- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
arada bakınmaya çalışıyorum ama eşim yine kızmaya başlar az sonra :a015:cadı da durmuyor yıkıyor,kırıyor laelaelaelaelaeeşim pasta istedicokacimcoook evde çok elma var elmalı birşeyler yapayım diyorum burdan bakayım var mı acaba güzel bir tarif!
aaa bide elmalı kek tarifi var ama süper oluyo ..ebru şallının programından almıştık ...
BEN UNUTMAM ARKADAŞLARIMIIII!a.s.nerdeymiş o elmalı kek tarifi yine birilerini çağırdı oturmaya benimki!:sm_confused:
kızlar günaydın!a.s.kuusuum çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın?:teselli:gerçekten bu kış hastalık yılı gibi ya bizde kurtulamadık bir türlü!:çok üzgünüm:suprensesi ve zeynep sultan çıkarın tadını bekarlığın ve gezmelerin a.ssonra zor olacak!bugün benim çok işim var çamaşır, dip köşe temizlik!... :bbo:bu arada burdada akşam hava coştu kuusuum misafirlerde geldi; kek ve poğaça yaptım. elmalı keki biraz atmasyon yaptım ama güzel oldu!:hooray:
canım ellerine sağlık ..ben onu unuttum gitti kızın derdine düştüm ...yazarım birazdan ..tam tarifini ...kız hala hasta yatağından kalktı şimdi içeriye gitti yatıyo tv izliycekmiş ...bana şey diyo anne ben bugün hastayım sporunu kendin yap artık ..
bayanlar ordamısınız nassız iyimisinız kendınızden bahsedın bıraz tanıyayıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?