Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde s4 mini erkek arkadasiminda. Onunki de konusurken cizirtiliydi tamir etmislerKizlar merhabalar. Telefonumu daha yeni aldim yaklaşık 7 ay falan oldu. Modeli samsung s4mini ama iki gündür hoparlörunden ses boyle cizirtili cikio sanki radyo gibi. Kizlar daha yeni aldim korkuyorum tamir olur mu muzik aciyorum cazur cuzur ya nolduda böyle oldu bilmiyorum![]()
Film falan aciyorum video izliyorum ses boyle bi yerden sonra cizirdiyo. Bir kere elimden fayansin üzerine düşmüştü o an mi oldu acabaSu falan degdirdin mi? Belki toz kacmistir, caldigin sarkilarda bir problem vardir, muzik oynaticida bir problem vardir. Ses kaydi yap onu bir dinle bakalim hangisinde problem var.
Tamir ederler mi diye korkuodum iyi yapiolarmis iki yil garantisi vardı birde gidip gosterim.Benimde s4 mini erkek arkadasiminda. Onunki de konusurken cizirtiliydi tamir etmisler
garanti servısıne götur tamır etsınlerKizlar merhabalar. Telefonumu daha yeni aldim yaklaşık 7 ay falan oldu. Modeli samsung s4mini ama iki gündür hoparlörunden ses boyle cizirtili cikio sanki radyo gibi. Kizlar daha yeni aldim korkuyorum tamir olur mu muzik aciyorum cazur cuzur ya nolduda böyle oldu bilmiyorum![]()