Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz eşya da,arcelik
tv de samsung
rengı senın zevkıne kalmış,beyaz ankastreleri çok beğeniyorum ben..
benımkıler gri.göre göre baydı beni griler..
siyah ankastrede güzel ama bulaşmakınesi siyah yok galiba..
neyse ben netten alışveriş yapmam,görerek almalıyım beyazesyamı..
Kızlar yardıma ihtiyacım var kafam iyice karıştı. 3 sorum var sizebeyaz eşyada beyaz mi gri mi samsung mu arçelik mi birde internetten beyaz eşya alanınız var mi fiyatlar 500 tlye yakın düşüyor tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()
Benim internetten tabi en bilindik güvenilir sitelerden cep telefonu dahi almışlığım var ki blender takımından elektronik tartıya kadar bi çok küçük ev aleti ve bebeğim doğmadan sterilizasyondna süt sağma makinesine biberon ısıtıcısından bir çok ıvır zıvır eşyaya kadar hepsini internetten çok çok indirimli aldım ve hiç bir sorun da yaşamadım ama mutlaka kargocu geldiğinde teslim aldığınızda içini açıp bakın sorun varsa tutanak tutturun birde isim vermiyim ama direk sitenin değil de şahısların sattığı yerlere ben pek güvenemiyorum açıkçası ama direk internet sitesi büyük holdinge bağlı ve kendi satış yapıyosa benim için daha güvenilir muhattap olduğun yer bellibende arçelik bayisine gittim küçük ev aletlerini hesaplattık. bir de aynu modellere çeşitli internet sitelerinden baktım arada 300 tl garanti fark ediyor. o farkla başka bir ihtiyacımı alırım diye düşündüm alınacak bir milyon şey varken. konu biraz eski biraz güncelleyelim. internetten beyaz eşya-küçük ev aletleri alan var mı??![]()
yok hala buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinamı almadıkGerçi şimdiye kadar çoktan almışsınızdır ama yinede başkalarına yardımcı olur belki
Arçelik kesinlikle eski arçelik değil, evimde aldığım tüm eşyalar servis gördü, biri bir kere, biri iki kere yenilendi, biri hala sık sık bozuluyor ama uyanık servisler arıza kaydında farklı arıza girdikleri için yenilenmedi bu yıl düğün telaşımdan ilgilenemedik, birinde arızasını ispatlayıp anlatamıyoruz bile.
Daha ayrıntılı yazayım, tost makinesi iki kere değişti sürekli bozulyor ısınmıyordu.
Çamaşır makinesi yük ayarlı değil uyarısı veriyordu yıkarken sürekli ötüyordu defalarca beyni yenilendi sonra değiştirdiler
Buzdolabı soğutmuyor derecesini düşürün diyorlar yazın soğuk suya hasret kaldık bu yaz uğraşacağım
Bulaşık makinesinin kapağı yamuk rafı fırlıyor bize herşey normal eşit yükleyin diyorlar tabakları tartip dizecekmişiz yani. yada birden dolduracağız hiç yarım dolu kalmayacak
Şu an bosch samsung ve lg tv kullanıyorum.
Samsung buzdolabından çok memnunum, daha öncede kullandım, 5 yıl servis görmedi, ben standart ölçülerde alabileceğim en yüksek hacimli dolabı en uygun fiyata aldım.
Diğer beyaz eşyalarda genel olarak memnunum ama keske samsung bulaşık makinesi alsaydım, boschtan pek memnun değilim, şimdilik kullanıyorum.
Kızlar yardıma ihtiyacım var kafam iyice karıştı. 3 sorum var sizebeyaz eşyada beyaz mi gri mi samsung mu arçelik mi birde internetten beyaz eşya alanınız var mi fiyatlar 500 tlye yakın düşüyor tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()