Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şu an 7 ayı bitirdim 8 aya girdim bebek için alışverişe başladık fakat bebek için hangi şampuanı alayım bilemedim malum hastaneden gelince cıp cıp yapıcaz şampuan alıp almama gerek var mı onuda bildigim yok işin gerçegi tercübeli annelerimizden yardım istiyorum bu konuda
şu an 7 ayı bitirdim 8 aya girdim bebek için alışverişe başladık fakat bebek için hangi şampuanı alayım bilemedim malum hastaneden gelince cıp cıp yapıcaz şampuan alıp almama gerek var mı onuda bildigim yok işin gerçegi tercübeli annelerimizden yardım istiyorum bu konuda
Öncelikle hayırlı dogum diliyorum.
Evet sampuana gerek var hem sacına hem vücuduna tek bir ürün yeterli.
Ben ilk basta unibaby yenidogan sampuanini daha sonra sebamed bebek sampuanini en sonda ersag bebek sampuanini kullandım.eger kızım doğduğunda ersagi tanıyor olsaydım ilk günden onu kullanirdim neticede digerleri hep kimyasal.
Ersag bitkisel ve organik olduğu icin dikkatimi çekmişti denedim pişman olmadım hala da kullanıyorum .
Tabi tercih sizin...