- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
su prensesi nerelerdesin ..ya iyidir inş keyifler ....merak ettik ..moralin yerine geldimi ...yaz bişeyler ...
merhaba arkadaşlara.s.!yine geldim kuusuum seni tebrik ediyorum hava yağmurlu değil mi orda nasıl yürüyeceksin?:sm_confused:naz ,the best 55 merhabalar!a.s.
kızlar merhaba!a.s.kuusuum seni taktir ediyorum devem et:lepi: bu arada ben biraz kilo almışım eşim bu durumdan çok memnun :uhm:çok zayıf olduğumu düşünüyordu yakında bende yürüyüşe başlayabilirim!...suprensesi nerdesin keyifler iyi mi?:sm_confused:
:jeyyar:mrb kızlar ,iyi sayılırım teşekkür ederim giremedim bugün benimki masasından kalkmadıki,yapıştı sanki adam (müdürden bahsediyorum),ya bide odalarımızın duvarları camdan,çok lazımmış gibi sürekli onu görüyorumsırnaşık şey
he bu arada bi gün giremedim kankalar felan çıktı ortaya,kötükedihüso,ne iş kusuum bu kötükedihüso,neyse görüşecez bu konuyu ben çıkıyorum adamın gıcık bakışlarına daha fazla dayanamıcam :mymeka:
selam kuşum bak burdada buldum seni samsun benimde memleketim sayılır nede olsa demi ama a.s.a.s. bu arada tüm samsunlulara selam olsun izmirden sevgiler saygılar
:jeyyar:mrb kızlar ,iyi sayılırım teşekkür ederim giremedim bugün benimki masasından kalkmadıki,yapıştı sanki adam (müdürden bahsediyorum),ya bide odalarımızın duvarları camdan,çok lazımmış gibi sürekli onu görüyorumsırnaşık şey
he bu arada bi gün giremedim kankalar felan çıktı ortaya,kötükedihüso,ne iş kusuum bu kötükedihüso,neyse görüşecez bu konuyu ben çıkıyorum adamın gıcık bakışlarına daha fazla dayanamıcam :mymeka:
birde iyi olmana sevindim :teytey:..patlat kafasına kız odeli müdürün.....:mymeka:aha böyle ...kuuşuum söyledi dersin..kaydirigubbakcemile3
kızlar geldiiim gideceğim az sonra benim kız yine sapıttı!hihoyyytaylas gel buyur sende gümüşhane yakın sayılır!a.s.suprensesi müdürle kapışma kız sakın iş zor bulunuyorbu devirde boşver salla gitsin yokmuş gibi davran!politik ol yada şeker:sm_confused: bu devirde herkes öyle yapıyor!kuusuuma bak direk olaya girmiş yerimsenibencanım benim!prenses sen işiyerinde fazla takılma buralara göze batma bu aralar sular durulsun az!CADIARZUöpüyorum hepinizi....
bende geldim ama ..ykalayamdım ..nasılsınız ben çok sinirliyim ..eşimle tartıştım biraz bütün cinler tepemde ...neyse çıkmam lazım ..akşama doğru anca görüşebiliriz ..öpüyorum sizleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?