Samsun///55

canım benim çok da akıllı maşallahŞeniz dikkat et çocuğa benimki de şimdi çırılçıplak soyunmuş!boşver tarifle uğraşma işin varsa :1no2:bende resimlere bakıyordum ne çabuk büyüyorlarfisfisfis Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq: öpüyorum kızını!...

amin canım benim ..allah düşmanımı bile ki yok evlat acısıyla sınamasın ...

ben gedim dayanamadım bir bakayım size ama yine gidecem evet ya öyle yoğunki senin rejim nasıl gidiyor canım ben dikkat etmeye çalışıyorum işte topiğe devam

ayyy siz bakmayın bu prensesin diyetine falan ben şahit oldum o diyetee valla hiç acımıyor löp löp :roflol: oooh yarasın ablama zaten neresine diyet yapıyosa kaydirigubbakcemile2

ayyy siz bakmayın bu prensesin diyetine falan ben şahit oldum o diyetee valla hiç acımıyor löp löp :roflol: oooh yarasın ablama zaten neresine diyet yapıyosa kaydirigubbakcemile2

ya evet bende öyle diyorum..derin ona yöntemini söyledi sen kilo verme...spor yap fit kal dedi ...yapmasın zaten ...

kızım sen benim dedikodumumu yapıyon buralarda:oklava:ben bi kere sabah kahvaltısına kadar bişey yemedim kahvaltıtada 2 galeta,1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir öğlen pırasa,akşam brüksel lahanası öyle ekmek felan yok canım delikafadulden ayrıca yatmadan 5 saat önce herşeyi kesiyorum sadece su,ya yedim ama diğer öğünlerime dikkat ediyorum off ya deminden beri özetle bunu anlatmaya çalıştım:çok üzgünüm:

kızlar günaydın!a.s.suprensesi canın kek istemiş gel cokacimcoookyiyelim kız!diyet yapma sen zaten kendine iş çıkarıyosun:sm_confused: zeynep sultanın da samsunda olması iyi oldu alıyoruz sürekli haberleri!a.skuusuum sen ne yaptın kızın nasıl oldu inşallah iyidir biraz daha!öpüyorum hepinizi!....:1hug:

günaydın derincim tşk ederim ya sıkı bi diyet yapınca benim siniirlerimde zayıflıyor sanırım haklısın yatarken yediğim dikkat ederim biraz daha dünden beri başım ağrıyor zaten doktorumda diyorki sen önce iyileş sonra diyetisyene gidersin sanırım haklı

bencede doktoru dinle sen biraz kendine zarar vermeyi seviyor gibisin!a.syaz geliyor havalar ısınınca sahil yolunda spora başlahihoyyyt oohhh şöyle açık hava mis gibi deniz kokusu alırsın zeynep sultanı da yanına :1hug:sonra oturur biryerde kahvenizi çayınızı içer:kahve: sohbet edersiniz ya da benim için pidelerinizi yersinizcokacimcoook aklıma gelmişken körfez restoran vardı duruyor mu ki?ben küçükken teyzemin arkadaşları gün falan yaparlardı oralarda!...

kızlar nasılsınız....derincim kızda biraz öksürük var ama kulağını hiç söylemiyo ..ya sizede sorayım ben bi şurup var antibiyotik değil ...sütle versem bişey olurmu meyve suyunu sevmiyo ..sütle dün verdim ....bi kaç arkadaş sütle verme felan dedi ...bi bilginiz varmı ...

kuusuum bende sütle ilaç verilmez diye biliyorum:1no2: ilacın etkisini kesiyor sanırım ben vermiyorum. kandırmaya çalış en iyi ilaç verme yöntemi!a.sAllah yardımcın olsun on takla attırıyorlar valla bizi!.

evet canım hemde nasıl sorma çok inat varya ...istemediği hiç bişeyi yaptıramıyoruz çocuğa ..babası burnunu tuttu ağzını açarda içiririz diye ..boğulcaktı nerdeyse ama açmadı ağzını ...ağlarken zorla tıktım ağzına üstüme çıkardı ilcaı geri ....aklımı oynatcam ..bitane şurup ona feci takmış başka şurupları içiyo ..onu içiremiyorum ...sağsalim bi büyüseler ...benim le sabahtan beri pazarlık yapıyo onu içirmiyceksin diye...

bencede doktoru dinle sen biraz kendine zarar vermeyi seviyor gibisin!a.syaz geliyor havalar ısınınca sahil yolunda spora başlahihoyyyt oohhh şöyle açık hava mis gibi deniz kokusu alırsın zeynep sultanı da yanına :1hug:sonra oturur biryerde kahvenizi çayınızı içer:kahve: sohbet edersiniz ya da benim için pidelerinizi yersinizcokacimcoook aklıma gelmişken körfez restoran vardı duruyor mu ki?ben küçükken teyzemin arkadaşları gün falan yaparlardı oralarda!...

canım durmazmı körfezimiz ama yanında başka restaurantlarda açıldı eski ünü kaybetti,ah ah havalar bi ısınsa denizden çıkmayacağım zeynep sultanı o zaman nerde bulcam kız annesinin yanına gider bu hafta gidiyor zaten,yüzme nasıl zayıflatıyor bide spor yani aslında havuz düşünüyordum ama annem hastalanınca herşey kaldı dans kursuna yazılmıştım bu kış ikisini birden yapacaktım hayal olarak kaldılar,annem hasta astımı var eve gidince pazarları felan temizliği babamla yapıyoruz o sadece yemek işine bakıyor iyi olsunda razıyım ben herşeye,babamda yardımcı oluyor ama bana...
kuusumm canım ya çikolatayla felan kandırsan olmazmı hani şurubunu içsede bi ödülü olsa,ama sakın sütle verme çünkü ben sürekli ilaç alıyorum saabah akşam psikiyatrımın verdiği ilaçlar varya o yüzden iyi biliyorum,alınmazmış yani doktoruma sormuştum ay amma çok konuştum ya işimde çok döneyim bari sizsiz yapamadım he bu arada pazar günü zeynepsultanla çekindiğimiz resim albümümde bakın hele bi :1shok:

kızlar günaydın!a.s.gece oturmuşsunuz yinea.sbiz komşuya gittik dizim vardı onu da izledim!kuusuum inşallah ilacı içirebilmişsindir:teselli:suprensesi anneni düşünmen çok güzel zor bir hastalığı var geçmiş olsun!:teselli:şimdi resimlere bakacağım bende kızımın resimlerini eklemiştim!...

kız suprensesi uyumadınmı daha sen

anaaa sen nettemiydin gece görmedim canım ya,üzüldüm bak şimdi demekki kapatırkenmi geldin akşam erken yattım işe gidiyorumya yorgun oluyorum bu ara eskiden otururdum,bu akşam zeynep sultan ev arkadaşıyla bize gelecek şimdi o beni ispiyonlamasın diye bişey yemicem ama gündüzden önlememi alayım demi en iyisi

canım işim çok ay sonuya ama diğer kızlar msn de neden yazmıyorlar bilemiyorum yani derincim bunlara ceza verelim biz en iyisi olurmu

Back
X