Sivilceli Ciltler Şampuan sivilce yapar mı ??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

visnereceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
77
48
88
Bayanlar sorum gayet açık şampuan sivilce yapar mı?
Elseve Mucizevi Yağ Şampuanını kullandiktan sonra başımda boynumda yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bunun sebebini bu sampuana bağlıyorum böyle bir şey başına gelen var mı ? Bilgi verin lütfen.

Aynı sorunu ben de yaşadım Şuan yağlı saçlar için şampuan kullanıyorum Kesinlikle yüzüne değdirmemeye çalış Bir an önce şampuanını değiştir

bende ayni sampuani kullaniorum bende de olustu sehir degistirdgm icn olmustur die dusunuodum :KK57:

Şampuanı kötülemek için yazmadım sadece cilt tipi ve saçı yağlı olanlar kullanmasın Normalde de hiç bir şampuan yüzümüze değmemeli çok zarar veriyor

Bayanlar sorum gayet açık şampuan sivilce yapar mı?
Elseve Mucizevi Yağ Şampuanını kullandiktan sonra başımda boynumda yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bunun sebebini bu sampuana bağlıyorum böyle bir şey başına gelen var mı ? Bilgi verin lütfen.

Bende kullandim bu urunu sivilce yapmadi fakat icersindeki 6 bilesenli yag ozu bana fazla geldi ki diplerim hep yagli kaldi bu sebeple cok cok asiri kuru sac yapisi olanlar kullanmali bu urunu.. sampuan sivilce yapar mi sorusuna gelicek olursam evet yapar bende elidorda yasamistim bu durumu ozellikle ense kismim cok fena olmustu birde kasinti yapiyodu yaraya donusmustu kasimaktan bi sure bebek sampuani kullanarak bu sorunuma cozum buldum gecince de farkli urun kullanmaya devam ettim..

Back
X