samsunda Burun Estetik Ameliyatı

arkadaşlar samsun medicana 'da halit urgan'a ameliyat oldum.herşeyden çok memnun kaldım..mutlaka gidin görüşün sonra aklınıza kim yatıyorsa ona ameliyat olursunuz.halit beyi çok çok araştırıp kendisine gittim.kendisinin internet siteside var.oradan mail yolu ile kendisine soruda soruluyor.merak ettiklerinizi öğrenin..ben doğru doktor olduğunu düşünüyorum..burnumdan çok memnunum böyle olacağını bilseydim yıllar önce ameliyat olurdum..

kendisine ulaştım .tşklr..
herkese qeçmiş olsun..

merhabalarr ameliyat ücretini öğrenebilir miyim? özel msj atabilirseniz atın forumu da takip edebilirim ve devlet hastanesinde ameliyat yapıyor mu?

Ben 2.500. Tl ye ameliyat olmustum .bildigim kadariylada devletvhastanesinde ameliyat yapmiyor. Sen kiminle gorustun neye karar verdin cnm

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Benim fikrim Samsun'da burun ameliyatı olma. Ben tam 4 kez burun ameliyatı oldum. Burnumda hafif bir eğrilik vardı ve bir esteik uzmanına gittim. Burnumun ucu burnumun inceliği her şey çok güzel oldu ama eğrilik aynen duruyordu ve burnum daha inceldiği için eğrilik daha çok göze batıyordu. Daha sonra aynı doktora 2 kere düzeltirme ameliyatı oldum ama sonuç değişmedi.
Daha sonrada başka bir doktora gittim. Samsunun en iyisi olduğunu söylediler ve yurt dışındanda bir çok hastası varmış.
Sonra ameliyat oldum. Burnumun eğriliği baya düzeldi ama bu seferde burnumun 2 tarafında hafif bir ödem kaldı. Gerçekten ödemse tabi. Ben ödem olduğuna inanmıyorum, oralara yama yaptığını söylemişti. Ayrıca burun delikllerimde de hafif bir deforme oldu ve burun ucumdada. Burnum çok kötü diyemem ama bu kadar ameliyata ve paraya kesinlikle değmedi. Burun deliğimdeki deforme için doktora gittiğimde de hiç iyi bir tepki almadım. Her şey parayı alana kadarmış. Sen iyice araştır ve sonra karar ver. Elbetteki doktorların iyi gecen ameliyatları olmuştur. Ancak ben mağdurlardanım işte...

kime oldun canım ameliyat

fw
öncelikle geçmiş olsun canım, medicana halit urgan ı tavsiye edebilirim.bende burun ameliyatı oldum,içten eğrilik ve şekil bozukluğu vardı şuan gayet rahatım dışarıdan bakıldığında estetik gibi durmuyor.şunuda sölemeliyim ödemlerin kaybolması tam anlamıyla 1 yıl sürüyor ben ameliyat olalı 2 ay oldu hala ödem var.sola doğru yamuk gibi duruyor oda bi tarafın şiş diğer tarafın az şiş olmasından kaynaklanıyor, estet,k konusunda dr seçimi çok önemli ben bunu yaşayıp gördüm dr.Halit urgan a sonsuz tşk ediyorum.
gercekten bu oktor bır harıka bıraz sacmalıyorum bu sıtenın 20 yorum sartı yuzunden

Bende Samsun'da yaşadığım için burada ameliyat olmayı düşünenlerdenim,Hayati Akbaş'ı bende çok duydum fakat özelde değil devlette olucam sanırım birde benim burnum da kemik olduğu için KBB ve Estetik Cerrahi aynı anda girecek yani 2 ameliyat yerine 1 ameliyat geçireceğim,daha önce hiç bir ameliyat geçirmedim,serum felan da hiç takılmadı,bir yana da korkuyorum hani giripte çıkmak var mı diye..

Bu arada duygu_suz durumuna gerçekten çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin,dışarda olmayı bende istiyorum henüz danışmadım ama sanırım ailem müsade etmez,tanıdıklarım çok var İstanbul'a gidip güzel sonuç alanlar sanırım fakültede olucam neyse çok geçmiş olsun.

amelıyat oldn mu acaba???

