ben tayfun beye gidiyorum..doktor 1 numara..çok güveniyoruz..neden itici geldi ki fakülte..hem hocanın hastası olduğun için güzel ilgiyle karşılanır,iyi muamele görürsün..ama doğumevi de gayet iyi..daha doğrusu özeline gittikten sonra herşey değişiyor....
canım ben kendi doktorumu ersan beyi öneririmBende özel hastanede yapmak istiyorum doğumumu ama samsunda gidebileceğim bir yer bulumadım özel anadaolu hastanesini düşünüyorum 32 haftalık hamileyim.ama hala hangi doktora gidicem bilmiyorum il dışındayım memur olduğum için izine 3 hafta sonra gelicem.doktor ismi bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende fakülteyi sevmiyorum..ceylan07 dr ismi çok ama ben sadece ad olarak biliyorum çünkü henüz hamile değilim:)Tıp fakültesinde Tayfun Alper var.Doğumevinde görevli drların çoğu samsundaki özel hastanelerde de görev yapıyorlar zaten.mavirüya itici derken tıp fakültesini oldum olası sevmem soğuk bi havası var.Anaklinik daha küçük ,sevimli geldi diye orayı sormuştum yoksa herşeyden önce önemli olan dr ve personel tabiki
canım ben kendi doktorumu ersan beyi öneririm
bende fakülteyi sevmiyorum..
insanı kobay gibi kullanmalarını ise kınıyorum.araştırma hastanesi olabilir ama hastanın onayı alınmadan öğrencilerine ders mahiyetinde gösteriliyor;senin sıkıntılı dönemlerin..
ersan beyin ismini duydum ama peki ersan bey normal doğum olursa gelir mi doğum yaptırmaya gece olsa bile. merak ediyorum ben tokattayım burdaki doğum evindeki doktorlar özeline gidince gece bile olsa normal doğuma gelebiliyor samsundada doğumevinde yapsak gelirmi?
mükerrem bey gerçekten inanılmaz bir doktor çok iyi.annemin doktoru..sizlere anaklinikle ilgili tecrübemi aktarmak istiyorum.ağustos ayının ortalarında ana klinikten Mükerrem Erol bey'e gittim (12 TL gibi muayene ücreti yatırdım devlet memuru olduğum için) ve hamile kalmak istediğimi söyledim.O kadar candan o kadar samimi bir şekilde beni aydınlattı ve yarım saat benimle muhabbet etti,kartını verdi istediğin an beni arayıp istediğini sorabilirsin dedi.daha sonra gebelik öncesi testlerimi yaptırmamı söyledi.Kan,idrar ve smir testlerini yaptırdım ve 60 TLgibi bir para verdim zaten 40 milyonu smir testiydi.Bir gün sonra bütün sonuçlarımı aldım.
Geldim İzmire,İzmirde meşhur Çınarlı Hastanesine gittim özel kadın doğum hastanesi ya.Ana kliniğin yanından bile geçmez hem bina olarak hem personel olarak sadece tiroid ve şeker testi yapıldı 45 TL para verdim ki Ana kliniktekinin yanında çok uçuk geldi.Dokuz Eylülün özeline gitmeye karar verdim bu seferde her gittiğimde 150 TL vermem gerekiyor ama burdaki doktorlar da aynı samimiyeti ve sıcaklığı göremedim.O yüzden Mükerrem Bey'e bir kere gitsen göreceksin ne kadar tatlı bir insan olduğunu keşke Samsun'da olsamda onun hastası olabilsem :)
canım doğumevinde malesef normal doğum yaptığın taktirde doktorunu arayıp çağırma şansın yok..ama doktorunla görüşüp ordaki ebelere seninle ilgili bilgileri aktarıp daha fazla özen alabilirsin.ebelerden yani..nöbetci doktor hangisiysede o ilgileniyor ama doğumhane ebelerin eli altında.kaldıki doğumevi bu anlamda doktorların özeline gitmesende ilgi mahiyetinde gerçekten inanılmaz düzeldi.doğumhane ekibi mükemmel..yani ben şiddetle devlette yapmanı tavsiye ediyorum..birde şöyle düşün.
doğumevi günde belki 50 tane doğum yaptırılıyor.onların pratikliği onların tecrübesi itiraf edelim hiç bir yerde yok..
özeller öyle mi?parası olan gelip 1250 verecekde normal doğum yapacak günde taş çatlaşın 5 tane ki bunu oda sayısından görüyoruz 12-13 odası var..
herhangi bir aksi durumda Allah korusun gine gideceğin yer doğumevi.sen bilirsin ama ben doğumevini ve doktorumu tavsiye ederim.hemşireler,ebeler,her anlamda çok profosyoneller..
mükerrem bey gerçekten inanılmaz bir doktor çok iyi.annemin doktoru..
artık zaman geliştikçe yöntemlerde değişiyor..
iyinin iyisi var..sizede ersan beyi şiddetle tavsiye ederim..
anaklinik konusuna gelince ücreti bana hiç demeyin lütfen..benden bir ikili test için 90 lira,üçlü test için 140 lira hamileliğimdeki her test için para çıkardılar.ben hem doktoruma giderdim hemde denk gelen herhangi bir doktora anaklinikteki..birde doğumda veriyorsunuz.maşallah.
izmir için fiyatlar normal olabilir ama samsunda yaşayan için bu fiyatlar uçuk.
ki aynı testleri doğumevi de yapıyor zaten..
ipek hanıma bir kere gittim..ben söylersem söyledi.ben sorarsam cevap verdi..
açıkçası hiç ilgisi yoktu sizin tarif ettiğiniz doktorla..
normal doğum mu yaptın sezeryanmı anaklinikte sezeryan fiyatlar 1500 liraymış galiba büyük anadoluda 400 civarı şöyle düşünün ce 2 side özel hastane diyorum sezeryanda olacaksa okadar para vermeye ne gerek var diyorum ama yinede kafam karışık birde eşim asker olduğu için işin maddi boyutunuda düşünmek zorundayım bilmiyorum ne yapacağımı?
Saruboceq İpek hanım konusunda haklısın.Sen sorarsan söylüyor.Rahatlatmak için hiç birşey yapmıyor.hamile olsam ona gider miyim bilmiyorum
bende tayfun alpere gidiyordum..ama normal doğum istediğimiz için anakliniğe geçtik..tayfun beyden çok memnunduk ama devam edersek kesiz sezeryan olacaktı..anaklinik hem prosedürü az,hem de personelin ilgilendiği bir merkez..özel oda imkanın var..orda doğum yapan arkadaşlarım çok memnun ilgiden..doktor olarak bir tanıdığımızın tavsiyesiyle ipek hanıma gittik..ama pek aydınlatıcı,rahatlatıcı bir doktor değil..biraz ağzı sıkı yani..hep siz soracaksınız..eşimde pek sevmez o tip doktorları..sonuç olarak doktoru değiştirebiliriz belki ama,anakliniğe devam edicez..şimdilik epidural normal düşünüyorum,hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?