- 13 Kasım 2020
- 1.307
- 2.488
- 83
Ben kontrolden şimdi geldim. Benim de yumurtalarım biraz yavaş büyüyormuş. Dedim hocam bana bir tane yeter o da dedi bize deTeşekkür ederim canım vallaa insan başına gelecekleri merak ediyorben 37 yaşındayım. Polikistik over var bende 2 aşılama son aşılamada kimyasal gebelik oldu. Zaman kaybetmek istemedim bu ay tüp bebek inşallah. Aşılamayla uğraşmayıp keşke direk tüp bebek yaptırsaydım diyorum bazen 1 yılım boşa geçti . 35 den sonra yumurta rezervi kalitesi düşüyor deniliyor. O yüzden çok stres oldum. Rabbim bilir tabi. Hayırlsı . Aşılamada ben de gonal f kullanmıştım. Azıcık yakıyor ama tam derin nefes alırken batırıyorum. İlacı verirken nefesimi yavaş yavaş salıyordum iyi geliyordu psikolojime
keşke bana da onu verse
benim dozu düşük tutabilir belki polikistikte yumurtalar aşırı tepki verebiliyormuş. O da sıkıntı . Bende artık başlayabilsem bir an önce. İnşallahhh bütün yumurtaların süper kaliteli olur. Hepsi döllenirrrr
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
 hiç dert etmiyorum yaşa da takılmıyorum. Benim tek sıkıntım iğnelerdi ki onu da becerdim ama yrn itibariyle sabahları bir iğne daha olacakmış şimdi çok azcicik ona stresliyim o kadar
 hiç dert etmiyorum yaşa da takılmıyorum. Benim tek sıkıntım iğnelerdi ki onu da becerdim ama yrn itibariyle sabahları bir iğne daha olacakmış şimdi çok azcicik ona stresliyim o kadar  bu yoldaki sloganım bir tane olsun bizim olsun
 bu yoldaki sloganım bir tane olsun bizim olsun  umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur
 umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur 

vallaaa bir de olur iki de ben inanıyorum sana
vallaaa bir de olur iki de ben inanıyorum sana en kalitelisi olsun inşallah. Acaba taze embriyo mu dondurulmuş embriyo mu koyacaklar
 en kalitelisi olsun inşallah. Acaba taze embriyo mu dondurulmuş embriyo mu koyacaklar sabah 10 da vuracağım heyecanlıyım. Dondurulmuş mu taze mi hiç bilmiyorum sanırım ona yumurta toplamadan sonra rahmin durumuna göre karar veriyorlar. Kan sulandırıcı vermedi bana transferden önce hapını veriyormuş hemşireye sordum o dedi. Ohhh dedim hap candır ya
 sabah 10 da vuracağım heyecanlıyım. Dondurulmuş mu taze mi hiç bilmiyorum sanırım ona yumurta toplamadan sonra rahmin durumuna göre karar veriyorlar. Kan sulandırıcı vermedi bana transferden önce hapını veriyormuş hemşireye sordum o dedi. Ohhh dedim hap candır ya