samsung mu arçelik mi sanal alışveriş mi normal mi

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
Kızlar yardıma ihtiyacım var kafam iyice karıştı. 3 sorum var size:-) beyaz eşyada beyaz mi gri mi samsung mu arçelik mi birde internetten beyaz eşya alanınız var mi fiyatlar 500 tlye yakın düşüyor tavsiyelerinizi bekliyorum:-)

beyaz eşya da,arcelik

tv de samsung

rengı senın zevkıne kalmış,beyaz ankastreleri çok beğeniyorum ben..

benımkıler gri.göre göre baydı beni griler..

siyah ankastrede güzel ama bulaşmakınesi siyah yok galiba..

neyse ben netten alışveriş yapmam,görerek almalıyım beyazesyamı..

beyaz eşya da,arcelik

tv de samsung

rengı senın zevkıne kalmış,beyaz ankastreleri çok beğeniyorum ben..

benımkıler gri.göre göre baydı beni griler..

siyah ankastrede güzel ama bulaşmakınesi siyah yok galiba..

neyse ben netten alışveriş yapmam,görerek almalıyım beyazesyamı..

merhaba
bence inox yani gri almalısın. Özellikle mutfak beyaz eşya grubunu. Ya da yeni cam ve farklı renklerde olabilir. Beyaz eşyada samsung çok iyi değil. Tv alacaksan samsung, beyaz eşya alacaksan Bosch olbmalı ama bosch pahalı dersen arçelik iyi.

Artık netten ürün almak eskisi gibi değil. Güvenebileceğin birçok site var. Ben önce bayiden beğendim alacağım ürünleri kodları kendime not ettim. Sonra fiyatımbu.com diye bir site var oradan kendim fiyat teklifi verdim. Benim istediğim fiyata yetkili bayiden temin ettiler. Çok hesaplı bir bak bence. Ücretsiz teklif verebiliyorsunuz. http://www.fiyatimbu.com/

Merhaba, iki renkte uyumlu. Arçelik daha çok kullanılan bir marka oldugundan dolayı, arçeliği tercih edebilirsiniz. Memnun kalıcagınızı düsünüyorum. İntennet üzerinden yapılan alışverişlerde biraz farklılık olabiliyor. Bazı ürünler depoluda gelebiliyor. Ucuz diyip te sorunlu bir ürünle karşılaşmamanızı dilerim. Benim çok memnun kaldiğim bir site var. İsterseniz sizede önerebilirim. Her çeşit ürün, eşya bulunur.

Kızlar yardıma ihtiyacım var kafam iyice karıştı. 3 sorum var size:-) beyaz eşyada beyaz mi gri mi samsung mu arçelik mi birde internetten beyaz eşya alanınız var mi fiyatlar 500 tlye yakın düşüyor tavsiyelerinizi bekliyorum:-)

1. Samsung Beyaz eşyalarda çok kaliteli bir marka sayılmaz. nedendir bilinmez ama alan kişilerin memnuniyet sorunları yaşadığını biliyorum, özellikle bulaşık makinaları çabuk yıpranıyor, sanırım kullanılan malzeme ile alakalı.
  2. Beyaz eşyada eğer marka seçimi dersen de Arçelik veya Siemens/Bosch tavsiye ederim. Bunlar hem kendini kanıtlamış hem de bilindik markalar. Servis anlamında da problem yaşamayacağın markalar. Beyaz eşyada bilindik kalıpların dışına çıkılmamalı bence, istenmeyen süprizler yaşamamak için.
  3. İnternetten alışveriş her ne kadar cazip ve bazen çok uygun olsa da, ben bu tarz ürünlerin internet üzerinden alınmasını tavsiye etmiyorum. Garanti kapsamlarından ötürü, muhattap alınacak kişilerden dolayı vs. Bir çok neden var. Fakat internet üzerinden yine bu bilgileri araştırman mümkün. İnternet büyük bir nimet. Ben bütün beyaz eşyalarımı bayiiden aldım. Hepsini tek bir yerden aldığın zamanda ciddi indirimler uygulanabiliyor veya iyi bir ödeme seçeneği sunulabiliyor. Sadece pazarlık yapabilen birinizin yanınızda olması çok önemli!
  4. Beyaz mı siyah mı yoksa inox mu dersen, inox derim. Ben bütün mutfak eşyamı (ocak & buzdolabı & bulaşık makinası) inox aldım. Çamaşır makinası & kurutma makinası (henüz kurutmayı almadım fakat onu da aynı alacağım) beyaz renk seçtim. Sebebine gelince, bazen modern bazen de klasik olmak lazım... Çamaşır makinasında beyaz renk haricinde bir şey düşünemiyorum ben, tabii bir çok marka ciddi anlamda bu konuya yenilik getirdi, artık istersen pembe buzdolabın ve çamaşır makinan olabilir... Karar tamamen sana kalmış ve göz zevkine...
Sanıyorum ki çeyiz alışverişindesin. İnşallah her eşyanı mutlulukla alır, mutlulukla da kullanırsın... :KK39:

bende arçelik bayisine gittim küçük ev aletlerini hesaplattık. bir de aynu modellere çeşitli internet sitelerinden baktım arada 300 tl garanti fark ediyor. o farkla başka bir ihtiyacımı alırım diye düşündüm alınacak bir milyon şey varken. konu biraz eski biraz güncelleyelim. internetten beyaz eşya-küçük ev aletleri alan var mı??:kahve:

