• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun 19 Mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptirabilmek için hangi şartları sağlamamız gerekiyor.

ayshak5280

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
16
5
1
31
Selam kızlar öncelikle iyi akşamlar bu konuda beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum 5 yıllık evliyim amh düşük eşim de sperm sorunu var Samsun tıp fakültesi'nde tüp bebek yaptırmak istiyoruz yalnız biraz önce yapay zekaya sordum her iki eş de 900 gün SGK primi ödenmiş olması gerekiyor diye bilgi veriyor eşimin sgk'lı ama benim Yok çalışmıyorum sizin bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Selam kızlar öncelikle iyi akşamlar bu konuda beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum 5 yıllık evliyim amh düşük eşim de sperm sorunu var Samsun tıp fakültesi'nde tüp bebek yaptırmak istiyoruz yalnız biraz önce yapay zekaya sordum her iki eş de 900 gün SGK primi ödenmiş olması gerekiyor diye bilgi veriyor eşimin sgk'lı ama benim Yok çalışmıyorum sizin bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Öyle bi şey yok ilk kez duydum açıkçası. 3 yıllık evlilik 1 korunmasız ilişki isteniyor raporunuz çıkıyor sonra 2 aşılama gerekli sonrasında tüp bebek

SGK karşılıyor yani o şekilde değil mi bende aynı şekilde bilgi sahibi olduğumu yazdım yapay zekaya ama güncel bilginin bu şekilde olduğunu söyledi ,🤔
Hayır karşılamıyor siz ödeme yapıyorsunuz yine mesela özelde opu transfer 90 sa siz devlete 17 ödüyorsunuz
Embrıyo dondururken ödeme yapacaksınız

rapor çıkarsa ilaç alırken %10 odeyeceksınız yani ücretsiz bi işlem değil .

Evlilikte başka çocuk yoksa ilk çocuksa devlet karşılıyor büyük çoğunluğunu bu sekılde ama önceden cocuk varsa karşılamıyor

Hayır karşılamıyor siz ödeme yapıyorsunuz yine mesela özelde opu transfer 90 sa siz devlete 17 ödüyorsunuz
Embrıyo dondururken ödeme yapacaksınız

rapor çıkarsa ilaç alırken %10 odeyeceksınız yani ücretsiz bi işlem değil .

Evlilikte başka çocuk yoksa ilk çocuksa devlet karşılıyor büyük çoğunluğunu bu sekılde ama önceden cocuk varsa karşılamıyor
Ya çok teşekkür ederim sağolun rahatladım

Back
X