Samsun'da tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

bynkilic

yavrum cennet kusu oldu
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
272
204
133
merhaba. ben bu ay 3. aşılamamı olacağım. doktorum, tutmazsa tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi. şimdiden düşünmeye başladım. tüp bebek için Samsunda iyi bir yer, iyi bir doktor var mı, yoksa İstanbul Ankaraya falan mı gitmek gerek.Samsunda olup benimle aynı sıkıntıları paylaşanlar, yardımlarınızı bekliyorum

cnm yazalı çok olmuş ama ne yaptın samsun da mı yaptırdın.Bana kalırsa pek uygun biyer deil ama inşallaah hamilesindir.

merhabalar
ben de samsun tıp fakültesinde başlayacağım tedaviye direk tüp bebek olacak sanırım genetik test sonucu haziran başında çıkarsa haziran ya da temmuzda ilk tedaviye başlamayı düşünüyoruz, burada tedavi olan var mı paylaşımlarınızı bekliyorum ,ilk tedaviyi burda yapalım olmazsa ankara istanbula gideriz diye plan yaptık, burda tedavi olan var mı acaba?

Hayal ne durumdasın yaptırdın mı tedavini cok merak ediyorum sonucu senin dorultunda bende başvurmak istiyorum ya arkadaslar birde medivada var tup bebek bölümü ama basarı oranını bilemiyorum bilgisi olan var mı?

Hayal ne durumdasın yaptırdın mı tedavini cok merak ediyorum sonucu senin dorultunda bende başvurmak istiyorum ya arkadaslar birde medivada var tup bebek bölümü ama basarı oranını bilemiyorum bilgisi olan var mı?

Yok canım henuz baslamadım bu haftaıcı y delesyon test sonucu cıkınca urolojı uzmanı ıle gorusecegım 6 hazıran gıbı adet olucam yetısırse yanı herhangı bır tedavı vermez dırek baslayın derse baslıyacagım ınsallah yarın da raporsurecını ogrenmek ıcın gıdıcem medıvada oldugunu bılmıyordum medıcalpark ta olanı bılıyorum ama urolojı uzmanı sonucta burası tıcarı degıl devlet hastanesı dedı aslında dogru bır yerde samsundakı ozellerde tıcarı olabılır yasayanlar paylasırsa bız de fıkır edınırız esım ılk demeyı fakultede yapalım olmazsa ankara veya ıstanbula gıderız dıyor basımıza ne gelecegını de bılmıyoruz nasıl bır surec bakalım hayırlısı baslayınca tedavıme yazarım mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…