Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıldır çocuğum olmuyor ve tedavi görüyorum samsun ilkadım tüp bebek merkezine gittim ilk önce aşılama oldu tutmadı ikinci kez yapılacaktı rahim filmi çekildi fakat filmde kanallar kapalı çıktı ve polip yani rahimde et beni olduğu öğrenildi.sonrasında pollip nedir zararları varmıdır dr bana anlatmadan tüp bebeğe geçelim dedi ben istemediğim için başka dr gittim sonra başka bir dr 3-4dr dolaştım.polip olduğu sürece tüp bebek olmayacağını olsa bile düşeceğini söledi.ameliyat oldum polip alındı açılabilir durumda olan kanallarım açıldı.önce tedavi sonra bebek..bunların hiçbirini bana tüp bebek merkezinde ki dr hiç önermedi direk işleme yöneldi bir sürü birikimimiz gitti.bişey daha randevu saatimizden 3-4 saat sonra muayene oldum hep. mutlaka her gittiğimde uzun uzuuun bekledim...
![]()
4 yıldır çocuğum olmuyor ve tedavi görüyorum samsun ilkadım tüp bebek merkezine gittim ilk önce aşılama oldu tutmadı ikinci kez yapılacaktı rahim filmi çekildi fakat filmde kanallar kapalı çıktı ve polip yani rahimde et beni olduğu öğrenildi.sonrasında pollip nedir zararları varmıdır dr bana anlatmadan tüp bebeğe geçelim dedi ben istemediğim için başka dr gittim sonra başka bir dr 3-4dr dolaştım.polip olduğu sürece tüp bebek olmayacağını olsa bile düşeceğini söledi.ameliyat oldum polip alındı açılabilir durumda olan kanallarım açıldı.önce tedavi sonra bebek..bunların hiçbirini bana tüp bebek merkezinde ki dr hiç önermedi direk işleme yöneldi bir sürü birikimimiz gitti.bişey daha randevu saatimizden 3-4 saat sonra muayene oldum hep. mutlaka her gittiğimde uzun uzuuun bekledim...
![]()
![]()
Merhaba ben Ankaradan yazıyorum.mesaını yeni okudum.Sonuç hakkında birşey yazmamışsın umarı şimdi mutlu sona ulaşmışsınızdır.Ama eğer olmadıysa yada başka arkadaşlara faydam olacaksa diye yazıyorum Prof.dr.Sertaç batuoğlu şuan Samsu'da adresini internetten bulabilirsiniz.lütfen gidin.Umutlarınızı ertelemeyin.Bilgisine sonuna kadar güvenebilirsiniz.Samsundaki arkadaşlar uzklarda aramayın deneyin dualarım sizinle.Bende 4 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonra ikizlerime kavuştum.Kan pıhtılaşması sorunum vardı ve hiçbir dr araştıra gereği duymadı.Kendinizi emin elleree emanet edin.Allah yardımcınız olsun.