- 8 Mayıs 2022
- 47
- -92
- 6
- Konu Sahibi Guclukizben
-
Ben şafak hatırnaza gidiyorum, çok memnunum. Gördüğüm en ilgili babacan doktor. Çok güzel ilgileniyorMerhaba, rahim filmi sonucunda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim, laparoskopi ameliyatı ile de tam açılamadı, doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz, Samsun'da önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı acaba?
Ben de hep orayı düşündüm hatta kendi doktorum Mehmet beye yönlendirdi ama Omü'de Fatma Devran Bıldırcın' da karar kıldım. Davut Bey ile ortak çalışıyorlarmış.Ben de samsunda tüp bebek e başlayacam aynsonunda.medical park diye düşünmüştüm evime yakın diye. Konunun takipçisiyim :)
Merhaba ben de medikal parkta tüp bebek düşünüyorum, sizin süreç nasıl işledi? Raporlu ilaç gibi şeyler okudum forumda öyle bir şey var mı? Bana toplam 20 bin tutar dediler ama kesin geçer o fiyatıHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebisler gelir..ben bu hafta adet olmayı bekliyorum 3.gun Medical Park a gidecem inşallah
Başladınız mı sürece acaba merak ettim?Merhaba ben de medikal parkta tüp bebek düşünüyorum, sizin süreç nasıl işledi? Raporlu ilaç gibi şeyler okudum forumda öyle bir şey var mı? Bana toplam 20 bin tutar dediler ama kesin geçer o fiyatı
Merhaba evet başladım gonal f iğnelerle başlıyor süreç 9 gün yaptım. 9. Gün gonapeptly diye bir iğne daha yaptım yani bu akşam Perşembe günü yumurta toplama yapılacak..Başladınız mı sürece acaba merak ettim?
Genellikle iki adet dönemi bekliyorlar sanırım, kaç embriyo oldu sizinBen de fakültede dosya açtırmıştım ama Medical parkta Mehmet beyde başladım sürece, yumurta toplama yapıldı, transfer için de ikinci adet döneminde arayın dediler.
Toplam ne kadar ödeme çıktı?Ben de fakültede dosya açtırmıştım ama Medical parkta Mehmet beyde başladım sürece, yumurta toplama yapıldı, transfer için de ikinci adet döneminde arayın dediler.
Genellikle iki adet dönemi bekliyorlar sanırım,
Sizin doktorunuz kimdi?Merhaba evet başladım gonal f iğnelerle başlıyor süreç 9 gün yaptım. 9. Gün gonapeptly diye bir iğne daha yaptım yani bu akşam Perşembe günü yumurta toplama yapılacak..
gonapeptly bulmak da çok zorlandım hiç bir yerde yok depolarda da mevcut değil. İlacı almamı daha önce de söylememişlerdi bugun yaklaşık üç saat aradım ve şans eseri daha önce alıp fazlasını eczaneye tekrar getiren birinin ilacını buldum. Tabi o süreçte aşırı stres oldum. Bulamasam şimdiye kadar olan süreç boşa gidecekti belki.. aklınızda olsun ona göre hareket edin
4 embriyo oldu ama 1 tanesi kaliteli diğer üçü kalitesiz, beraber dondurulmuşlarGenellikle iki adet dönemi bekliyorlar sanırım, kaç embriyo oldu sizin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, transfer ne zaman yapılacak?4 embriyo oldu ama 1 tanesi kaliteli diğer üçü kalitesiz, beraber dondurulmuşlar
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız , ikinci adet dönemini hala bekliyorum, ben de merak ediyorum sonraki süreci neler yapılacak diye, adet olunca hemşireyi arayacağım bakalım, 2 haftaya kesin olurum diye düşünüyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, transfer ne zaman yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?