Saç Uzatma Yöntemleri Sampuan icine ne kadar yag koyuyorsunuz?

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
Saclarim icin sarimsak/hint/yilan/cam terebentin ve bugday yagi aldim. Cam terebentin yagindan sampuani koymak istiyorum ama ne kadar koymak gerekiyor bilmiyorum. Sampuan 500 ml. Cam terebentin yagindan kac ml koyayim?

6-7 damla cnm. ama kullanmadan en az bi gün önce ekle, ve her kullanışında çalkala mutlaka;)

ben şişenin yarısını boşaltmıştım.. demek ondan kaşındırıyo hm..:ecrin_bebek:

fazla gelirse saç diplerini çok yağlandırıyor, tellerini de kurutuyor canım. bi de şampuan su gibi oluyor, avuçta durmuyor o zaman...

5-6 damla da çok az sanki, etki ediyomu o kadarcığı?

o yüzden dedim cnm ekledikten sonra bi gün bekletilmeli diye, hatta en az bir gün. çünkü bekledikçe daha da inceliyor şampuanın kıvamı. bu çam terebentin şakaya gelcek bişi diil cnm, tırnağımda oje varken elime değdirmiyorum ben terebenini, çözüyor ojeyi çünkü. düşün saça neler yapmaz.
daha etkili olması için şöyle kullanılmalı: bir kapak badem yağı ve bir kapak hint yağını karıştırıp ısıttıktan sonra içine yarım kapak çam terebentin ekleyip sadece saç derisine sürüp bekletmeli.yarım saat kadar. saç teli üzerinde olumlu bi etkisi yok terebentinin, faydası sadece köklere. şampuan içine de sadece pratik olsun diye karıştırılıyor aslında, yani her banyoda biraz bakım olsun, saç uzasın diye. fazlası zarar o yüzden;)

Her yikamadan önce mi koymak lazim? Ben bir kere koyup öyle kullanilir diye düsünüyordum...

700 mllik şampuana 1,5 tatlı kaşığı koymuştum, saçların kuruysa koyma ama, çam terebentini diğer yağlarla karıştırıp karışım halinde sür saçlarına şampuana katarsan hem sulandırıyor hem de kurutabiliyor. tek başına katma şampuana ben 2 tatlı kaşığı badem yağı 1 tatlı kaşığı bal ile birlikte katmıştım şampuana.

ben çamterebentini şampuan içine yarın şişe döktüm böyle şampuan sulu oldu ama o halde de gayet normal kullandım. saçlarım yağlı olduğu için bayağı geç yağlanmıştı hatta hiç yağlanmamıştı, birde acayip uzattı,yani 2 ay içinde okadar fark ettiki uzaması,bariz anlaşılacak şekilde yani..

ben bir tane bemiks ampülü ve iki tatlı kaşığı badem yapı döktüm faydasını gördüm

Bende kullanmayı düşünüyorum ama korkuyorum da bu arada ben yeniyim herkese meraba

büyük boy şampuana 50 damla .. cok ama cok hızlu uzatıyor saçları.. 2,5. şişem bitmek üzere..

kızlar dogum kontrol hapı kattınız mı hiç ? bi paket karıştırıp çok hızlı uzatıyormuş dogru mu

Cam terebentini cok koydum ben sulandi sampuan ama olede kullaniom ve acaip uzuyo saclarim yagida gitti diyebilirim tabi başka bakimlarda yapıyorum

Back
X