samsung beyaz esya

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
258
64
53
İstanbul
Merhaba arkadaslar . Beyaz esyalari (camasir/bulasik mak. ve buzdolabini samsung marka almaya karar verdik. Samsung kullananlar yorumlarinizi belirtebilir misiniz memnun musunuz ? Bir sorun yasadiniz mi ? Bir de.bizim evlenmemize biraz daha var oyuzden simdi ucretini odeyip ogun geldiginde ust modeline farkini odeyip almak istiyoruz sizce.mantikli olur mu? Para birikmesi amaciyla

Buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makınasını samsung aldım. Daha kullanmadım ama annem evde çamaşıra makinesi ve bulaşık makinesini kullanıyor memnun.

bende buzdolabını aldım düğünüm ağustos 25 te kullandığımda sonucu sölerim ama çok araştırarak almıştım yani herkes memnundu şikatetvar.com da gayet az şikayet vardı sammsung hakkında....

Bende Samsung aldım eşyaları sadece çamaşır makinası hariç çamaşır makinasını Arçelik aldık uygun bi kampanya bulunca bizimde depoda beklicek samsunglar eve getirse bile depo süreleri varmış o süre dolunca eve gelirse 6 ay da müşteri hizmetlerinden geçiktirme varmış Garanti için. özellikleri ve fiyatları çok araştırdım kullanan arkadaşlarımdan da özellikle samsung için olumlu şeyler duyunca samsungda karar verdik fiyatlar uygun ürünler görsel olarak güzel ve depoda bekleyebiliyor. Para biriktirmeya çalıştık illaki bişi çıkıo o para gidio bi yere bağlayalım depoda dursun dedik off çok uzun oldu

Simdi tutki ust modelleri cikti farki verip o depodakileri degistirebiliyormuyuz? Cunku ben oyle birsey istyorum

Simdi tutki ust modelleri cikti farki verip o depodakileri degistirebiliyormuyuz? Cunku ben oyle birsey istyorum
Değiştirebiliyoruz her mağazada bu şekilde mesela ben Arçelik 'e telefon numarası güncellemeye gittim daha ben sormadan ' Biz sizin makinanın modelini değiştirdik ' dediler fark sorduğumdada yok şuan bi fark depoda olduğundan ücretsiz yapıyoruz dediler .Samsumgda da var böyle şeyler tabi mağazaylada konuşmana anlaşmana bağlı bütün faturalarda çeyiz olarak depoda yazıyor bizim.

Coook tesekkur ederim :) cok yardimci oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…