Samsun///55

derincim teşekkür ederim canım ama çok şükür bişeyi yokmuş,kan fazlalığı var onun bizimde yıllardır aklımıza takılıp üzülüyorduk belirli zamanlarda kan veriyordu şimdi iyice bi kontrolden geçirdik tahlilleriniin bir çoğunu ankaraya gönderdik ama hiç bişey çıkmadı,tertemiz sonuçlarsüprizzzzz,yine senede bir kez kan verecek hemde bağışta bulunmuş olur demi,,,mezuniyeti düşünmeye başladım dün üniversitede hastanesindeydimya akşama kadar ordan takıldım he bu arada 55 kiloyum tartıldımda nasıl sizcebenneyaptımkiCADIARZU

yok be fıstığım kızdan ne kadar fırsat bulursam okadar yazabiliyom birazdan gelcem yine çıkıyom şimdi ...öptüm ...daha güzel şeyler yazcaktım bakıp çıkmış olamyım dedim ....ay delirdi içerde ben kaçtım..

suprensesi allah en yakın zamanda seni hak edicek insan gibi insan ,seni taşıyabilecek adam gibi adam ..ama en önemlisi seni çok sevicek kocaman yürekli sevgili gibi sevgili çıkarsın karşına ...bütün talihsizlikler geride kalsın sevgi dolu kocaman bir yıl değil bir ömür diliyorum senin için arkdaşım....

canım benim,umarım bu güzel dileklerin bu güzel temennilerinin karşılığını alırsın canım benim iyiki varsın ve varsınız...:teytey:

ya hala kimsecikler gelmemiş tabi kocişlerinizi buldunuz görürsünüz en yakın zamanda sevgili yapayımda daha topiğe uğrarsam hele kusuum sen varya beni bir özlücen...ya gelin ama arada sırada

:teytey:günaydın kızlar erken kalktım temizlik var evi komple temizlicem delikafadulden neyse öpüldünüz

ah canım ya akşam pc bana hiç kalmadıki ...öf üzüldüm bak inş bugün denk geliriz ama temizlik varmış ...olsun aç arsın inş arada bir ...herkese günaydın kızlar öptüm herkesi ..

mrb kusumm canım temizlik yeni bitti,halıları felan silkeledim görcen beni şimdide pasta felan yapmam lazım akşama çaya misafir var,annemin astımı varya misafirde ancak pazar akşamı kabul ediyoruz napalım o benim biricik annem demi,hasta ettim kadını gün yüzü görmedisenağlama zaten

tabii annene iyi bak onlar bizim gözümüzün nuru ,ama sen niye hasta etcen canım hiç bişey bizim elimizde değilki ,kim mutsuz olacağını bilebile bi işe adım atar ...kendini suçlama artık nasıl old kardeşin ..şimdi ...inş iyidir...ama akslik gene yoksun bak ...ay derinlede hiç denk gelmiyoz bu aralar...

canım kardeşim iyi çok şükür bişey çıkmadı sonuçlarından sadece yılda 1 kez kan vermesi gerekiyormuş hepsi bu çok şükür ya bu arada epeydir nazda gelmiyor nerdesin kız bakayım
ay valla ancak şimdi oturabildim misafirler gitti,işler bitti felan duşta aldım pazar günüm bitti yani kızlar

günaydın kızlar!a.s.uğrayamadım pek haftasonu :1no2:işim bitmedi hiç! misafirimde vardı!bu aralar benim kız iyice yaramazlaştı:a015: artık cinnet sınırlarındayım sinirlerimi çok yıprattı:1shok: nasıl davranacağımı şaşırdım!dün annemle görüntülü konuşuyorduk, bu bir ara odasına gitti. bezini çıkarmış ve heryere kaka yapmışdelikafadulden halıları sildim, heryeri sildim! misafir bekliyordum birde:bbo: ondan önceki akşam da yapmıştı aynı şeyi beni hiç duymuyor sanki çooook yoruldum!:çok üzgünüm:

derin allah kolaylık versin ben bez konusunda çok şanslıydım daha öncede yazmıştım kendi bayıla bayıla vazgeçti bezden hiç sevmiyodu zaten çok da erken yani nasıl davranman gerektiğini bilemiyorum ..böylesi zor ..tabi bir çocuk doktorundan yada çocuk psikoloğundan fikir ediniebilirsin ...yani allah yardımcın olsun

kafamçokkarıştı derincim canım inanmıyorum ya,allah yardımcın olsun canım benim ,teyzen gelecekti yanlış hatırlamıyorsam :sm_confused:ailene yakın olsan keşke canım ya,elimizende bişey gelmzeki allah yardımcın olsun ne diyeyim canım
ya keşke yakın olska kuusumda öyle elimden belki sizler için bişey gelirdi ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…