Tüp Bebek Merkezleri Samsun tüp bebek tedavisi önerileri

Guclukizben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
47
-92
6
Merhaba, rahim filmi sonucunda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim, laparoskopi ameliyatı ile de tam açılamadı, doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz, Samsun'da önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı acaba?

Merhaba, rahim filmi sonucunda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim, laparoskopi ameliyatı ile de tam açılamadı, doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.1 ay sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz, Samsun'da önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı acaba?
Ben şafak hatırnaza gidiyorum, çok memnunum. Gördüğüm en ilgili babacan doktor. Çok güzel ilgileniyor

Omü tüp bebek merkezine bi kaç defa muayeneye gittim, dr tavsiyesi ile Ayşe Zehra Özdemir. Çok ilgili pozitif bi kadındı, bi kaç ay önce medicanaya geçti. Bıraktım bende mecburen muayene ücreti çok pahalı çünkü:(

Ben de samsunda tüp bebek e başlayacam aynsonunda.medical park diye düşünmüştüm evime yakın diye. Konunun takipçisiyim :)

Ben de samsunda tüp bebek e başlayacam aynsonunda.medical park diye düşünmüştüm evime yakın diye. Konunun takipçisiyim :)
Ben de hep orayı düşündüm hatta kendi doktorum Mehmet beye yönlendirdi ama Omü'de Fatma Devran Bıldırcın' da karar kıldım. Davut Bey ile ortak çalışıyorlarmış.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebisler gelir..ben bu hafta adet olmayı bekliyorum 3.gun Medical Park a gidecem inşallah

Senin baya yakın o zaman tarihin, bana Medical Park'ta fiyat olarak 16 bin dediler ama ilaçlar için net bir fiyat vermediler. Sürece başladığında buraya da yazabilir misin, ilaç fiyatlarını, hangi doktora yaptıracağını benim adet olmama 20 gün daha var. Fakültede dosya açtırdım imza attım ama oradan vazgeçebilirim diye tahmin ediyorum, 3 yıllık evli olmadığım için indirim için raporda çıkartamıyorum, ilaçlarla beraber 20'li bir fiyat verdiler ama unuttum hemen.

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebisler gelir..ben bu hafta adet olmayı bekliyorum 3.gun Medical Park a gidecem inşallah
Merhaba ben de medikal parkta tüp bebek düşünüyorum, sizin süreç nasıl işledi? Raporlu ilaç gibi şeyler okudum forumda öyle bir şey var mı? Bana toplam 20 bin tutar dediler ama kesin geçer o fiyatı

Merhaba ben de medikal parkta tüp bebek düşünüyorum, sizin süreç nasıl işledi? Raporlu ilaç gibi şeyler okudum forumda öyle bir şey var mı? Bana toplam 20 bin tutar dediler ama kesin geçer o fiyatı
Başladınız mı sürece acaba merak ettim?

Ben de fakültede dosya açtırmıştım ama Medical parkta Mehmet beyde başladım sürece, yumurta toplama yapıldı, transfer için de ikinci adet döneminde arayın dediler.

Başladınız mı sürece acaba merak ettim?
Merhaba evet başladım gonal f iğnelerle başlıyor süreç 9 gün yaptım. 9. Gün gonapeptly diye bir iğne daha yaptım yani bu akşam Perşembe günü yumurta toplama yapılacak..
gonapeptly bulmak da çok zorlandım hiç bir yerde yok depolarda da mevcut değil. İlacı almamı daha önce de söylememişlerdi bugun yaklaşık üç saat aradım ve şans eseri daha önce alıp fazlasını eczaneye tekrar getiren birinin ilacını buldum. Tabi o süreçte aşırı stres oldum. Bulamasam şimdiye kadar olan süreç boşa gidecekti belki.. aklınızda olsun ona göre hareket edin

Genellikle iki adet dönemi bekliyorlar sanırım,
Merhaba evet başladım gonal f iğnelerle başlıyor süreç 9 gün yaptım. 9. Gün gonapeptly diye bir iğne daha yaptım yani bu akşam Perşembe günü yumurta toplama yapılacak..
gonapeptly bulmak da çok zorlandım hiç bir yerde yok depolarda da mevcut değil. İlacı almamı daha önce de söylememişlerdi bugun yaklaşık üç saat aradım ve şans eseri daha önce alıp fazlasını eczaneye tekrar getiren birinin ilacını buldum. Tabi o süreçte aşırı stres oldum. Bulamasam şimdiye kadar olan süreç boşa gidecekti belki.. aklınızda olsun ona göre hareket edin
Sizin doktorunuz kimdi?

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, transfer ne zaman yapılacak?
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız , ikinci adet dönemini hala bekliyorum, ben de merak ediyorum sonraki süreci neler yapılacak diye, adet olunca hemşireyi arayacağım bakalım, 2 haftaya kesin olurum diye düşünüyorum.

Son durumu paylaşmak istiyorum, 2 Kasım'da 5 günlük bir adet embriyo transfer edildi.
11 Kasım 63.30
13 Kasım 147.7
15 Kasım 382.9
Hemşireyi aradım bilgi verdim ilaçları kullanmaya devam edin dedi. 22 Kasım'da keseye bakacaklarmış. Çok umutsuzdum tahlil yapılmadı, transferden 5 dakika sonra kaldırdılar diye ama sonuçlar çok mutlu etti beni, inşallah olumlu bir şekilde devam eder, inşallah herkese nasip olur.

Back
X