Merhaba,

Ben İstanbulda oturuyorum fakat samsunda amelyat oldum.

19 mayıs üniverstesinde Dr İsmail Küçüker çok çok iyi bir doktor.

Benim birçok arkadaşım İsmail Bey e amelyat oldu ve memnun kaldı bende onların tavsiyesi ile İstanbuldan kalkıp oralara gittim ve amleyatımı oldum.

Şuanda22 gün oldu ve çok menunum.

İsmail beyi tavsiye ederim

Bende samsunda hayati akbas a 1sene once ameliyat oldum malesef hic memnun degilim kavisli bir burnum vardi artik yamuk bir buruna sahibim tekrar revizyon olmak istiyorum nasil olacak hic bilemiyorum cok arastirdim ama sonuc malesef husran oldu sanirim sans birazda

Serpilce diye bir arkadas vardi hala burda ise yorumlarinizi okudum suan hangi durumdasiniz acaba tekrar ameliyat oldunuzmu

Merhaba,

Ben İstanbulda oturuyorum fakat samsunda amelyat oldum.

19 mayıs üniverstesinde Dr İsmail Küçüker çok çok iyi bir doktor.

Benim birçok arkadaşım İsmail Bey e amelyat oldu ve memnun kaldı bende onların tavsiyesi ile İstanbuldan kalkıp oralara gittim ve amleyatımı oldum.

Şuanda22 gün oldu ve çok menunum.

İsmail beyi tavsiye ederim
merhaba acaba ismail beye ne kadara yaptırdınız ve ne gibi sorunlarız vardı burnunuzda

öncelikle geçmiş olsun canım, medicana halit urgan ı tavsiye edebilirim.bende burun ameliyatı oldum,içten eğrilik ve şekil bozukluğu vardı şuan gayet rahatım dışarıdan bakıldığında estetik gibi durmuyor.şunuda sölemeliyim ödemlerin kaybolması tam anlamıyla 1 yıl sürüyor ben ameliyat olalı 2 ay oldu hala ödem var.sola doğru yamuk gibi duruyor oda bi tarafın şiş diğer tarafın az şiş olmasından kaynaklanıyor, estet,k konusunda dr seçimi çok önemli ben bunu yaşayıp gördüm dr.Halit urgan a sonsuz tşk ediyorum.
burnunuzun fotosunu atarmısınız acaba bende halit beye yaptırmayı düşünüyorum yaptığı burunları merak ediyorum

Kızlarrrr 1 ay önce Prof Dr Lütfü eroğlu na ameliyat oldum bu adam bir harika!!! Su an sis ama muhteşem minnacık burnişim isteyen instagramdan bakabilir ama yorum yapmayın yakın çevreme belli etmiyorum (emelberber emelbrbr instagramım). Harika bir burnum ilgili doktorum var Halit urganı çok övmuşşer ama o herkese tek tip burun yapıyor ve hiç kavis veremiyor ben beğenmedim onun yaptıklarını,Çağlayan yağmurla görüşecektim ki bir de ne öğreneyim Çağlayan bey Lütfü hocanın öğrencisiymiş :):) doktorumu herkese tavsiye ederim burunu riske atıp kumar oynamaya gelmez 3 Kuruş ucuz olsun diye de sakın guvenmediğiniz kimseye gitmeyin derim ben.lütfü hocanın adi pek duyulmamış çünkü o 1 numara

samsun da ismail küçüker i tavsiye edebilirim. henuz 8. günümdeyim bundan sonrasi nasil olur bilmiyorm ama kesinlikle agrisiz acisiz tamponsuz bir ameliyat oldu. şişlik 2 gun morluk hic olmadi (tabi kisiye gore degisir bu belki) dikislerim atelim alindi devamini yasayip gorecegiz

merhabalar bende revizyon olacağım doktor araştırıyorum. Şu an 3 doktor kafama yattı. Biri de doktor ismail bey
Bir kac sorum olacak cevap veririseniz sevinirim
Açık mı kapalı mı hangi teknigi kullaniyor
Burnunuz kaç gün alçida kaldı
Kaç gün sonra işe başlayabilirim
Bir de ortalama fiyat ne kadar
şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Back
X