Samsunda Aşılama Yaptırıp Başarı Saglayanlar

kızlar merhaba bende dün aşılamamı yaptırdım sakaryadayımda konunuzda bir şey dikkatimi çekti muayene ücretini 10 günde birmi ödüyorsunuz bende özele gidiyorum ama tedaviye başlama sürecinde bir kere ödüyorum her ay için tek sefer
Ne güzel iyiymiş seninki ayda birkere ödüyosun oh.bizim ongünde bir yine muayne ücreti

Samsunda medical parka gidiyoruz biz sen sakaryada nereye gidiyosun canim

sakaryada adatıp hastanesine yenigelen bir bülent bey var prof çok bilgili bir doktor oraya gidiyorum bir sefer muayene ücreti ödüyorum takip için adet olana kadar istediğim zaman gidip muayene olabiliyorum gün sınırlaması yoktu yani

sakaryada adatıp hastanesine yenigelen bir bülent bey var prof çok bilgili bir doktor oraya gidiyorum bir sefer muayene ücreti ödüyorum takip için adet olana kadar istediğim zaman gidip muayene olabiliyorum gün sınırlaması yoktu yani
Çok güzel hemde prof muş şanslısın canım

Çok iyi bir doktor olduğunu duydum insanı pskilojik olarak da rahatlatıyormuş.ben yıllardır ahmet beye gitiğim için ona devam ettim ama memnunmusun dersen değilim.insana müşteri gözüyle bakıyorlar malesef.ilk denemede aşılama yaptı bana sonuç negatif olduğunda hayırlısı deyip geçti tabiki nasip ama insan hayal ediyor yani.bu sefer yine malesef onun gözetiminde kendim deneyeceğim yine olmazsa yüp bebek düşünüyorum zaten aşılama bence nırmal denemeden farksız

benimki çatlama olmadan aşılama yaptı
sonrada kısmet dedi çıktı odadan

nasıl çatlama olmadan yaptı benim doktorumda aşılama öncesi muayene emedi ama çatlama iğnesi yüksek doz aldırmıştı 250 lik 36 saat sonrasına ayarladı aşılamayı aşılama sırasındada sperm biraz geri gelince rahatlatı normal ilişki gibi düşün döllenecek olan 1 yada 2 sperm dedi bide aşılama yapılırken nerdeyse kafa üstü yatıdılar masa aşağıya kadar inikti sizdede ölemiydi aşılama sonrası 5 dk öle kaldım sonra sedyeyle aldılar beni 1 saatte yatakta dinlendirdiler hiç kalkmadan direk yan sedyeye gçtim ordan yatağa ayağa hiç kaldırmadılar bende ilk aşılamam sizinde ölemi oldu acaba

öle bir yatırdılarki doktoru hiç görmedim ben sadece anlatıyordu yaparken şimdi rahim içini yıkıyorum şimdi gönderdik spermi dedi işleme başlarkende besmele çekti çok rahatlattı beni ama nedense ben umutlanmak istemiyorum sonra yıkımım çok ağır oluyor :(

Canım ücretler le ilgili bilgilendirilmesini beni. Birde sancılı bisey mi

heryerin ücreti farklı ben 750 tl oldum ilaçlar sana ait femara hap almıştım 100 tl bide gonalf iğne aldım bir kutu 260 tl ama bana yetmedi bir kutu daha aldım yani doktoruna ve yerine göre değişiyor

heryerin ücreti farklı ben 750 tl oldum ilaçlar sana ait femara hap almıştım 100 tl bide gonalf iğne aldım bir kutu 260 tl ama bana yetmedi bir kutu daha aldım yani doktoruna ve yerine göre değişiyor
Öyledir tabi ben sadece ortalamasını merak ettim.

Canım biz ortalama bir ay içinde kaç kere gideriz doktora. Bide asilamayi ne kadara yaptırmıştın ilaçları falan toplam.
Canım ilaçlara rapor çıkarttılar kutu başına 28liramı ne öyle bişey verdim.muayne bir ayda iki defa ücret ödersin çünkü on gün muayne süresi.ilk başta beş altı gün sonra çağırıyor daha sonra gün aşırı bile çağırıyor yımurta boyutunu ölçmek için ultrasondan.aşılama işlemi ise 1200lira canım

ama senin ilaçların farklı olabilir ben iğne tedavisi oldum femara verdi başta büyümedi yumurtalarım femarayla.yüzliraya almıştım onu bir tabletini kullandım kutunun gerisi duruyor.eğer sana femara verirse veririm elimdekini ne olacak benim işime yaramadı ihtiyacı olan kullansın

nasıl çatlama olmadan yaptı benim doktorumda aşılama öncesi muayene emedi ama çatlama iğnesi yüksek doz aldırmıştı 250 lik 36 saat sonrasına ayarladı aşılamayı aşılama sırasındada sperm biraz geri gelince rahatlatı normal ilişki gibi düşün döllenecek olan 1 yada 2 sperm dedi bide aşılama yapılırken nerdeyse kafa üstü yatıdılar masa aşağıya kadar inikti sizdede ölemiydi aşılama sonrası 5 dk öle kaldım sonra sedyeyle aldılar beni 1 saatte yatakta dinlendirdiler hiç kalkmadan direk yan sedyeye gçtim ordan yatağa ayağa hiç kaldırmadılar bende ilk aşılamam sizinde ölemi oldu acaba
Beni 45 dk aşılama işlemi yaparken bir alet takıyorlar ya spektulum,onunla yatırdılar evet kafam aşşağı gelecek şekilde.o alet çok canımı acıttı kırk dakika beklemek zor oldu benm için

Ücretsiz
Canım aslında kişiden kişiye değişir ben vaginal muaynede de sıkıntı çekiyorum sevmiyorum yani o yüzden bidaha yaptrmak istemiyorum aşılama.
Anladim canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah. Ben önümüzdeki ay adet olursam 2. Günü gidiyim o zaman Allah izin verirse. Baslayim artik.sen ne yapmayı dusunuyosun

öle bir yatırdılarki doktoru hiç görmedim ben sadece anlatıyordu yaparken şimdi rahim içini yıkıyorum şimdi gönderdik spermi dedi işleme başlarkende besmele çekti çok rahatlattı beni ama nedense ben umutlanmak istemiyorum sonra yıkımım çok ağır oluyor :KK43:
Canım senin asilaman yeni galiba. Bizide bilgilendir gelişmelerden olur mu :)

Back
X