L lolila Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2010 41 0 36 Balıkesir 1 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lolila #1 ya benim motorola u9 um var mor renkli 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama tam dokunmatikler çıktı motorola telefonumu satıp samsung corby almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım?Samsung corbynin hangi rengi güzel sizce?
ya benim motorola u9 um var mor renkli 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama tam dokunmatikler çıktı motorola telefonumu satıp samsung corby almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım?Samsung corbynin hangi rengi güzel sizce?
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 156 45 İstanbul 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lolila #2 Valla dokunmatik telefonum ama hiç menunn değilim ben mesaj çekmek için uğraşıyorum mesela klavye modu var ama geç yazıyor
Valla dokunmatik telefonum ama hiç menunn değilim ben mesaj çekmek için uğraşıyorum mesela klavye modu var ama geç yazıyor
ShoPaHoLiC06 Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:) Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 138 2 116 37 2 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lolila #3 bnde pembe corby var.şirin ve gzel.tam kız tlfnu ama bazen doknmatiği körleşiyr.mesj yazarken bşka hrflere basmış gbi oluyr.iphone nerde bnlar nerde ya.pişmanım.ve iphone alıcam hftaya.bu corby de anneme devretcem :teytey: kesn atıcak duvara sinir olup :roflol:
bnde pembe corby var.şirin ve gzel.tam kız tlfnu ama bazen doknmatiği körleşiyr.mesj yazarken bşka hrflere basmış gbi oluyr.iphone nerde bnlar nerde ya.pişmanım.ve iphone alıcam hftaya.bu corby de anneme devretcem :teytey: kesn atıcak duvara sinir olup :roflol: