cituhanba sevgi emekti.. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 1.706 2 66 Adana 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #1 samsung marka buzdolabı çamaşır makinesi ankastre serisi kullanan var mı almayı düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz çok sevincem kızlar
samsung marka buzdolabı çamaşır makinesi ankastre serisi kullanan var mı almayı düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz çok sevincem kızlar
C cidcit Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 296 2 26 İstanbul 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #2 Biz de Samsung'la bosch arasında kaldık, arada ciddi fiyat farkı var ve Samsung'un yeni nesil teknolojisiyle ilgili çok olumlu yorumlar okudum.
Biz de Samsung'la bosch arasında kaldık, arada ciddi fiyat farkı var ve Samsung'un yeni nesil teknolojisiyle ilgili çok olumlu yorumlar okudum.
dmlgok Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 38 0 46 Karabük 4 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #3 Bende samsungun modellerini özelliklerini artı fiyatını çok iyi buldum fakat okuduğum yorumlarda servis konusunda çok kötülermiş ne derece doğru bilmiyorum ama parça falan temin edemiyolarmış ne yapsam karar veremedim..
Bende samsungun modellerini özelliklerini artı fiyatını çok iyi buldum fakat okuduğum yorumlarda servis konusunda çok kötülermiş ne derece doğru bilmiyorum ama parça falan temin edemiyolarmış ne yapsam karar veremedim..