- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.221
slm kıslar nasılsınız samsunda havalar daha ıyı sanırım ben cok osledım samsunu kıslar oglusum bıraz daha buyusun havalar da daha duzelsın hemen oracıkdayım nasıp olursa
cumhuriyet meydanında oturuyorum demedim cumhuriyet meydanına çok yakın dedim tatlım ok..:)))))))))))))
kusuum nerdesin sen yine kız yakında bekliyorum yunanıstandayım felan demeni inan hiç şaşırmam :1shok:rejim nasıl gidiyor ben hasta oldum dün ya doktora gittim iğne yedim gene delikafadulden sanırım bu rejimdende oluyor dirençsiz kalıyorum ama devam demi ne olursa olsun delikafadulden
günaydınnnnnnnnnnn
işteyim ben ya sabah evden çıkarken mis gibi kahvaltı kokuları geliyordu burnuma adaletmi bu ama ya,şimdide çay ve galata ve kk ,günaydın herkese
kıyamam sana ben prensesim... ..ama sen gayet iyisin .arkadaşım fıstık gibisin ..maşallah ..benim rejim de iyi gidiyo kendime güvenmi geldi ne...derincim sende iyisindir .inş ...ya ben nisanın 10 u gibi marmariste olucam dayımın oğlunun düyünü var keşke görüşme imkanımız olsa belki olur ama .haberleşiriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?