lilyumane Guru Kayıtlı Üye 8 Şubat 2010 292 14 318 18 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyumane #1 samsun atakumda öğretmen olan kızkardeşimin 1o aylık oğluna bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak güvenilir,genç, dinamik bakıcı arıyoruz...
samsun atakumda öğretmen olan kızkardeşimin 1o aylık oğluna bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak güvenilir,genç, dinamik bakıcı arıyoruz...
A ayseberk Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2014 1 0 1 38 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyumane #2 lilyumane .!.: samsun atakumda öğretmen olan kızkardeşimin 1o aylık oğluna bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak güvenilir,genç, dinamik bakıcı arıyoruz... Genişletmek için tıkla... Merhaba ben atakumda basbakanlik konutlarinda oturuyorum cocuk bakmak istiyorum ama benimde cocugum oldugu icin disarda bakamiyorum eger sizde isterseniz bebeginize kendi evimde bakmak isterim donerseniz sevinirim
lilyumane .!.: samsun atakumda öğretmen olan kızkardeşimin 1o aylık oğluna bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak güvenilir,genç, dinamik bakıcı arıyoruz... Genişletmek için tıkla... Merhaba ben atakumda basbakanlik konutlarinda oturuyorum cocuk bakmak istiyorum ama benimde cocugum oldugu icin disarda bakamiyorum eger sizde isterseniz bebeginize kendi evimde bakmak isterim donerseniz sevinirim