samsung buzdolabı veya çamaşır makinası kullanan varmı?

bende çeyizime çamaşır makinamı samsungtan aldım yarı ankastre daha kullanmadım..biz aldığımızda kampanya vardı 2 yıl garantiye 50 tl verip 3 yıl daha garantiletebiliyorsunuz.enerji tüketimi ve su tüketimi çok azdı özellikle ona dikkat ettim ayrıca elmas kazan(çamaşırlar daha az yıpranıyormuş) ve seramik rezistans özellikleri var..bende su sebilli gardırop tipi buzdolabı istiyorum,fakat burdan okuduğum kadarıyla elektrik tüketimi fazla diyenler var.kullananlar varsa fikirlerinizi bekliyoring:)

Benim buzdolabım gardırop tipli Arçelik, ama su sebili yok. Enerji sınıfı A olan bir dolap. Bu dolaptan önce Bosch vardı. 20 küsür sene önce alınmış, buzluğu altta olan büyücek bir dolaptı (gardırop tipi değil yani). Enerji sınıfı ne idi bilmiyorum.

Yeni dolapla birlikte elektrik faturamız artmadı, aksine 20-25 lira kadar düştü. Tabi eski bir dolapla, yeni A sınıfı bir gardırop tipini kıyaslamak ne kadar doğru olur bilemem.

Biz de araştırıyoruz kesin samsung alıcaz,model araştırmasındayız.İndirimler de var bazı sitelerde.Geçen bir çamaşır makinesini kaçırdık indirimdeydi,hala üzülüyoruz:<neyse artık 1 hafta içinde alıcaz inş.alınca eklerim buraya da.

Ben çamaşır makinemi we700 modeli aldım annemede aldık aynısından darty kampanyasından 599 tlye ama forum donanımhaber sitesinden araştırmalarıma göre lgyi öneriyorlar çamaşır makinesinde yada samsungun w0800 sanırım o modeli iyimiş ona göre araştır
buzdolabında da samsung,sharp ve lg alın diyorlar bende samsung alıcam ama modele karar veremedim

benim hem çamaşır makinam hem de buzdolabım samsung .. Memnunum ve tavsiye ederim .. Yetkili servisleri de ayrıca ilgili ..

benımde dolabım, çamasır makınem samsung çokk memnunum kesınlıkle tavsıye edıyorumm

buarada
buzdolabım rl62zbsw modeli ..
çamaşır makinasının kodunu hatırlayamadım

kodlarını verirseniz daha bir yardımcı olursunuz arkadaşlar şahsen buzdolabı baktan içim bulandı :) gerçi samsung için nerdeyse %99 iyi yorum okudum :)

buzdolabının kodu nedir acaba? ben de samsung buzdolabı alamayı düşünüyorum. iç alan kullanımı çok önemli..

Ben kullanmıyorum ama, bakmadıysanız Donanım haber diye bir yer var, belki orada bir bilgi olabilir.

samsung buzdolabı kullanıyoruz çok memnunuz bbiz
çok sessiz çalıştığı farkedilmiyo bile
eşim çamaşır makinasınıda alalım bizimkini değiştirelim diyor

merhaba,
annemle yaşadığımız şu anki ev için geçen sene Samsung marka buzdolabı ve çamaşır makinası almıştım. Aslında bir sorunla karşılaşmadım. Fakat servisinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ben Antalya'da yaşıyorum ve sadece 2 adet servisi bulunuyor.
Yaklaşık 1 aydır da çeyiz için araştırma yapmaya başlamıştım. Ve ben tercihimi Bosch'dan yana kullandım. Bir kere hemen hemen tüm ürünleri mekanik. Elektronik ürünler ile ilgili o kadar çok sorun okudum ki nette. Mekanik üretimden asla vazgeçmeyen marka Bosch ve Siemens. Ve şuna da çok şaşırdım, mesela bir modeli var, teyzem 8 sene önce almıştı ve hala kullanıyor. Çok da memnun. Aynı model hala var. Demek ki ürün gerçekten de iyi ki değiştirme tenezzülünde bulunmuyorlar.
Bu alış-verişi yapacak olan herkese kolaylıklar dilerim. Allah yardımcını olsun. Çünkü 1.si çok zor, 2.si gerçekten de sağlam bir para gömüyorsunuz. Eee para da kolay kazanılmadığı için ince ele, sık doku..
Dediğim gibi ben adımımı attım ve başladım paracıkları taksitle ödemeye, darısı sizlere kızlaaarrrr

slm şuan annemin evinde samsungun çamaşır makinesini kullanıyoruz.

kurutması ve elmas kazanı olan,müzikli,görüntüsü süper, tam dekorasyonluk bi makine. ama sularımız kireçli olduğundan ötürüymüş(!) sürekli bozuluyor.makine sıkmıyor.servis çağırmaktan para vermekten bıktık.hadi bizim suyumuz kireçli,başka bi tanıdığımızda aynı sorunu yaşıyormuş.

bu sebeplerden ötürü,ben bu mükemmel seriyi alamıcam ve bosch alıcam

Benim evimdeki eşyaların tamamı neredeyse Samsung. Televizyon, netbook, telefon ve fotograf makinesinden çok memnunum ama beyaz eşyalar beni bıktırdı. Alınalı bikaç ay olmadan çamaşır makinesinin deterjan gözü tıkandı, bir ay sonra tamburu eğildi, servis götürdü 35 gün getirmedi, perişan oldum. Aradan bi kaç ay geçmeden su akıtmaya başladı. Kullanıcı hatası dediler ama sonra anlaşıldıki içindeki ağırlık yapan beton hortumunu kesiyormuş.Zaten bir defa servise gittikten sonra bir daha iflah olmadı.1200devir makineyi en fazla 800devirde kullanabiliyorum Anlıyacağınız makine kendi kendini imha etti. Bulaşık makinesininde sensörleri Türkiye standardına uygun değil sanırım. Sürekli suyu boşaltamıyor hata veriyor. Benim tavsiyem servis ağı gelişene kadar Samsung Beyazdanuzak durun.Ürünlerinin arkasında durmadıkları gibi bir de faturayı size kesmeye çalışıyorlar.

Benim oturduğum yerdede suda hiç kireç yok, bu yüzden deterjan erimiyor makineyi tıkıyor.Sorun kireçte değil. Bence Samsung Türkiye standartlarına uygun değil

siz böyle yorum yapınca pişman oldum aldığıma bende:S gerçekten bu kadar kötümü samsungun çamaşır makineleri,ben daha kullanmadım çeyize aldık ama cidden pişman oldum ya(( samsungun bütün ürünlerimi böyle sorunlu,ben çok araştırmıştım herkes memnundu şimdi siz böyle deyince içime kurt düştü,hatta biz nişanlımla bütün ürünleri samsung alalım diyorduk,şimdi buzdolabı alıcaz şu gardırop tip su sebilli olanlardan almayalımmı samsung kızlar?

Son düzenleme:
Netten okuduğum kadarıyla samsungun sadece buzdolabı çok iyi diyorlar.Hatta bir çok markaya göre daha iyi olduğu yönünde bu fikirler.Diğerlerinde ise bosch-siemens öneriliyor.Tabii bu tarz şeyler şans işi ama yine de çoğunluğa kulak vermek taraftarıyım.O yüzden tek bir marka almaktansa hangi marka hangi üründe iyi iş çıkarmışsa onu almak lazım.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…