SAMSUN'da burun estetiği olduğunuz doktorlar kimler ?????

gerçekten kendine güvenen dr.arıyorum

Eger ameliyat olmadıysan kesinlikle halit urgan ile görüşmeden olma neden diyeceksiniz ben halit urganın savunucusu degilim ancak kendisine burun ameliyatı oldum ve cok memnunum tavsiye edebilirim resim eklemedim isteyen özelden mesaj atsın mail atarım. Bu ara sık giremiyorum işlerimden dolayı...

Eger ameliyat olmadıysan kesinlikle halit urgan ile görüşmeden olma neden diyeceksiniz ben halit urganın savunucusu degilim ancak kendisine burun ameliyatı oldum ve cok memnunum tavsiye edebilirim resim eklemedim isteyen özelden mesaj atsın mail atarım. Bu ara sık giremiyorum işlerimden dolayı...

ben istanbulda yaşıyorum ama halit beyin ismini çok duydum samsuna gelebilirim ameliyat için mesaj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum ve resimlerini merak ediyorum :/

Bende Samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmayı düşünürken araştırma yaptım. Googleye Samsun burun estetiği yazıp birçok doktor araştırdım. Bu arada burun kemiğine bağlı nefes alma sorunumda vardı. Bu nedenle bir arkadaşım plastik cerrah yerine kulak burun boğaz uzmanına ameliyat olmamı önerdi Bende Dr.Özgür Kemal'e ameliyat oldum. Hem burun kemiğimi hemde burnumun estetik görünümünü düzeltti. Açıkçası çok memnun kaldım. Görenler ameliyat olduğumu anlayamıyorlar, burnum doğal oldu. Herkese gönlüne göre doktor ve burun dilerim.

x doktor ne demek? biz de samsunda olacağız ameliyatı :((((

Alper adi. Nefes alamiyorum burnumu mafetti. Kemikler bi taralpta burun ucu bi tarafta. Herseyden vazgectim nefes alamiyorum. Nefes problemimden kalp zarim su toplamis

Alper adi. Nefes alamiyorum burnumu mafetti. Kemikler bi taralpta burun ucu bi tarafta. Herseyden vazgectim nefes alamiyorum. Nefes problemimden kalp zarim su toplamis

Çok üzüldüm. Bence üniversite hastanesindeki hocalardan birine muhakkak muayene olun. Hem KBB hem de Plastik bölümünde. Eminim bir çaresi vardır. Tabi gittiniz mi bilmiyorum ama. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin herşeyden önce.

Gittim emre ilhana ameliyat oldum 4ay oldu ama hala nefes alamiyorum. Bakalim kontrole gidicem ne diyecek. Bilmiyorum cok yoruldum.. Siz hangi dr. Ameliyat olacaksiniz samsunda

Gittim emre ilhana ameliyat oldum 4ay oldu ama hala nefes alamiyorum. Bakalim kontrole gidicem ne diyecek. Bilmiyorum cok yoruldum.. Siz hangi dr. Ameliyat olacaksiniz samsunda

Ben Lütfi Eroğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorum.

Lutfu beye bende ameliyat olmayi dusundum ama ysptigi burnu gordum hic beyenmedim ona ameliyat olmadim

Lutfu beye bende ameliyat olmayi dusundum ama ysptigi burnu gordum hic beyenmedim ona ameliyat olmadim

Öyle mi? Çok üzüldüm şu anda. Ben ona olmayı iyice aklıma koymuştum. Ama henüz hiçbir ameliyat sonucunu görmedim gerçi.
Bir de şöyle düşünmek lazım ama. Siz de başarısız ameliyatlar geçirmişsiniz. Riskli bir iş sonuçta. Tabi yine de çok iyi düşünmek araştırmak gerekiyor. O zaman ben de yaptığı sonuçları bir göreyim bakalım.
Siz canlısını mı gördünüz? Emre İlhan için de çok iyi şeyler söyleniyor forumlar da. KBB uzmanı sanırım değil mi? Sizin derdinize çare olur umarım. Son olur sizin için.

Back
X