Samsun///55

bende idare ediimm işteeee!:icecream:
bugün çıkmadıkk ama sıkıldımm valla ne yapakk acepp??kaydirigubbakcemile2

iyi iyi bol bollll gezipduruzzzzz!!!

ama sen nete giremiyon sık sık,teyzen döndümü samsuna ya ne dicem biz kuşumla küstük ya bazıları çok mutlu olmuş milletin işi gücü yok beni takip ediyor:1ninca: ayyy kıskanıyorlar beni sanırım beni çekemeyenler anten taksın kaydirigubbakcemile3

yokk teyzemm yanımda göndermiyorumm ders çalışcamm kışınn!!
kimm sevinmişş laaa nerdenn duydunn???:sm_confused:
boşverr hemm hiçç hoşş değill böylee birininn mutsuzluğundan mutluluk duymakk!!!:umursamaz:

ya canım bir kere kusum benim arkadaşım değilki kardeşim ablam annem dostum bu böyle biline...........

sende öylesinde arada bir haşlıyon ya beni derincim canım benim :))

selam kızlarrrr!opuyorumnanaktan
sabahın köründe denize gittikk bugün!:1shok:
ben işleri yaptımm şimdi herkes devrildi yatiiii!!!:bbo:
suprensesi ben arada haşlarıımm öyleee senin iyiliğin için!!!:1hug:

selam kızlarrrr!opuyorumnanaktan
sabahın köründe denize gittikk bugün!:1shok:
ben işleri yaptımm şimdi herkes devrildi yatiiii!!!:bbo:
suprensesi ben arada haşlarıımm öyleee senin iyiliğin için!!!:1hug:

amaninnn ya kızma bana ağlarım ben yoksa :a015:

kimmişşş???
neyin nesiymişş??:sm_confused:

antepte öğretmen aslen elazığlı annemin arkadaşının oğlunun arkadaşı ama istemiyom ayy daha işim gücüm yok herşeyden vazgeçip gidip evde çamaşır bulaşık yıkıcam yemek yapacam annem den kilometrelerce uzakta ben alıştım sorumsuz yaşamaya içgüveyisi gelirsen olur dedim bendeCADIARZUgerçekten seviyorsa olurCADIARZU

ne varr kızz çocuğun olur iştee!!!!
yıka nolcekk biz de yıkıyosss!!!:umursamaz:

anaaaaaaa neler olmuş neler 2 günde :umursamaz: kıızz supensesi ne olmuş yani annemizdende ayrıldık yemekte yapıyoz temizlikte ( hiçde değil :roflol: ) kocam yanımda olsaydıda annemede gitmeseydim yemekte temizlikte yapsaydım dimi mafoldumben az kaldı geriye sayım başladıki zaten 23 gün kaldı kaydirigubbakcemile3inşallah tabi hemen gelebilirse kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…