Saç Uzatma Yöntemleri şampuanın içine hangi karışımlar ??

MinaJ_38

Her Aşk öLümü Tadacak..
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
125
0
26
Kayseri
Kızlar mrbb :)) saçımı uzatmak için büyük gayret içindeyim şimdi sıra şampuanın içine bişiler koymada ama sizler ne koyyosunuz sonucları nasıl oldu :)) cevab verin lütfennn

Bir kaç diş sarımsak ezip koy.Yıkarken kokuyor ama sonra kokmuyor.Yumuşatıyor birde saçı

bemix ve evigen ampul katıyorum cnm ben b ve e vitamini saçını uzatıyorsan böyle destek yapabilirsin ama saçında beklet şampuanı 3-5 dk falan ben öyle yapıyorum istersen çam terebenrtin kat birde ek olarak erinmesem aktara gidicem de üşeniyorum hep

uzatıyomu peki canım sende nasıl bi gelişme oldu ? bende sinemaki kullanıyorumda çok zor uzuyo saçım bemix ve evigen kokuyomu şampuanda yada saçta :) çamterebentini 2 3 kere kullandımda saçımı semsert yaptı kullanmamaya karar werdm

Selam

Bugüne kadar şampuanım içine bi dünya şey ekledim

Sayıyım ben direk. Mesela şu anki şampuanım komili o yüzden çamterebentin ekledim. Hem 700 ml hem de zaten şampuanın kendisi zeytinyağlı olduğu için 15 20 damla kadar ekledim. Sertleştirmiyo saçlarımı. Ama başka şampuanın içine tek başına eklersen sertleştirir. Onu engellemek için badem yağı veya jojoba yağı veya zeytinyağıyla birlikte ekleyebilirsin

B12 vtamini kırmıştım. O döktü malesef saçlarımı

Bepanthen ampül eklemiştim iyi gelmişti

Bal da yumuşatıyo saçları onu da deneyebilirsin 1 çay kaşığı eklemiştim ben

Sarımsak ekledim iki kez. Birinde sarımsakları sütte kaynattım, diğerinde direk ortadan ikiye kesip içine attım. Sütte kaynatınca kokusu kısmen azalıyo. Direk atınca banyoda duramıyosun o saçı yıkayana kadar Banyodan çıkıyodum arkamdan sarımsak kokusu çıkıyodu Ama saç kuruyunca koku falan kalmıyo hiç

Sarımsakla birlikte çörekotu yağı da eklemiştim ekstra koku yapmıştı o da Kokusu olmasa gayet iyi geliyo saça o da. Ama bence yağ bakımı yaparken kullan çörekotu yağını

Başka hatırlayamadım şu an aklıma gelirse yazarım

Doğum kontrol hapı ekleyenler var bi de ama ona cesaret edemedim ben :26:

Şunu da ekleyim. Uzadı saçlarım ama ben sinameki de yaptım aynı zamanda. Hangisiyle ne kadar uzadı bilmiyorum :44:

Son düzenleme:

bende koku yapmıyo sinameki koku bırakırdı bende daima ama ona da eriniyorum bu sıcak havada yapasım yok şampuanımda kokmuyo yani bemiks zaten evigen kokucak bir yapıda değil, sinameki kullandığın halde çok zor uzuyorsa kız kardesimnde da senede 8 cm bile zor uzar o bioblasın sarmasık özlüsünü kullanıyo ve çok memnun hatta bende başladım kür yapmaya erindiğim için saçlarımı yumuşak yapıyo güzel şampuan bakalım zamanla ne olur

çam terebentin (1 kapak)

badem yağı (1kapak)

evigen bepanthen bemis (2 şer tane)

doğrudur ben hiç denemedim sizin yaptıklarınızı sinemaki hariç bide çamterebentin denedim ama onu sevmedim şimdi doktora gitmeye karar verdm saçlarım düzleştirmeince bile kırılıyorlar:26: sanırım çinko'm eksik yada vitamınlerm onlarla bi denicem .. yaz tatiline de girdik ya saçlarımın uclarndan aldırıcam sinemakiye devam edicem hiç bi şekilde işlem yapmdan inşallah uzaarr bende bi rapunzell olurumm sizlerede teskr ederimmm cvb verdiğiniz için kzlarrrr :44:

Bi baktır değerlerine tabi önce onlar lazım

Sinameki de bu sıcaklarda çok zor olur kokusu filan ama kolay gelsin canım ne diyim

Rica ederimm

biz bütün kuzenler olarak doğum kontrol hapı kullanıyoruz ben zeytinyağına koyuyorum kuzenler şampuana, faydasını da görüyoruz tavsiye ederim kesinlikle...

canım her önüne geleni deneme ben şampuanımın içine bemiks ampul bal zeytinyağı koydum saçımı acayip döktü daha yeni yeni durdurdum

Şöyle ki doğum kontrol hapları içinde evet hormon var lakin bu değdiği yerde Killanma yapmaz.çünkü doğum kontrol haplarında ki hormonlar zaten kadın sistemini düzenleyen hormonlar.kadın tipi kıllanmaya sebep olur ki bunun içinde yüz omuz yada başka yerlerin kıllanması yoktur.aksine buralardaki kıllanmayı azaltır. erkek tipi Killanmada kullanılıyor bu ilaçlar neden? Çünkü normal şartlarda kadınlarda olmayacak yerlerde kıl varsa bunun bu hormonlarin azlığı ile ilgisi oluyor.ha kullanır mısınız bilmem tabi de kıllanma yapmaz

arkadaşlarıma doktor çam terebentin vermiş şampuana katmak için ben hiç kullanmadım benimde dökülme sorunum var

ben farklı üç şampuan kullanıyorum dönüşümlü olarak.
dove şampuanıma yarım paket kuru maya ekliyorum.
bioblas şampuanıma iki kapak badem yağı ekliyorum.
bir başka bioblas şampuanıma da iki kapak Çam Terebentin yağı ekliyorum.
her duşta farklı bir şampuan kullanıyorum bu üçü arasından.
Tabi bunlar herkese iyi gelmeyebilir. Ben kullanıyorum ama bir başkasına sen de kullan demem.
Herkes kendine ne iyi geldiğine yine kendi karar verebilir ve tabi mutlaka bilen birilerine danışmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…