samsunda tavsiye edebileceğiniz doğm doktoru varmı?

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim allah izin verirse doğumumu samsuda yapmayı istiyorum samsunda tavsiye edbileceğiniz özel hastane ceya doğum doktoru var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.:sm_confused::sm_confused::uhm::uhm:

merhaba,
öncelikle hayırlı olsun.
ben iki hamilelik yaşadım her ikisindede doktorum op dr ersan şenerdi.çok memnunum özelde doğum yapmadım devlette yaptım özeline gidip muayene oldum.
ve alanında tektir ersan bey.
istersen bilgilerini vereyim özelden

ayrıca benim doğum yaptığım hastane yani doğum evi özeli hiç arattırmıyor size.
ben samsunda özel hastanede doğum yapmayı çoks açma buluyorum.
özel hastanelerde günde en fazla 20-25 doğum oluyorsa doğum evinde bu rakam 50-100ü buluyor.hepsi ustalar.Allah korusun önemli ve acil bir durumdada müdahale edebilecek kadar işlerinin piriler..ayrıcada güvenilirler.

doğru diyorsun ama sanki bana özelde daha çok ilgilenirlermiş gibi geliyor ayrı odan oluyor istediğin zaman refakatçi kalabiliyor yanında.senin doktorun özelmiydi yani birebir muayenesine gittinmi? birde bir şey daha sorucam normal doğum mu yaptın sezeryen mi ?

merhaba bende samsundayım 18 haftalık hamileyim. bende başlarda özele karar vermiştim ama doğum evinin en donanımlı ve en deneyimli hastane olduğunu duyunca vazgeçtim. özel istiyosan büyük anadoluda hüseyin karadeniz var çok deneyimli çok da içten. benim doktorum hatice balkay ben pkoluyum 15 yaşımdan beri tedavi görüyorum hiç değiştirmedim. özeline gidiyorum biraz masraflı oluyo ama napalım kısımıs için herşeye değer:emir_bebek:

Ana Klinikten Taşkın beye gidiyorum,ve çok memnunum,doğumuda burda yapıcam Allah izin verirse,daha önce birçok arkadaşım Taşkın beyi tercih ettiği ve tavsiye ettiği için ona gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine,en son mart ayında,çok yakın bir arkadaşım burda doğum yaptı,çok memnun kaldı 5 milyar bile olsa yine verir yine aynı yerde yaparım diyo,tabikide doğumevi deneyim ve teknik teçhizat açısında en iyisi,ama ya yapılan muamele çok kötü,geçen yıl bir arkadaş normal doğum için doğumevine gitti,biraz doğumhanede bekledikten sonra ne olduysa apar topar sezaryana aldılar ve kız doğumhaneden ameliyathaneye gittiği,o muameleden kurtulduğu için şükrettiğini söyledi sonradan bize,şimdilik herhangi bi aksilik olmadığı,ve doktorum kendisi doğumevini tavsiye etmediği sürece ki kendisi aynı zamanda doğumevininde doktoru.doğumu Ana Klinikte yapmayı düşünüyorum

merhaba bende samsundayım 18 haftalık hamileyim. bende başlarda özele karar vermiştim ama doğum evinin en donanımlı ve en deneyimli hastane olduğunu duyunca vazgeçtim. özel istiyosan büyük anadoluda hüseyin karadeniz var çok deneyimli çok da içten. benim doktorum hatice balkay ben pkoluyum 15 yaşımdan beri tedavi görüyorum hiç değiştirmedim. özeline gidiyorum biraz masraflı oluyo ama napalım kısımıs için herşeye değer:emir_bebek:

merhaba hüseyin akdeniz zamanında bende onun elinde doğmuşum ilginç ama ebemmiş yani ondan korkuyorum çünkü benim kardeşim 6 kilo doğdu ve bunu bile bile normal doğum yaptırdılar anneme çok kötüydü onun için onu pek istemiyorum anneme kalsa yine ona götürmeyi düşünüyor ama bilmiyorum hatice bilkay dediğin doktor gece doğum yapsanda gelirmi doğumuna onu merak ediyorum.

Ana Klinikten Taşkın beye gidiyorum,ve çok memnunum,doğumuda burda yapıcam Allah izin verirse,daha önce birçok arkadaşım Taşkın beyi tercih ettiği ve tavsiye ettiği için ona gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine,en son mart ayında,çok yakın bir arkadaşım burda doğum yaptı,çok memnun kaldı 5 milyar bile olsa yine verir yine aynı yerde yaparım diyo,tabikide doğumevi deneyim ve teknik teçhizat açısında en iyisi,ama ya yapılan muamele çok kötü,geçen yıl bir arkadaş normal doğum için doğumevine gitti,biraz doğumhanede bekledikten sonra ne olduysa apar topar sezaryana aldılar ve kız doğumhaneden ameliyathaneye gittiği,o muameleden kurtulduğu için şükrettiğini söyledi sonradan bize,şimdilik herhangi bi aksilik olmadığı,ve doktorum kendisi doğumevini tavsiye etmediği sürece ki kendisi aynı zamanda doğumevininde doktoru.doğumu Ana Klinikte yapmayı düşünüyorum

merhaba o hastane aklıma çok yattı ama kafamı karıştıran normal doğum ve sezeryan ücretleri çok mu yüksek birde bu hastanede alaattin balcı ve mükkerrem erolada iyi diyorlar kafam karıştı.sen nasıl seçtin doktorunu birde dediğim gibi fiyatlarınıda biliyorsan yazarsan çok sevinirim eşim bu ay sonunda askere gidecek kısa dönem allah izin verirse onun için herşeyi iyi düşünmeliyim.

merhaba o hastane aklıma çok yattı ama kafamı karıştıran normal doğum ve sezeryan ücretleri çok mu yüksek birde bu hastanede alaattin balcı ve mükkerrem erolada iyi diyorlar kafam karıştı.sen nasıl seçtin doktorunu birde dediğim gibi fiyatlarınıda biliyorsan yazarsan çok sevinirim eşim bu ay sonunda askere gidecek kısa dönem allah izin verirse onun için herşeyi iyi düşünmeliyim.

