Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koskoca sitede samsunda hamile bayan yokmu yani
slm canım topiği yeni farkettim.. bende 15 haftalık hamileyim ve samsunda yaşıyorum..senin bebiş kaç haftalık?
benim 6 haftalık daha:)) samsunun neresi
slm bende samsundayım 30. haftanın ıçındeyım hangı hastanelere gıdıyorsunuz nasıl memnunmusunuz.bu arada bende merkezdeyım
slm canım... ben ana klinikte ülkü başar a ve nur öztürk e gittim ikisinden de memnun kalmadım.. aslında hakkını yemeyeyim ülkü hanım nur hanımdan biraz daha iyiydi ama ben pek memnun kalamadım bazı rahatsızlıklarım wardı ikisinden de randuman alamadım diim.. sonra medical park ta naziye hanıma gittim ama kendisi de pek ilgili gelmedi bana... sonrasında yine medical parkta prof. dr. mehmet bilge çetinkaya ya gittim.. kendisi şahane ilgili bi doktor eşim de ben de çok memnun kaldık.. ama ordaki sorun da hastanenin çok uzak olması ışıklar fln derken özel arabamızla kontrole gitmek için yaklaşık 35 dkkamız yolda geçiyor.. bu sebeple aynı zamanda anadolu hastanesinde tolga beye de gidiyoruz.. şimdilik memnunuz eğer sonrasında da fikrimiz değişmezse doğumu orda yapmaya karar verirsem tolga beye devam edicez.. işte böyle ilk bebiş olduğu için mi nedir eşim de bende doktor konusunda biraz pimpirikliyiz...
sen hangi doktora gidiosun canım?
cnm okadar cok hastane ve dr gezdıkkı en sonunda anaklınıkte mükerrem erola gıtmeye karar verdım 10 tane dra gıttıysem en ılgılısı ve benı dınleyen herseyı dort dortluk anlatan oydu çok memnunum ben
slm bende samsundayım 30. haftanın ıçındeyım hangı hastanelere gıdıyorsunuz nasıl memnunmusunuz.bu arada bende merkezdeyım
Merhaba SAMSUNA yeni taşındık ve 8 haftalık hamileyim bu benim ilk çocuğum olacak inş hem bu yüzden hem de yeni şehir psikolojisi olsa gerek hayli gerginim. Doktor konusunda da çok kararsızım Doğum hastanesinde erol yazara ve gökhan öcala gittim ana klinikte taşkın orhan'a medikal parkta nagihan yılmaz'a ve nihayet medicana'da tolga şişli'ye... Atakumda oturuyoruz medikal yakın ama canikte tolga şişli daha çok içime sindi çok kararsızım benim gibi samsunda hamile olan başka kimse var mı varsa tanışmayı konuşmayı çok isterim. Konuşacak çok şey var. :)
bende aranıza geleyim hamilelik durumu olamaz ama![]()
Merhaba SAMSUNA yeni taşındık ve 8 haftalık hamileyim bu benim ilk çocuğum olacak inş hem bu yüzden hem de yeni şehir psikolojisi olsa gerek hayli gerginim. Doktor konusunda da çok kararsızım Doğum hastanesinde erol yazara ve gökhan öcala gittim ana klinikte taşkın orhan'a medikal parkta nagihan yılmaz'a ve nihayet medicana'da tolga şişli'ye... Atakumda oturuyoruz medikal yakın ama canikte tolga şişli daha çok içime sindi çok kararsızım benim gibi samsunda hamile olan başka kimse var mı varsa tanışmayı konuşmayı çok isterim. Konuşacak çok şey var. :)
merhabalar bende samsundayım ve 4. hamileliğim ancak 3 ünde düşük yaptım şuanda zehra yılmaza gidiyorumbuyuk anadoluda mukemmel çok memnununm....herkeseda tavsiye ediyorum....bundan önce tolga şişliye gitmiştim son düşüğümde ohhhh tolga bey için hersey gulluk gulustanlık ohhh guzel gıdıyor yaglıyo ballıyo yolluyo ama benim gebeliğim sonlANMIS OLMASINA RAGMEN BISI DEMEDI EN SON BUYUK ULTRASONDA EMBRİYO BUZUSMUS GOZUKMUYO 1 2 HAFTA OLMUS KALP ATIŞI DURALI DEDİLER....nefret ettim tolga beyden...tabiiki onun elinde olan bişey degıl ama aydınlatabilirdi...şimdi zehra hanım olan olma ihtimali olan herseyi anlatıyor benim sormamam gerek kalmadan hemde.....