Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üff mj hakkıı dolsun artık
gerçekten kendine güvenen dr.arıyorum
Eger ameliyat olmadıysan kesinlikle halit urgan ile görüşmeden olma neden diyeceksiniz ben halit urganın savunucusu degilim ancak kendisine burun ameliyatı oldum ve cok memnunum tavsiye edebilirim resim eklemedim isteyen özelden mesaj atsın mail atarım. Bu ara sık giremiyorum işlerimden dolayı...
ben istanbulda yaşıyorum ama halit beyin ismini çok duydum samsuna gelebilirim ameliyat için mesaj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum ve resimlerini merak ediyorum :/
ebruul doktorumu tavsiye edebilirim :) çağlayan yağmur :)
bende çağlayan beye amelıyat olmayı dusunuorm ama karar veremedm resımlerınızı göremıyoruuum![]()
samsunda x dr.ameliyat oldum hayatım bitti
Alper adi. Nefes alamiyorum burnumu mafetti. Kemikler bi taralpta burun ucu bi tarafta. Herseyden vazgectim nefes alamiyorum. Nefes problemimden kalp zarim su toplamis
Gittim emre ilhana ameliyat oldum 4ay oldu ama hala nefes alamiyorum. Bakalim kontrole gidicem ne diyecek. Bilmiyorum cok yoruldum.. Siz hangi dr. Ameliyat olacaksiniz samsunda
Lutfu beye bende ameliyat olmayi dusundum ama ysptigi burnu gordum hic beyenmedim ona ameliyat olmadim