beklemedeyim daha transfer olmadı malesef adet olamadımSizin sonuç belli oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemedeyim daha transfer olmadı malesef adet olamadımSizin sonuç belli oldu mu
Bizim sebepsiz kısırlık olduğu için. Belki de eksik vitaminlerin yükselse doğal hamile kalacaksın dedi. O yüzden verdi.hiç bana vitamin kullan demedi folik asit varda kullanmadım bu sefer
Medicalparka ilk giderken kendi doktorunu seçebiliyorsun ben tayfun hocayı tercih etmiştim şu ana kadar da memnun kaldım pazartesi transferim olcakBende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ancak hangi hastane ve doktor olsa kararsızım. Medicana ve medicalpark arasında kaldım. Şafak hoca icin de çok güzel şeyler söylüyorlar ancak kendisi sanırım reklamı çok sevmiyor internette kendisiyle ilgili çok az veriye ulaştım. Medicalpark sanki daha deneyimli gibi ama bilemedim. Medicalparkta yaptıran arkadaşlar acaba hangi doktorda başlarsanız hep onla mi devam ettiniz yoksa aralarında müsaitlik durumuna göre paslaşıyorlar mi ?
Merhabalar ;Medicalparka ilk giderken kendi doktorunu seçebiliyorsun ben tayfun hocayı tercih etmiştim şu ana kadar da memnun kaldım pazartesi transferim olcak
Evet cok şükür bu hastanede ikinci denememiz tuttu. Tayfun hocaya çok teşekkür ederim bu süreçte bize çok yardımcı oldu. Rabbim herkese nasip etsinMerhabalar ;
Sonuç alabildiniz mi acaba?
Bende Tayfun hocaya gidiyorum ordudayim ilk deneme basarız oldu maalesef ikinci dnemeye basladim ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilgi verimisinizMerhabalar canım. Bende Sinoptayım ve tayfun hocaya gidiyorum. Ben oldukça memnunum canım. İlgi bir hoca. İlk denemem negatif olmuştu ama ikincide tuttu. Ultrason bekliyorum şimdi.
Amin inşallah bizimde ikinci denememiz olcak inşallah Bizim ilk denemede olumsuz oldu ikimci olumlu olur inşallah neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilgi verebilir misinizEvet cok şükür bu hastanede ikinci denememiz tuttu. Tayfun hocaya çok teşekkür ederim bu süreçte bize çok yardımcı oldu. Rabbim herkese nasip etsin
Bende çok memnunum hepsinden ilk deneme başarısız oldu ikinci deneme için başladım bende bakalım hayırlısı olsun inşallahBende Tayfun hocada tedavi görüyorum. Gerçekten çok güven veren kendine güvenen bir doktor. Henüz olumlu sonuç alamadım ama hocamın elinden geleni yaptığını biliyorum. Kendimi güvende hissediyorum.
Ayrıca merkez çalışanları gayet ilgili, güler yüzlü. Muhterem hocam da keza çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Hele Firdevs hemşire. İşini öyle sağlam yapıyor ki.
Hepsinden Allah razı olsun. Umarım onların emeği ile bende bebek sahibi olurum.
Benim ikinci denemem olacak hangi ilaçları kullandınız nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz lütfenEvet cok şükür bu hastanede ikinci denememiz tuttu. Tayfun hocaya çok teşekkür ederim bu süreçte bize çok yardımcı oldu. Rabbim herkese nasip etsin
Benimde ilk deneme negatif Tayfun hoca hiçbir test almadan eski testlerle yaptı ve testlerle sıkıntı var demesine rağmen transfer oldum negatif sonuçlandıBende Tayfun hocaya gidiyorum ordudayim ilk deneme basarız oldu maalesef ikinci dnemeye basladim ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilgi verimisiniz