Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende samsundayım 18 haftalık hamileyim. bende başlarda özele karar vermiştim ama doğum evinin en donanımlı ve en deneyimli hastane olduğunu duyunca vazgeçtim. özel istiyosan büyük anadoluda hüseyin karadeniz var çok deneyimli çok da içten. benim doktorum hatice balkay ben pkoluyum 15 yaşımdan beri tedavi görüyorum hiç değiştirmedim. özeline gidiyorum biraz masraflı oluyo ama napalım kısımıs için herşeye değer![]()
Ana Klinikten Taşkın beye gidiyorum,ve çok memnunum,doğumuda burda yapıcam Allah izin verirse,daha önce birçok arkadaşım Taşkın beyi tercih ettiği ve tavsiye ettiği için ona gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine,en son mart ayında,çok yakın bir arkadaşım burda doğum yaptı,çok memnun kaldı 5 milyar bile olsa yine verir yine aynı yerde yaparım diyo,tabikide doğumevi deneyim ve teknik teçhizat açısında en iyisi,ama ya yapılan muamele çok kötü,geçen yıl bir arkadaş normal doğum için doğumevine gitti,biraz doğumhanede bekledikten sonra ne olduysa apar topar sezaryana aldılar ve kız doğumhaneden ameliyathaneye gittiği,o muameleden kurtulduğu için şükrettiğini söyledi sonradan bize,şimdilik herhangi bi aksilik olmadığı,ve doktorum kendisi doğumevini tavsiye etmediği sürece ki kendisi aynı zamanda doğumevininde doktoru.doğumu Ana Klinikte yapmayı düşünüyorum
merhaba o hastane aklıma çok yattı ama kafamı karıştıran normal doğum ve sezeryan ücretleri çok mu yüksek birde bu hastanede alaattin balcı ve mükkerrem erolada iyi diyorlar kafam karıştı.sen nasıl seçtin doktorunu birde dediğim gibi fiyatlarınıda biliyorsan yazarsan çok sevinirim eşim bu ay sonunda askere gidecek kısa dönem allah izin verirse onun için herşeyi iyi düşünmeliyim.