Benim buzdolabım gardırop tipli Arçelik, ama su sebili yok. Enerji sınıfı A olan bir dolap. Bu dolaptan önce Bosch vardı. 20 küsür sene önce alınmış, buzluğu altta olan büyücek bir dolaptı (gardırop tipi değil yani). Enerji sınıfı ne idi bilmiyorum.bende çeyizime çamaşır makinamı samsungtan aldım yarı ankastre daha kullanmadım..biz aldığımızda kampanya vardı 2 yıl garantiye 50 tl verip 3 yıl daha garantiletebiliyorsunuz.enerji tüketimi ve su tüketimi çok azdı özellikle ona dikkat ettim ayrıca elmas kazan(çamaşırlar daha az yıpranıyormuş) ve seramik rezistans özellikleri var..bende su sebilli gardırop tipi buzdolabı istiyorum,fakat burdanokuduğum kadarıyla elektrik tüketimi fazla diyenler var.kullananlar varsa fikirlerinizi bekliyoring:)
Ben çamaşır makinemi we700 modeli aldım annemede aldık aynısından darty kampanyasından 599 tlye ama forum donanımhaber sitesinden araştırmalarıma göre lgyi öneriyorlar çamaşır makinesinde yada samsungun w0800 sanırım o modeli iyimiş ona göre araştırBiz de araştırıyoruz kesin samsung alıcaz,model araştırmasındayız.İndirimler de var bazı sitelerde.Geçen bir çamaşır makinesini kaçırdık indirimdeydi,hala üzülüyoruz:<neyse artık 1 hafta içinde alıcaz inş.alınca eklerim buraya da.
arkadaslar ben ceyızıme samsung camasır makınesı ve samsung buzdolabı aldım. ben ve nişanlım araştırmayı cok ama cok detaylı yaptık. kullanan kısıler yakınlarımızdı ve cok memnunlardı.üretim yeri bırcok bılındık markada degısmıs haberınız olsun. biz cok detaycıyız nısanlımla ve herseyı cok detaylı ınceleyıp sonunda karar verıyoruz. ve ben tum magazaları dolastım tek ıcıme sınen samsung un urunlerı oldu. mesela buzdolabında benım aradıgım ozellık kapagının ve ıc hacmının genıs olmasıydı. ben aradıklarımı buldum umarım yardımcı olmusumdur
Ben kullanmıyorum ama, bakmadıysanız Donanım haber diye bir yer var, belki orada bir bilgi olabilir.
slm şuan annemin evinde samsungun çamaşır makinesini kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 171536
kurutması ve elmas kazanı olan,müzikli,görüntüsü süper, tam dekorasyonluk bi makine. ama sularımız kireçli olduğundan ötürüymüş(!) sürekli bozuluyor.makine sıkmıyor.servis çağırmaktan para vermekten bıktık.hadi bizim suyumuz kireçli,başka bi tanıdığımızda aynı sorunu yaşıyormuş.
bu sebeplerden ötürü,ben bu mükemmel seriyi alamıcam ve bosch alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?