bende arçelik bayisine gittim küçük ev aletlerini hesaplattık. bir de aynu modellere çeşitli internet sitelerinden baktım arada 300 tl garanti fark ediyor. o farkla başka bir ihtiyacımı alırım diye düşündüm alınacak bir milyon şey varken. konu biraz eski biraz güncelleyelim. internetten beyaz eşya-küçük ev aletleri alan var mı??:kahve:
Benim internetten tabi en bilindik güvenilir sitelerden cep telefonu dahi almışlığım var ki blender takımından elektronik tartıya kadar bi çok küçük ev aleti ve bebeğim doğmadan sterilizasyondna süt sağma makinesine biberon ısıtıcısından bir çok ıvır zıvır eşyaya kadar hepsini internetten çok çok indirimli aldım ve hiç bir sorun da yaşamadım ama mutlaka kargocu geldiğinde teslim aldığınızda içini açıp bakın sorun varsa tutanak tutturun birde isim vermiyim ama direk sitenin değil de şahısların sattığı yerlere ben pek güvenemiyorum açıkçası ama direk internet sitesi büyük holdinge bağlı ve kendi satış yapıyosa benim için daha güvenilir muhattap olduğun yer belli

Gerçi şimdiye kadar çoktan almışsınızdır ama yinede başkalarına yardımcı olur belki

Arçelik kesinlikle eski arçelik değil, evimde aldığım tüm eşyalar servis gördü, biri bir kere, biri iki kere yenilendi, biri hala sık sık bozuluyor ama uyanık servisler arıza kaydında farklı arıza girdikleri için yenilenmedi bu yıl düğün telaşımdan ilgilenemedik, birinde arızasını ispatlayıp anlatamıyoruz bile.
Daha ayrıntılı yazayım, tost makinesi iki kere değişti sürekli bozulyor ısınmıyordu.
Çamaşır makinesi yük ayarlı değil uyarısı veriyordu yıkarken sürekli ötüyordu defalarca beyni yenilendi sonra değiştirdiler
Buzdolabı soğutmuyor derecesini düşürün diyorlar yazın soğuk suya hasret kaldık bu yaz uğraşacağım
Bulaşık makinesinin kapağı yamuk rafı fırlıyor bize herşey normal eşit yükleyin diyorlar tabakları tartip dizecekmişiz yani. yada birden dolduracağız hiç yarım dolu kalmayacak

Şu an bosch samsung ve lg tv kullanıyorum.
Samsung buzdolabından çok memnunum, daha öncede kullandım, 5 yıl servis görmedi, ben standart ölçülerde alabileceğim en yüksek hacimli dolabı en uygun fiyata aldım.
Diğer beyaz eşyalarda genel olarak memnunum ama keske samsung bulaşık makinesi alsaydım, boschtan pek memnun değilim, şimdilik kullanıyorum.

Arçelik kesinlikle eski arçelik değil, evimde aldığım tüm eşyalar servis gördü, biri bir kere, biri iki kere yenilendi, biri hala sık sık bozuluyor ama uyanık servisler arıza kaydında farklı arıza girdikleri için yenilenmedi bu yıl düğün telaşımdan ilgilenemedik, birinde arızasını ispatlayıp anlatamıyoruz bile.
Daha ayrıntılı yazayım, tost makinesi iki kere değişti sürekli bozulyor ısınmıyordu.
Çamaşır makinesi yük ayarlı değil uyarısı veriyordu yıkarken sürekli ötüyordu defalarca beyni yenilendi sonra değiştirdiler
Buzdolabı soğutmuyor derecesini düşürün diyorlar yazın soğuk suya hasret kaldık bu yaz uğraşacağım
Bulaşık makinesinin kapağı yamuk rafı fırlıyor bize herşey normal eşit yükleyin diyorlar tabakları tartip dizecekmişiz yani. yada birden dolduracağız hiç yarım dolu kalmayacak

Şu an bosch samsung ve lg tv kullanıyorum.
Samsung buzdolabından çok memnunum, daha öncede kullandım, 5 yıl servis görmedi, ben standart ölçülerde alabileceğim en yüksek hacimli dolabı en uygun fiyata aldım.
Diğer beyaz eşyalarda genel olarak memnunum ama keske samsung bulaşık makinesi alsaydım, boschtan pek memnun değilim, şimdilik kullanıyorum.

ayy çok üzüldüm hani birinde sorun yaşasınız neyse. bende anneme onu anlattmaya çalışıyorum 10 yılönceki ürün kalitesiyle şimdiki ürün kalitesi bir değil evet servisi çok. ama sağlam bi ürünün servise ihtiyacı da çok olmaz ki. samsung bulaşık ve çamaşıra çok sıcak bakıyorum ben de ikna edebilrsem bizimkilri

Beyaz eşya da kesinlikle Arçelik..
Televizyonu bence samsung yerine LG al pşman olmazsın
beyaz eşyaları da gri alma bence beyaz alsan daha iyi olur.. bende zaten ne zamandır bunu düşünüyorum..
ve sakın internetten alışveriş yapma görmeden neyin ne olduğunu bilmeden alma.

profilo kullananlar var mı aranızda? siemens ve boshla aynı yerde üretiliyormuş ve fiyatı daha uygun

Back
X