E
ekrulum_mor ametist
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
:sm_cool:kızlar bz yeşille bugün saat 2de kesin buluşuyoruz gelmek isteyenler buyursunnn ayy bide heyecanlıyım ki anlatamam
günaydın samsun kızlarrrrrrrr.............
kaderim55 nasılsın evet dün buluşma vardı bana söyledin fakat sana durumları yazdım çok yoğun bir tempoda koşturuyorum kızımda zaten kreştekı şimdilik samsunuda pek bilmiyorum ama inşallah öbür buluşmalarda olurum tanışmak dostluk edınmek isterim...........biraz ara vereyim dedim işe...........sizler nasılsınız
kizlar demek bulustunuzzz bende isterimm ay vallahi bakmis olsaydim sayfaya ilaveten yollardim birini nolurr benide bekleyin temmuz 10 da ordayimm
slm kızlar bende samsunlyum samsunda yaşıyorum yok memleketim gibi yaaaaaaaaa :)) ama neyazıkki temmuz 6 dan sonra dadaş gelini oluyorum erzuruma gidiyorm şimdi kara kara düşünüyorum ki bu güzelim samsunumu nasıl bırakacam diye
kaderim55 cnm buluşma için banada mesaj atmışınız ilginiz için tşkler.Ameliyat olduğum için yazınızı okuyamadım.Yeni yeni kendime geldim.Dr.15 dk.yürüyüşlere yeni izin verdi.Selamlar
tşk.ler evet radyo iyotta aldım.Haklısın 10 kilo aldım.Troit ilaçlarına yeni başladımgecmis olsun güldeniz bende guatir hastasiyim radio iyot terapi olacaksin herhalde bende oldum korkulacak bisey yok canim ben 4 sene oldu ama sonradan cok kilo aliyorsun dikkat et tekrar gecmis olsun canim kendine iyi bakka.s.
canim gecmis olsun valla ben benimkinin ne oldugunu bilsem ama kanserli degil iltihapliydi benimki önceden üc haftada bir kan aliniyordu ama simdi üc ayda bir.ayrica lthyroxin 100 kullaniyorum.ama benim balik yemem karalahana yani iyotlu herseyyasak tuzda dahil.atlatirsin merak etme hemsomm kendine iyi bakk insallah gelince uzun uzun konusuruz ben carsambaliyim temmuz 10 da ordayim insallah.görüsmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?