Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önce Samsung ve Nokia kullanmış bir kullanıcı olarak yazayım.
Tabi yapı bakımından Nokia'nın Samsung'a kıyasla daha sağlam olduğunu biliyorum. Son 5 yıldır Nokia bence telefon üretimi ve tasarımı açısından ciddi bir gerileme yaşadı. Özellikle son zamanlarda Nokia nın yeni modellerinin çok da iyi olduğunu duymuyorum. Bunun üzerine hala Nokia Symbian kullanmakta diretiyor. Bir de bildiğim kadarıyla bu söyeldiğiniz nokia telefonun hafiften bir şarj sorunu var. Samsung hem tasarım hem de kendini geliştirme açısından daha yenilikçi bir firma.Özellikle telefonlarında Android işletim sistemini kullanmasının ardından ciddi bir çıkış yakaladı. Bana sorarsan Android'in yeniliklerinden yararlanmaktan kaçma. Tasarım ve İşletim sistemi, hızı, kompaktlık bakımından Samsung'u tavsiye ederim.
İnternet üzerinden yorumlara göz atarsanız karşılaştırmayı daha iyi yapabilirsiniz.
En doğru kararı vermişsin canım.Dokunmatik telefon olarak Samsung Nokia'dan çok çok iyi.Daha önce Nokia'da kullandım ama onlar daha vasat.
Ben de Samsung Wave 723 var. Gayat iyi özellikleri.
Samsung Ace çok daha iyi kullanıştı.Kullanan arkadaşlarım var.
Güle güle kullan