- 20 Mart 2013
- 35
- 2
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aslında ikinci olcak Birinci'yi bafrada Cavit akkurt a yaptırdım simdi Halit urgan ya da Çağlayan yağmura yaptırmayı düşünüyorum Samsun'da değilim suan öğrenciyin gelince hemen arastiricam
eğitim araştırmada çağlayan beye gittim. moralimi bozdu, söyledikleriyle psikolojim bozuldu resmen. zaten burnumun görüntüsünden dolayı yerlerde olan moralim daha da bozuldu. bana , ameliyat sonucunda çok da mükemmel bişey bekleme, senin burnunu istediğin gibi sadece ben değil hangi doktor olursa olsun yapamaz yaparım derse bile seni kandırmış olur dedi. ameliyattan vazgeçmiştim neredyse. ben ondan çok mükemmel sanatçı burnu istemedim. yorumlara bakarak halit beye gittim vee son derece olumlu şeyler söyledi. beni rahatlattı, sohbet ortamında geçen muayenemin ardından 18 aralıkta ameliyat oldum ve de çok memnunum. çok ilgili çok alakalı. ağrı, acı, tampon yok iğne olmak kadar basit ama burnumun düzelme süreci için 1 yıl sabredeceğim.
Kısacası kesinlikle halit bey diyorum. istanbul ve diğer şehirlerden ameliyat olmaya gelen çok hastası var ve yorumlarında tek olumsuz bişey yok. iyi araştırıp doğru karar verin.
geçmiş olsun.. ne zaman olmuştunuz tam anlamıyla şişleriniz indimi?Alper adi. Nefes alamiyorum burnumu mafetti. Kemikler bi taralpta burun ucu bi tarafta. Herseyden vazgectim nefes alamiyorum. Nefes problemimden kalp zarim su toplamis
bende olmayı düşünüyorum kafam çok karışıyor yeni üyeyim araştırıyorum çevremden soruşturuyorum okuduklarımla yetiniyorum henüz bi dr la görüşmedim bu ameliyatı geçirmiş kişiler olarak sizden daha fazla bilgi edinmek istiyorummmmgeçmiş olsun.. ne zaman olmuştunuz tam anlamıyla şişleriniz indimi?
bende olmayı düşünüyorum kafam çok karışıyor yeni üyeyim araştırıyorum çevremden soruşturuyorum okuduklarımla yetiniyorum henüz bi dr la görüşmedim bu ameliyatı geçirmiş kişiler olarak sizden daha fazla bilgi edinmek istiyorummmmgeçmiş olsun.. ne zaman olmuştunuz tam anlamıyla şişleriniz indimi?
Ben Salı günü Halit urgana oldum bugun bandajlar çıktı Before after Yaptım resımleri görebilirsin cok Şiş ama burnum valla ben doktorumdan çok memnun kaldım istanbuldan geldim üstelik ne agrı ne acı ne sızı biraz morarmalar ve Şiş oldu ama acı Ağrı kesinlikle yok çok memnun kalırsın bence mutlaka görüşArkadaslar samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum, eğer herkes bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü aşırı kararsızım simdiden çok teşekkürlerr :))))![]()
ameliyata ne kadar ödediniz ogrenebilirmiyimUzun bir aradan sonra merhaba.Samsun konu başlığını görünce yazayım dedim.Tam 1 yıl oldu son ameliyatımın üzerinden.Geçmiş yazılarımı araştırıp bulursanız sitede Samsun daki hekimler ile ilgili bilgilenmiş olursunuz uzun uzun anlatamayayım.En kısa ve yalın olarak şunu demek istiyorum bu konu başlığında 3 ameliyat sonrasında Samsun da burun estetiği olmak isteyenlere verdiğim tek isim Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik Cerrah Çağlayan Yağmur dur.Hem insani yönü hemde hekimlik vasfıyla dört dörtlük bir kişi.Herkese geçmiş olsun.
merhaba geçmiş olsun acaba ne kadara yaptırdınız bende yaptırmayı düşünüyorum birde burnunuzda ne gibi sorunlar vardıSamsunda burun estetiği konusunda dr.lütfi eroğlu çok iyi kesinlikle. Ben yaptırdım ve çok mutluyum şu an. Ödemli hali bile çok hoş duruyor bide oturunca mükemmel durur herhalde.
merhaba daha önce duymamıştım o doktoru özgür kemal samsunda nerede acaba birde ne kadara yaptırdınızBende Samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmayı düşünürken araştırma yaptım. Googleye Samsun burun estetiği yazıp birçok doktor araştırdım. Bu arada burun kemiğine bağlı nefes alma sorunumda vardı. Bu nedenle bir arkadaşım plastik cerrah yerine kulak burun boğaz uzmanına ameliyat olmamı önerdi Bende Dr.Özgür Kemal'e ameliyat oldum. Hem burun kemiğimi hemde burnumun estetik görünümünü düzeltti. Açıkçası çok memnun kaldım. Görenler ameliyat olduğumu anlayamıyorlar, burnum doğal oldu. Herkese gönlüne göre doktor ve burun dilerim.
çağlayan bey ne kadara yapıyor acaba burun estetiğiniBana biraz garip geldi yorum. Çağlayan bey ile FBM de görüştüm orada çalışmaya başlamış.Hiçte moral bozucu bir konuşması yoktu.Ameliyatın riskleri de dahil olmak üzere herşeyi anlattı ve gayet rahatlatıcı ve sıcak bir tavrı vardı.Acaba sen başka biri ile mi görüştün :)
Canım bende samsundayim ne kadara yaptırdin Ahmet beyeBurunda et sorunu ile tavsiye üzerine Ahmet Şentürk’e gittim.
Dr. Beyin muayenesinden çok memnun kaldım.
İlgili ve alakalı davrandı. Öncelikle tüm gerekli testleri yaptı.Testler sonucun da ameliyat için sorun olmadığını görünce gün vererek ameliyatı gerçekleştirdi.
Ameliyata hazırlık aşamasında da çok ilgili davrandı. Gereken işlemler için ekibini yönlendirdi.
Ve hatta hasta psikolojisinden o kadar iyi anlıyor ki beni rahatlatmak için ameliyathaneye kadar bizzat
sohbet ederek eşlik etti. Bu arada doktorumdan o kadar iyi bir izlenim edindim ve bende öyle bir güven hissi oluşturdu ki et sorunu yanında ufak bir estetik operasyonda geçirdim:) Ameliyat çok iyi geçti. Sonrasında gerekli kontrolleri de titizlikle yaptı.
Ufak ağrılarım oldu ameliyat sonrasında ama dayanılmayacak kadar değildi. Gerekli ilaçlarla onun içinde yardımcı oldu dr.um. Şuan için bir sıkıntım yok ameliyatımdan da dr.umdan da çok memnunum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kesinlikle Ahmet Şentürk hocam gibi iyi dr. lara ihtiyacımız var.