- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.221
canım geçmiş olsun herkese merhabalarkaydirigubbakcemile3a.s.
merhaba hatunlar,nasılsınız ? geldim suprensesi buyur burdayım :)) dün bende tüm evi camlar dahil temizledim.sonra süslenip püslenip dışarı çıktım arkadaşlarla buluştum sahilde gezdik alışveriş yaptık sonrasında bize gittik eğlendik :)) sahilin resmini çekmeye çalıştım sizin için birazdan eklerim
AY NE EĞLENCELER OLUR BU AKŞAM ŞİMDİ MEYDANDA-tatlicadiarzu-
var mı bu sene eğlence yaa dün sordum arkadaşlara kimsenin haberi yok , şimdide jet uçaklar uçuyor tepemizde baktım azcık da çok asiller yawww
he he rus pazarınada uğradın mı
uğradım canım keşandan fular aldım gururla takıyorum sositososito
mrb kızlar .öldüm bugün valla.ceren le fakültedeydik.ayaklarım şişti.dönüşte yeşilyurt un yanındaki çiçekçiden 150 ye yakın çiçek aldık eşimle. yarın dikcez bakalım nasıl olcak?
sizden naber?suprensesi havza çok sıcaktır şimdi.gidince nerde kalıyorsun?biz orda ancare otelde kalıyoruz .
bende atakuma senede ya bir giderim ya iki kere benim arkadaşlardan biri türkişde oyuruyor ona gideriz .güzel şeyler var rus pazarında şekerim özellikle hediyelik eşyalar çok hoş ,gel gezdireyim ben seni rus pazarında :))
balln ne yapıyon ya ben hüseyinle konuşmak zorunda kaldım,ne yapayım açlıktan ölsemiydim bugün güzel birşey yoktu yemekte sonrada çok acıktım oda doluma gidecekti hürreme söyledim gerçi ya,hüde getirdicokacimcoook
Afiyet olsun.cokacimcoookZaten konuşmuyormuydun ayol.Ne bulup istedin ordan.Bir tek tavuk dürüm var.Ama bak Beyaz Ev açılmış iyi olmuş.hihoyyyt Napıyormuş hü?Yüzüğünü yine soktu mu gözüne?kaydirigubbakcemile3
Desene aç kaldın.Çift lavaşlı almıştır.Isıtacak birşey yokmuydu?Fırın gibi.Mutfağınız var ama fırın olmayabilir tabi.oda zaten beyaz evden dürüm almış ona dedimki tek lavaş al gitmiş nasıl yaptısa kocaman bişey almış bide aldıktan 3 saat sonra getirdiği için yine bir işe yaramadı yani ayranı içtim sadece delikafaduldenfazla kalmadı yanımda patronlar vardı odamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?