Samsunda oturanlar?

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Merhaba kizlar
Yarin acil bir sekilde kiz istemeye samsuna gidiyoruz amcam evleniyor hersey cok hızlı gelisiyor ve onlar anlasmislar yarin gidicekmisiz bizimde yeni haberimiz oldu...
Sorunsa benim giyecek dogru duzgun biseyimin olmamasi ve bugun haberimiz oldugundan carsiya cikma ihtimalim yok pazar malum ...
Ben sivastayim annem samsundan guzel bisey buluruz dedi ne olur yardimci olun ben cok şık bir tunik ve dar paca bilekte biten pantolon dusunuyorum alisveris merkezinde oyalanmakta istemiyoruz tabii gidecezde oraya belli magazalar biliyorsaniz bana yardimci olun lutfen bedenim 42 oldugundan her magazadan bulamiyorum kendime bisey :KK43:

kendi gardırobunuzdan bir şey uydurun yine de elinizin altında bir kombininiz olsun inş. bulabilirsiniz

kendi gardırobunuzdan bir şey uydurun yine de elinizin altında bir kombininiz olsun inş. bulabilirsiniz
İnsallah cnm ben zaten bir senedir alisveris yapmiyorum dogru duzgun zayifliyorum ve bayramada bisey almadim zaten kimseye gidip gelmiyoruz herkes tatilde diye ama bu aniden ortaya cikti ve benim halihazirda niseyim yok :KK43:

samsunda oturmuyorum ama az çok bilirim.. çiftlik var yabancılar çarsısı var piazza avm var ama benim sana tavsiyem kendinden birseyler ayarlamaya da çalıs.. malum erkekler alısverisi pek sevmez acelenizde olursa iyice eliniz ayağınız birbirine dolanır

İnsallah cnm ben zaten bir senedir alisveris yapmiyorum dogru duzgun zayifliyorum ve bayramada bisey almadim zaten kimseye gidip gelmiyoruz herkes tatilde diye ama bu aniden ortaya cikti ve benim halihazirda niseyim yok :KK43:

anlıyorum seni bende hep ertelerim alışverişi kilo verdim vericem diye baktım olmuyor veremiyorum güzel bir alışveriş yaptım yeniledim dolabı bu defa da aldıklarım dar gelmeye başladı yeni bir giysi yok bunların iççine girmem lazım dedim şartlandım ve 7 kilo verdim şimdi onlarda bol oluyor terzide pes attırıp giyiyorum eskitip atıcam :)
en kötü ihtimal bir kombin yap bütün dolabı giy çıkart uydur ya da senin bedenin bir yakınından rica et giysi al. samsuna gitmeden halletmeye çalışırım ben olsam

anlıyorum seni bende hep ertelerim alışverişi kilo verdim vericem diye baktım olmuyor veremiyorum güzel bir alışveriş yaptım yeniledim dolabı bu defa da aldıklarım dar gelmeye başladı yeni bir giysi yok bunların iççine girmem lazım dedim şartlandım ve 7 kilo verdim şimdi onlarda bol oluyor terzide pes attırıp giyiyorum eskitip atıcam :)
en kötü ihtimal bir kombin yap bütün dolabı giy çıkart uydur ya da senin bedenin bir yakınından rica et giysi al. samsuna gitmeden halletmeye çalışırım ben olsam
dediğin gibi canım geçen sene aldığım tuniklerim vardı zaten bol duruyordu üstümde şimdi içinde kayboluyorum :KK66: evet dolabımı bir dökmem lazım doğru :mad:

X