Samsun///55

günaydın kızlarrrr!a.s.ben erkenden açılışı yapayım dedimyerimseniben herkesleri öptüümmmm!...

slm kıslar nasılsınız samsunda havalar daha ıyı sanırım ben cok osledım samsunu kıslar oglusum bıraz daha buyusun havalar da daha duzelsın hemen oracıkdayım nasıp olursa

slm kıslar nasılsınız samsunda havalar daha ıyı sanırım ben cok osledım samsunu kıslar oglusum bıraz daha buyusun havalar da daha duzelsın hemen oracıkdayım nasıp olursa

canım evet iyi sayılır bu ara,ama tam olarak mayıstan sonra hava açıyor bilirsin,sen samsuna gelemezsen bile topiğimize uğra canım memleket havası al şöyle birazcık ben arada resim felanda ekliyorum :jeyyar:uzaktaki arkadaşlarımız için ,

cumhuriyet meydanında oturuyorum demedim cumhuriyet meydanına çok yakın dedim tatlım ok..:)))))))))))))

canım gazi caddesi yada başka bişeyde söylemen açısından hepimiz biliyoruz samsunu gayet güzel delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kusuum nerdesin sen yine kız yakında bekliyorum yunanıstandayım felan demeni inan hiç şaşırmam :1shok:rejim nasıl gidiyor ben hasta oldum dün ya doktora gittim iğne yedim gene delikafadulden sanırım bu rejimdende oluyor dirençsiz kalıyorum ama devam demi ne olursa olsun delikafadulden

oy oy oy kiimsecikler gelmemiş benden sonra ya bazen burda yazarken kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum anlaşıldı kusuum gene gezmelerde haftasonu yada annesi geldi,derincim tatlı cadısıyla uğraşıyor,nazcım zaten yok duyguuuugu hu huuuuu,zeynepcim bana küs uğrayamadım hala ona yan,nazım uzun zmaandır uğramıyor umarım bir sorun yoktur,
bu arada kusuum ya sana anlatmam gereken çok önemli bişey var çatlıcam başım yine dertte gibi,ya nerdesin hayatım,derinim snaa msnimi özleden yazıyorum şimdi unutmadan öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnnnnn
işteyim ben ya sabah evden çıkarken mis gibi kahvaltı kokuları geliyordu burnuma adaletmi bu ama ya,şimdide çay ve galata ve kk ,günaydın herkese

günaydınnnnnnnnnnn
işteyim ben ya sabah evden çıkarken mis gibi kahvaltı kokuları geliyordu burnuma adaletmi bu ama ya,şimdide çay ve galata ve kk ,günaydın herkese

günaydııınnlarrr!a.s.suprensesi geçmiş olsun:teselli: rejim senin neyine?!:mymeka:galeta yerine mis gibi simit alsana yanına da peynir ohhhh!cokacimcoook
tabi ama rejim yap sen!

kıyamam sana ben prensesim... ..ama sen gayet iyisin .arkadaşım fıstık gibisin ..maşallah ..benim rejim de iyi gidiyo kendime güvenmi geldi ne...derincim sende iyisindir .inş ...ya ben nisanın 10 u gibi marmariste olucam dayımın oğlunun düyünü var keşke görüşme imkanımız olsa belki olur ama .haberleşiriz ..

aa kusumm getirmem hayatım siz yeterki gelin ya derinle geleceksiniz demi inşallah,burası yeni rus pazarının hemn önü ,ilk adım yani ,samsuna çıkışın olduğu yer,eskiden tütün iskelesi varmış maketini yapmışlar çok hoşuma gidiyor burası paylaşmak istedim

günaydın samsundan herkese kucak dolusu sevgi....
yağmurlu ve kapalı bir sabah olmasına rağmen günlerden pazarrr evdeyim,siz neler yapıyorsunuz,derincim hayatım bize daha fazla zaman ayır ya sonra gidiyorum sevgilisinden ayrılanlar topiğine kızıyorsunuz ,kusumm canım senide öpüyorum,hepimizin kadınlar günü kutlu olsun,bugün ben eğlenceye gidecem kadınlar günü için düzenleniyor süslencem oynacamm ohhh..

merhaba kızlara.s. sabahtan beri buraya girmeye çalışıyorum nihayet!:1shok:kandiliniz mübarek olsun kadınlar gününüz de kutlu!a.s.kuusuum inşallah görüşebiliriz!gezmeye çıkabilirsek olura.s teyzemde burda olacak o zama büyük ihtimalle hayırlısı bakalım!diğer kızlar neredeler :sm_confused:öpüyorum hepinizi daha yemek yapacağımcokacimcoook eşim öğrencilerini anteremana götürdü:roflol: futbol maçı bile izlemeye zamanı yok fatih terim oldu başımızalülülülülülü!hadi bakalım!kampüse maça gidiyorlar cümbür cemaat bu hafta bakalım nolcek!...:hooray:

derincim gözünaydın ozaman ne zamandır bekliyodun senin için çok iyi olucak teyzenin gelmesi.canım ya baya yorulmuştun tek başına o cimcimieyle ...suprensesi gitme öyle bunalım yerlere sen ne güzel oyun oynuyodun ...oraya gireceğine oyun oyna canımcım ...çok merak ediyorum samsunu inş bu sene bi aksilik çıkmaz
kanidiliniz ve kadınlar gününz kutlu olsun ...prenses oyna tabi kız ohhhh sefan olsun ...

kızlar ben geldim ya benim normal bir günüm olmayacakmı,iyi yada kötü kesin bişey oluyor bugünde atakum belediye başkanı adayıyla beraberdimdelikafadulden
ya şimdi biz güne gittik ya oynadık eğlendik felan ama bir partinin eğlencesiydi aynı zamanda sonra bir yerde açılışı vardı gittik işte arkadaşımla tesadüfen bunalra fotoğraf makinası lazım oldu kurdale keseceklerya bende vardı,adamın fotoğrafcılığını yaptım yani,neyse oturdu felan baktım sırası atlatım anlattım bişeyler Atakumla ilgli,sonra konuştu herkes bizi dinliyor felan ben dedim iş istiyorum başkanımdelikafadulden,(rezil gibi)bir teyze sağlık problemlerinden bahsetti bi kaç kişi daha bişeyler istedi ben tekrar atladım ama nasıl konuşuyorum ben bile inanamadımdelikafadulden neyse işte sonra makinamda resimleri varya onları vermek için birini arıcam alacaklar benden,o ara yine iş istiyorum diye ağlarım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…