Samsunda rahim filmi cektirenler?

hamile kalamıyordum doktorlar istemişlerdi..biri meydanda bir klinik var adlarını unuttum orada diğeride yine meydana na yakın tıp merkezi vardı baya oldu ben çekineli o nedenle unuttum isimlerini...
Bir sorun ciktimi filmde yani bir problemin varmiymis bebisin olmus iste dogal yollarla galiba

Doktorlar tüp bebek önermişti yaşımda ileri zaten..3 defa denedim olmadı..sonradan kendiliğinden gebelik oluştu ama o tıkalı tüpte oldu ..tüp bebek doktorum da tüpü laparoskopi ile aldı..
cok gecmis olsunn bende film cektirmek istiyorum ama fiyatlar hem fazla hemde iyi biryer ariyorum kurtaj oldum reglim azaldi birsey olursa diye korkuyorum

Benimde tüp bebekten önce çok yoğun geçerdi sonraları azaldı doktoruma sordum önemli olan adet görüyor olman demişti..zaten benim adetlerim azaldıktan sonra 28 günde bir olmaya başladı ..daha önceleri 30-35günde bir olurdum..

Benimde tüp bebekten önce çok yoğun geçerdi sonraları azaldı doktoruma sordum önemli olan adet görüyor olman demişti..zaten benim adetlerim azaldıktan sonra 28 günde bir olmaya başladı ..daha önceleri 30-35günde bir olurdum..
Bende 29 gunde oluyorum genelde 4 5 gun suruyor bendr tereddutteyim yapisiklik olacagi konusunda

Back
X