Biraz yazmak istedim ..

Ya bu aile nasıl bir aile annesinden ayrı çektin şimdide bunlarmı musallat oldu Allah yardımcın olsun

Eltiniz açgözlü ve terbiyesiz bir insan. Komple saksıyı arabaya atmak resmen hırsızlık. Yaşadığınız onca olaydan sonra bu insanları böyle ağırlamanız zaten çook ilginç

Elti çok gerekli bir akraba türü değil, iyisine denk gelirsen güzel olur, kötüsü cahili olmazsa da olur.
Ne yapıp edip o saksıları isteyin kadının her yaptığı yanına kar kalmış.
Ayy eltinin iyisi mi olur diyorsa bir kisi en iyi elti odur cunku her zaman ona haksizlik edilmistir kuzenimin olayinda eltileri destekleri vermisler vermisler kv ile toplandiklarinda sen haksizsin deyip cikmislar

Komşum yavrularını vermeyi çok sever kaktusu yavrular hemen birine verir ..
Bereketleniyor gözde verdikçe daha çok yavruluyor der ..
Ama saksıyla alıp götürmek nedir ..
Sizin eski konularınızı az çok hatırlıyorum. Siz kendinizi eşinize ve onun ailesine çok kullandırıyorsunuz. Eşiniz de aileside yüz verdikçe astar istiyorlar. Sizden zerre miktar çekinmeleri yok. Bu kafa ile devam ederseniz ağzınızdaki lokmaya kadar alacaklar.
Ayrıca çiçek konusuna gelince bende çiçek çok severim evimde sayısız çiçek var ve hepsine ayrı ayrı çok emek verdim. Birisi gelip benden habersiz, izinsiz bir dalını koparsa bende kıyameti koparırım. Siz size ait olmayan çiçekleri nasıl olur bir başkasına verirsiniz. İnşallah komşunuz iyi bir hesap sorar da belki aklınız başınıza gelir.

Yerinizde olsam, eltime gider, abla komşum çiçeklerini geri istiyor, izin vermediğini söyledi, almak zorundayım deyip o saksıları kökleri geri getirirdim. Eltimle de arama dağ gibi bir mesafe koyardım.

yok olmadı, komşuma kendim o çiçeklerden alır, Muhakkak iyi bir helallik isterdim. Ve yine asla o eltiyle arama deli gibi bir mesafe koyardım. eşyaları boşaltmaktan, çiçekleri sökmeye kadar her hareketi sıkıntılı. İyi niyetle yaklaşmayın.

Saksıları götürdüğünü anladığınız da arayıp Saksıları getir diyecektiniz. Havluyu çarptığını anladığınız da bana ver geri ben kaynım gelince seninkileri veririm diyecektiniz. Ne tuhaf insanlar. Kaynınız da safmıdır nedir koca oğlan elinde avucunda ne varsa millete yediriyor.

Bunlar nasıl insanlar vampir gibi? Kocaman adam var karşınızda havluyu, sabunu kendi düşünsün. Sanki 10 yaşında çocuk. Bahçeden çiçek isteyene de bahçe bizim değil diyin geçin. Ne bu iyi niyet? Karşınızda sömürücü insanlar varsa acımayın lütfen.

eltine kır bük katla çöpe at.
eltim eltim diyip durma.
birde komşunun çiçeği sizin değil.
çok sinirlendim.

Ben olsam ona laf tasıyacak bırıne soylerım benım koydugum esyaları ne hakla alır degıstırıyor yaptıgı cok yanlıs ayıp hatta hadsız derım. Cıcek konusunuda acarım komsun kızmasa bıle kızdı derım benı rezıl ettı bıdaha gorusmek ıstemıyorum der lafı gonderırım. Zaten laf ona gıdonce arar ozmanda acarım agzımı bıdahada gorusmem boyle ınsanlar benı cok bayıyor ya. Gorusmemek en guzelı.

Şaka gibisiniz. Sizin daha önceki konularını da hatırlıyorum kimseye hayır diyemiyorsunuz sonunda da kötü olduğunuzla kalıyorsunuz. Eltinize sanane koydugum havludan ben çıkarmayı bilmiyor muyum diyemiyorsunuz kayniniz icin bu evde kalmasin diyemediniz zaten gorumceye diyecek söz yok hiç baş edemezsiniz siz. Peki memnun musunuz hayatınızdan merak ediyorum. İyi kalplilik ayrıdır kendini ezdirmemek ayrı.

o kaynınızda ablasıda eltıde ne oyle ya tovbe yarabbım düşman başına

komsunuzla acık acık konusun hıc cekınmeyın alın kaktusler gıdın komsunun kapısına benım boyle bır mısafırım vardı zarar verdıgını gordum o aılemızın delısıdır kusuruna bakmayın deyıp kaktuslerı verın en azından zararı karsılayın bırdaha o kaynınıza da acımayın acınacak hale gelırsınız

Siz niye herşeye susuyorsunuz ki? Hem bi faydaları olmayacak hem de sizin aldığınız eşyaların üzerine çökecekler ne münasebet? Kapısına dayanıp ortalığı yıkmanız lazımdı. O havluları bağıra çağıra almanız, o saksıları hemen geri indirmeniz lazımdı. Yani komşunuz bir de kadının bütün çiçeklerini geri alın, kuru bir özürle olmaz. İnsanın emeğini çalmış resmen. Siz de bu kadar pasif olmayın evinizi yüklenip gidecekler sesiniz çıkmıyor. Böyle şeylere nasıl göz yumarsınız?

Back
X