samsunda Burun Estetik Ameliyatı

Açık da kapalı da yapiyo canım
Burnum 7 gun alcida kaldi yani 7. Gün alcim alindi
Ise baslama da bence 1 hafta sonra cok konusma gerektiren bir is degilse baslarsin ama surekli konusman gerekiyosa (benim oyle mesela ogretmen okdugum icin) 2 hafta gerekli bence.
Fiyat icin mesaj atiyorum :)

merhabalar bende revizyon olacağım doktor araştırıyorum. Şu an 3 doktor kafama yattı. Biri de doktor ismail bey
Bir kac sorum olacak cevap veririseniz sevinirim
Açık mı kapalı mı hangi teknigi kullaniyor
Burnunuz kaç gün alçida kaldı
Kaç gün sonra işe başlayabilirim
Bir de ortalama fiyat ne kadar
şimdiden teşekkür ederim
Instagram hesabinda fotograflarin altina ayrintili aciklamalar yapmis butun sorularin cevapları var canim aklina gelen gelmeyen hepsi :) sormak istediklerini de ordan sirabilirsin dönüş yapiyor en kisa surede

mgozdee mgozdee
Bende öğretmenim canım. Sömestr da ilk ameliayatımın 7.ayı dolacak eğer mümkünse o zaman olmak istiyorum. Revizyon olduğu için korkuyorum baya.
O kadar sıkıntı yaşadım değmedi eski burnumu özlüyorum o kadar yani..:KK43:
Cevabın için teşekkür ederim.
Senin ilk ameliyatı galiba

mgozdee mgozdee
Bende öğretmenim canım. Sömestr da ilk ameliayatımın 7.ayı dolacak eğer mümkünse o zaman olmak istiyorum. Revizyon olduğu için korkuyorum baya.
O kadar sıkıntı yaşadım değmedi eski burnumu özlüyorum o kadar yani..:KK43:
Cevabın için teşekkür ederim.
Senin ilk ameliyatı galiba
Ismail beyle konusursaniz nezaman iyilesecegini söyler.canin insallah mutlu olacağın sekilde olur. Benim ilk ameliyatti evet rica ederim:KK28:

Arkadaşlar ben de Hayati Akbaş hocayı çok duydum ve birçok programda gerçekleştirdiği ameliyatları gördüm. Benim gördüklerim gayet güzel. Ancak bazı arkadaşlar memnun olmadıklarını yazmışlar. Doğrusu hangisine inanacağımı şaşırdım. Tek düşündüğüm birçok ünlü kişi güvenilir olmasa neden Hayati hocaya gitsin ve her hafta gerçekleştirdiği ameliyatları izlerken olumsuz sonuç alanların fotoları ve nedenleri nelerdir?

tiple alakalı bi durum ya bilemiyorum herkese her burun yakışmıyor ondan olabilir beğenmemiş olmaları o yüzden similatör üzerinden kişiye bu buruna sahip olursan böyle gözükeceksin denmeli yani :(

Halit Urgan nasıl bir doktor bilen var mı?
Valla bence süper. Güvenilir. Eli hafif. :). 2 yıl önce kapalı teknikle ameliyat oldum. Ağrım olmadı. Elbette biraz morluklaırm ve tıkanıklık hissim oldu. Tampon da yoktu. Deriye bağlı olarak 1 ile 2 yıl arasında oturuyor bence burun. Sorunsuz geçti çok şükür. İlgili bi doktor. Öyle tv veya sosyal medya doktorları gibi değil.süreçle ilgili soru sorabilirsiniz. Fotoda atabilirim. Önce Sonra :)

Meraba bende Halit beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama şu aralar çok araştırma şansım olmadı sadece sosyal medyadan yaptıkları hoşuma gitti tavsiye edermisiniz herhangi bir sorun yaşadınız mı ameliyat sonrası. Nasıl bir süreçti paylaşabilir misiniz acaba

Valla bence süper. Güvenilir. Eli hafif. :). 2 yıl önce kapalı teknikle ameliyat oldum. Ağrım olmadı. Elbette biraz morluklaırm ve tıkanıklık hissim oldu. Tampon da yoktu. Deriye bağlı olarak 1 ile 2 yıl arasında oturuyor bence burun. Sorunsuz geçti çok şükür. İlgili bi doktor. Öyle tv veya sosyal medya doktorları gibi değil.süreçle ilgili soru sorabilirsiniz. Fotoda atabilirim. Önce Sonra :)
fotoğraf atarsanız çok sevinirim. pandemiden sonra ilk işim doktorla görüşmek. ameliyattan sonra burun tıkanıklığı ne kadar sürdü sizde? ne zaman normal nefes almaya başlanıyor acaba

fotoğraf atarsanız çok sevinirim. pandemiden sonra ilk işim doktorla görüşmek. ameliyattan sonra burun tıkanıklığı ne kadar sürdü sizde? ne zaman normal nefes almaya başlanıyor acaba
1 ay içerisinde yavaş yavaş açılıyor. Ben hiç açılmayacak diye korkmuştum. Önce bi iğne deliğinden nefes alır gbi başladı. Tam solum açılıyor derken solum kapanıp sağ açıldı filan :) değişik bir süreç. Ayrıca herkeste aynı dereceede ödem olmayabilr tabiki. Dikişler de bazen burnunuzu temizlerken düşüyor. 2 aya bile düşmeyen Dikişlerim vardı. Ama kalın derili burundu benimki. Müthiş bi küçülme olmadı ama en azından yüzümün öne doğru sivri duruşu gitti.geç gördüm kusura bkmayın fotoları özelden atıyorum

Merhaba rica etsem öncesi ve sonrası fotoğrafınızı bana atabilir misiniz?

Merhaba ben de halit beye ameliyat olmayı düşünüyorum rica etsem bana da öncesi sonrası fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz

Sahsen tavsiye etmem. Sayesinde burnum tıkalı nefes almakta güclük cekıyorum. Öncesinde bir problem yoktu. Aynı zamanda burun deliğim nefes alırken yapısıyor. Malesef benim ameliyatım basarılı gecmedı. Revizyon için doktor onerisine acıgım şehir önemli değil

Back
X