- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 13
- 43
- Konu Sahibi melikeyesil
kimse yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabayardım ne olur
Selam herkese,
Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum.![]()
Evet canim ankaraya gidiliyor bende gitmistim 5000 TL fiyat ilaçlar haricMerhaba İdris bey Tedavi için Ankara ya gönderiyormuş diye duydum böyle birşey varmı ? Birde tüp bebek fiyatını öğrenebilirmiyim teşekkürler
Merhaba bende iki kez idris beyde denemistim ankara genarta yolla mis di sizin de ordami oldu bende çok pişman oldum sonra çok arastirdim istanbula gittim o kadar güzel ve iyi bir klinik ki herşeyi düzenli ve Takipli yapiyorlar şuan transferin oldu sonuç bekliyorum samsunda doğru düzgün Dr yok bide çok yeni teknolojileri kullanma imkânlar yok ben İstanbul gidince anmladim tabi allah nasip et çekse olacak benimde olmasa da uzulmem yine istanbuila giderim keşke hep bastan oraya gitseydimEvet ankara ya gönderiyor. Kendisi takip parası sadece 1500 lira aldı bizden. Eşime microtese yapildi . İşlem yarım kaldı. Gönderdiği yerde eşim tek tarafıma baktılar dedi. Doktor ameliyat sırasında diğer tarafını açayım mi diye sormuşonermiyorum ilk seferde demiş doktor. Ama rapora iki tarafa da bakıldı yazmışlar. Eşimin tek tarafında kesik. Ne yapmak istemişler anlamadım. Bi de kayıt dışı ıdris hoca icin para aldıaldılar faturalandiramadilar.kesinlikle güvenmeyin derim. Bana iigne yapmayı ogretmesininbedeli 1500 lira siz düşünün artık.
Merhaba imkanin varsa İstanbul git derim burdakilerin birşey bildiği yok pişman olursun ikiz kez de nedim olumsuz yeni yazxdim bi arkadaşa cvp okuduysanŞu konuda özellikle ismi geçen doktor beyi öven mesajlar yazan arkadaşların özellikle doktor beyin ismini büyük yazmasından şüphelenerek mesaj sayılarına baktım çok azlar. Neden acaba diye insanın kafasında soru işaretleri doğuyor. Ben de çok yakında tüp bebek tedavisine başlıcam inş. ve nedense burda bahsi geçen doktor beyi hiç istemiyorum. Sadece hissiyatım bu yönde. Ve ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok![]()
Rabbim yardımcınız olsun ... Ben Davut Güveni düşünüyorum Davut beyde tedavi gören varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım ben Davut beyin hastasıyım ben kendisinden gayet memnunum tavsiye ederim.Rabbim yardımcınız olsun ... Ben Davut Güveni düşünüyorum Davut beyde tedavi gören varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
İdris beyimi söylüyorsunuz yoksa Davut beyimi hangisini önermiyorsunuz arkadaşlar
Ben daha önceki iki tedavimi idris beye oldum ikisi de negatif sonuçlandı. Eşime kafasına göre ilaçlar verdi hiçbir işe yaramadı 1.5 yıl sonra tekrar denemeye karar verdim ve bu sefer Davut beyi tercih ettim eşimi Prof.Dr.Ramazan Aşçı'ya yönlendirdi Ramazan Bey eşime 4.5 aylık bir tedavi uyguladı ve tedavi sonucunda sperm sayılarında artış gözlendi.Geçen ay tüp bebek merkezi tadilatta olduğu için tedavim bu aya ertelendi şuan adetimi bekliyorum adet olduğum zaman tedavim başlayacak Allah'ın izniyleİdris beyimi söylüyorsunuz yoksa Davut beyimi hangisini önermiyorsunuz arkadaşlar
Merhaba imkanin varsa İstanbul git derim burdakilerin birşey bildiği yok pişman olursun ikiz kez de nedim olumsuz yeni yazxdim bi arkadaşa cvp okuduysan