Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Tavsiyeleri

leda93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
50
10
3
31
Kızlar saçları kuru ve mat. Önerebileceğiniz nemlendirici şampuan var mı? Mümkünse silikonsuz ve sülfat içermeyen veya sizin memnun kaldığınız.

Ben farmasininkini kullaniyorum memnun kaldim ikinci siseyi aldim. Herbal mi ne oyle bi cesitinin boyali saclar icin olani.

Farmasi Pure Herbal Kuru, Yıpranmış ve Boyalı Saçlar İçin Şampuan

Kızlar saçları kuru ve mat. Önerebileceğiniz nemlendirici şampuan var mı? Mümkünse silikonsuz ve sülfat içermeyen veya sizin memnun kaldığınız.
HASK'ın şampuanları ve saç kremleri çok iyi geliyor, ben çok memnunum kullanırım hep. Macademia ya da Argan yağlısı olmalı kuru saçlar için olanı

Iva natura diye bir mrka kullanıyorum ben, nemlendiricili olandan memnunum. bir de rebul'un şampuanlarını önerebilirim.

Valla hani öyle silikon sülfat olayını bilmem ama dalinin kolay tarama şampuanını kullanıyorum normalde az kimyasallı diye krem içerdiği için saçlarımı yumuşacık yapıyor çok memnunum benim saçımda herhangi bir işlem yok boya açma işlemi vs. Şu sıra pantene kullanıyorum ama uçlarım birbirine giriyor çok dolaşıyor kuruttu sanki saç uçlarımı birde diplerim iyi arınmıyormuş gibi geliyor bana. Niye aldıysam bende anlamadım üstelik kimyasal dolu içeriği. Birde gramajları düşürdüler iyice fiyat artırmayı hiç ihmal etmiyorlar ama!!

ben cok sampuan degistirdim o yüzden saclarım çok döküldü. ama kuaförüm myra coiffeur professional diye markanın ürünlerini verdi bana simdi onu kullanmaya başladım simdilik memnunum :)

selamlar ben kendi kullandığım bioblas onarıcı şampuan serisini önerebilirim,oldukça memnunum

Dr. Organic in Aloeveralısı kuru saclR için güzel kullandım. (watsonsda bulabilirsin en kolay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…