öncelikle hayırlı tezkereler,Allah kavuştursun:Saruboceq:
çevremde birçok kişi Taşkın Bey'e gitti,çok yakın iki arkadaşımın doğumunu yaptırdı,biri dediğim gibi mart ayında yaptı doğum,epidural-normal yaptı,1250 tl para ödedi hastaneye,kendisi devlet memuru,bu verdiği para devletin verdiğinin haricinde kendi cebinden çıkan para,ama 5000 tl de olsa yine verir,yine orda yaptırırım diyo,sezeryan fiyatlarıda 1500 civarı sanırım,Alaattin bey çok iyi bi doktor,ama bi arkadaşıma spiral takmıştı,rahim boyundan büyük taktığı için kızda iltihaplanma falan oldu,çok sıkıntı çekti,o yüzden onu tercih etmedim,mükerrem bey hakkında bi bilgim yok,dediğim gibi ben Taşkın Beyden memnunum,en önemlisi ona güveniyorum,bu çok önemlia.s

çok teşekkürler epidural normal doğum dediğin belden uyuşturmamı oluyor birde çok özel olmazsa senin doğumun nezaman kaç haftalık hamilesin?bende devlet memeruyum demek ki aynı şekilde ücret alırlar.aslında önemli olan ücreti değil allahın izniyle sağlıklı bir şekilde atlatmak .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

epidural-normal belden iğne vurarak normal doğum yaptırılması canım,sen de devlet memuruysan ödeyeceğin rakam bu civarlarda olur,ben 15 haftalık ikiz bebek bekliyorum,normal doğum tarihim takvime göre ocak başı gibi,ama ikiz oldukları için büyük ihtimalle erken doğum yapıcam,dayanabilirsem aralık sonu gibi sezeryan olmayı düşünüyorum,tabii kendileri daha önce gelmeyi tercih etmezlersezemuszemus

belden iğne vurulmasınada pek sağlıklı bakmıyorlar 2 arkadaşım belinden iğne olarak doğum yaptı 2 sindede bel ağrısı var.hastane reklamlarında ağrısız doğum diyorlardı demek bu şekilde yapıyorlar birde anlamıyorum belinde iğne oluyorsun çocuk doğacağı anda nasıl yapıyorlar yani ıkınman lazım.çok teşekkürler verdiğin bilgiler için samsuna gittiğim zaman hastaneye uğrayacağım.

merhabalar.
hacettepe tıp fakültesi mezunu olan samsunda adı pek duyulmamış yada ben hiç duymamışta olabilirim :)) samsun kadın doğum hastanesi sonra atasam hastanesinde çalışmış şimdide özel muayenehanesini açmış.
Dr. Canel Aykın 'a giden yada duyan arkadaşlar varsa yorumlarınızı yazarsanız memnnun olurum.

Samsunda “TAVSİYE EDİLMEYECEK” bir doktor sorarsanız “TOLGA ŞİŞLİ” derim. Kendisi hakkında övgü dolu yorumlar almıştım çünkü. Ama maalesef ki hayal kırıklığı oldu benim için. İlk muayenesinde gayet normaldi hatta memnun kalmıştım. Ama tahlil sonuçlarım için gittiğimde inanamadım. Tahlil sonuçlarımla ilgili bir şey sordum gayet kibar birşekilde ve hakkım olarak... Sormaz olaydım. Öyle tersledi ki şaka yapıyor sandım önce. Sonrasında sadece sustum ve dinledim. O an beni rahatlatacak bir şeyler söyleyecek diye çok bekledim ama kesinlikle yanılmışım. Söylediklerine ne yorum yapabildim ne soracaklarımı sorabildim. Odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Günlerce sinirini atamadım üzerimden.
Hatta bir yakınıma da tavsiye etmiştim. O da aynı hafta gitmiş ve benden daha beter bir muamele ile karşılaşmış. Mesela; Doktor kan değerin iyi demiş. O da sevinerek öyle mi doktor bey kaç olmuş kan değerim düşüktü baya demiş (yakınım sıkıntılı bir hamile ve tansiyon düşüklüğü yaşıyor çünkü) Doktorun cevabı: “Ben sana iyi demedim mi ne yapacaksın kaç olduğunu” diye terslemiş. Yine başka soru sormaya kalkmış “ Söylesem anlayacak mısın ne yapacaksın” demiş ve yakınımın eşine dönmüş “ Bu evde de böyle mi ya!” gibi kaba saba tavırlarla morallerini alt üst etmiş. Yakınım da çok üzülmüş ve bana anlattığında o kadar mahçup oldum ki… Ben kulaktan dolma bilgilerle gittim ve birine de tavsiye ettim. Gittiğime de tavsiye ettiğime de PİŞMAN oldum. Kesinlikle tüm samimiyetimle söylüyorum asla tavsiyem değildir. Kusura bakmasın da karşısındaki hasta koyun değil, tabi ki soru soracak, aklına takılanı öğrenecek. Biz özel hastaneye paramızla ÖZEL ilgi görmek için gidiyoruz, paramızla REZİL olmaya değil.

Back
X