Samsun'da tüp bebek yaptiranlar

Yel_da

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
12
3
36
37
Merhaba arkadaşlar
Samsunda yaşayıp tup bebek yaptiranlar
Nerelere yaptırdınız ve memnun kaldınız mı
Kimleri tavsiye edersiniz
Yeni başlayacaklar için de bilgi paylaşımı yapmış oluruz. Şimdiden teşekkürler.

ben varım canım
eylül ayında başladım tedaviye
kasım ayında donmuş 5. gün embriyosu transferim yapıldı
çok şükür ilk seferde tuttu
ben aşılama yapmak istemedim direkt tüp bebekle başladım
diğer merkezler nasıldır bilmiyorum
ben medicalpark Prof. Dr. Tayfun Alpere gidiyorum doktorumdan çok memnunum.
kendisi de hemşireside çok iyi, rahat iletişim kuruluyor sorularına çok rahat cevap alıyosun
hastanenin tüp bebek merkezide ,diğer çalışanlarda çok iyi çok ilgililer hiç bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar
aklına takılan bişeyler varsa elimden geldiğince cevaplarım

ben varım canım
kendisi de hemşireside çok iyi, rahat iletişim kuruluyor sorularına çok rahat cevap alıyosun
hastanenin tüp bebek merkezide ,diğer çalışanlarda çok iyi çok ilgililer hiç bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar

Ya çok sevindim o kadar kafam karıştıki ankarada bahceciye mi gitsem samsunda mi başlasam çok kararsizim. Nisanda Medicaldeki mehmet bilge çetinkaya ya muayeneye gittim hemen başlayalım dedi.ama çok aceleye getirmek istemedim. Laboratuar şartları nasıl embriyoların genetiklerine de bakiyolarmi canım.

Ya çok sevindim o kadar kafam karıştıki ankarada bahceciye mi gitsem samsunda mi başlasam çok kararsizim. Nisanda Medicaldeki mehmet bilge çetinkaya ya muayeneye gittim hemen başlayalım dedi.ama çok aceleye getirmek istemedim. Laboratuar şartları nasıl embriyoların genetiklerine de bakiyolarmi canım.
Canim liman hastanesinde bir doktora yaptirdi ablam ancak takip asamasi orda tup bebek asamasi ankaragurgan klinikte ve tek seferde pozitif sonuc aldi cok memnun kaldi. Eger ankarada yaptirma sansin varsa direk gurgan klinige git derim.

Canim liman hastanesinde bir doktora yaptirdi ablam ancak takip asamasi orda tup bebek asamasi ankaragurgan klinikte ve tek seferde pozitif sonuc aldi cok memnun kaldi. Eger ankarada yaptirma sansin varsa direk gurgan klinige git derim.
Gürgan kliniği ilk kez duyuyorum canım. Ben de çoğunlukla bahçeci yi duymuştum hatta giden arkadaşlarım da var ama ankaraya git gel orda kalmak da gerekecek bu süreçte. bu gibi şeylerden dolayı samsunda yaptırmak mi mantıklı olur acaba diye kafamı kurcalıyorum sürekli ☹

Gürgan kliniği ilk kez duyuyorum canım. Ben de çoğunlukla bahçeci yi duymuştum hatta giden arkadaşlarım da var ama ankaraya git gel orda kalmak da gerekecek bu süreçte. bu gibi şeylerden dolayı samsunda yaptırmak mi mantıklı olur acaba diye kafamı kurcalıyorum sürekli ☹
Samsunda tup bebek transferi yapilan az hastane var canim sanirim ozel olarak medicalpark yapiyo. Gerisi tedavisini yapip ankarada transferi yapiyo. Medicana ve atasamdan haberim yok ama . Dedigin gibi daha kolay olur ama iyisi olmali tabi

genetik konusunda bilgim yok canım benim embriyolarıma genetik yapılmadı
üniversiteninde tüp bebek bölümü var ama iyi mi durumları nasıl bilmiyorum
benim evim medicale çok yakın gidip gelmek kolay oluyo diye orayı tercih ettim pişmanda olmadım çok şükür
ankarayı banada çok söylediler ama git gel çok zor olacaktı izin almak falan o yüzden yaşadığım yeri tercih ettim

genetik konusunda bilgim yok canım benim embriyolarıma genetik yapılmadı
üniversiteninde tüp bebek bölümü var ama iyi mi durumları nasıl bilmiyorum
benim evim medicale çok yakın gidip gelmek kolay oluyo diye orayı tercih ettim pişmanda olmadım çok şükür
ankarayı banada çok söylediler ama git gel çok zor olacaktı izin almak falan o yüzden yaşadığım yeri tercih ettim
Çok teşekkür ederim canim bir şey sormam gerekirse seni rahatsız edebilir miym🙈

ben varım canım
medicalparkta tüp bebeğe ne kadar dediler acaba...
biz de nisanda geldik samsuna ben de ünv hastanesinde haziranda histeroskopi oldum ekimde tüp bebeğe başlayacağız

medicalparkta tüp bebeğe ne kadar dediler acaba...
biz de nisanda geldik samsuna ben de ünv hastanesinde haziranda histeroskopi oldum ekimde tüp bebeğe başlayacağız
Ben eylül ayında başlamıştım o zaman 7 bin liraydı ilaç paralarını ayrıca ödüyosun raporun yoksa. Ancak sonrasında ücretlere zam geldi. Doğum icin gittigimde mesela doğum ücreti 750 lira zam gelmisti. O nedende güncel tüp bebek fiyatını bilmiyorum

Ben eylül ayında başlamıştım o zaman 7 bin liraydı ilaç paralarını ayrıca ödüyosun raporun yoksa. Ancak sonrasında ücretlere zam geldi. Doğum icin gittigimde mesela doğum ücreti 750 lira zam gelmisti. O nedende güncel tüp bebek fiyatını bilmiyorum
doğuma ne kadar istiyorlar canım ?
hayırlısıyla sağlıcakla bakalım omü da tup bebeği yaptıracağım ama doğum için çok korku olur özelde daha ilgili olurlar heralde..

Doğum icin 3950 istiyolar canım ama bi arkadaşıma epiduralli normal olursa 5000 lira demisler. Kalmak istedigin odaya görede fiyatlar degisiyo. Ben genel olarak memnun kaldım. Omüde tedavi gören ve doğum yapan tanıdıgım yok orası nasıldır bilmiyorum

Back
X