Samsunda rahim filmi cektirenler?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Arkadaslar hangi hastanede cektirdiniz bende cektirmeyi dusunuyorum ucretleri hakkinda bilgi verirmisiniz anestezi almadan cektirmeyi dusunuyorum aci hissi cok oluyormu

Yok arastirma yapiyorum sehir disindaydim yeni geldim siz samsundamisiniz
hayır ordudayım ayın 24ünde dış gebelik geçirdim şuan beta hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz doktorumda 4 ay sonrası için istedi ama değerim sıfırlandıktan bonra farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum muhtemelende samsun olucak önerebilcen varmı doktor olarak

hayır ordudayım ayın 24ünde dış gebelik geçirdim şuan beta hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz doktorumda 4 ay sonrası için istedi ama değerim sıfırlandıktan bonra farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum muhtemelende samsun olucak önerebilcen varmı doktor olarak
Aysin akcay atasam hastanesinde cok iyi ve guleryuzlu insana cok sicak damlanan iyi bir doktor

medicalde mehmet diye bi profösör varmıs diye duydum bende gittinmi hiç ona onu merak ediyorum profösör oldu içinde ayrı bi çekio beni:)
Profesör olup ilgili olmayan o kadar cok doktor varki...medicalde nagihan yilmaza gittim ben ama aysin hanimi tavsiye ederim

bendede var aynı dert 3 gün oluyorum öncededende öyleydi ama yoğun olurdu smdi badece 2. gün snrası öncesi az az rahim filminde bunun nedeni çıkıyomuymuş

bendede var aynı dert 3 gün oluyorum öncededende öyleydi ama yoğun olurdu smdi badece 2. gün snrası öncesi az az rahim filminde bunun nedeni çıkıyomuymuş
Ben kurtaj oldum yapisiklik olup olmadigini merak ettigim icin cektirmek istiyorum benim normalde 6 gun sürerdi simdi 4 5 iste hormonlarina baktirdinmi peki

Ben kurtaj oldum yapisiklik olup olmadigini merak ettigim icin cektirmek istiyorum benim normalde 6 gun sürerdi simdi 4 5 iste hormonlarina baktirdinmi peki
baktırdım en son bi problem demedi doktor ama ben adet azlığından behsetmemiştim zaten bu süreçte bahsederim artık

Nerde cektirdiniz bir sorunun mu vardi acaba
hamile kalamıyordum doktorlar istemişlerdi..biri meydanda bir klinik var adlarını unuttum orada diğeride yine meydana na yakın tıp merkezi vardı baya oldu ben çekineli o nedenle unuttum isimlerini...

Back
X