samsung s4 mini kullananlar

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kizlar merhabalar. Telefonumu daha yeni aldim yaklaşık 7 ay falan oldu. Modeli samsung s4mini ama iki gündür hoparlörunden ses boyle cizirtili cikio sanki radyo gibi. Kizlar daha yeni aldim korkuyorum tamir olur mu muzik aciyorum cazur cuzur ya nolduda böyle oldu bilmiyorum :(

Su falan degdirdin mi? Belki toz kacmistir, caldigin sarkilarda bir problem vardir, muzik oynaticida bir problem vardir. Ses kaydi yap onu bir dinle bakalim hangisinde problem var.

Kizlar merhabalar. Telefonumu daha yeni aldim yaklaşık 7 ay falan oldu. Modeli samsung s4mini ama iki gündür hoparlörunden ses boyle cizirtili cikio sanki radyo gibi. Kizlar daha yeni aldim korkuyorum tamir olur mu muzik aciyorum cazur cuzur ya nolduda böyle oldu bilmiyorum :KK43:
Benimde s4 mini erkek arkadasiminda. Onunki de konusurken cizirtiliydi tamir etmisler

Su falan degdirdin mi? Belki toz kacmistir, caldigin sarkilarda bir problem vardir, muzik oynaticida bir problem vardir. Ses kaydi yap onu bir dinle bakalim hangisinde problem var.
Film falan aciyorum video izliyorum ses boyle bi yerden sonra cizirdiyo. Bir kere elimden fayansin üzerine düşmüştü o an mi oldu acaba

Androidlerin derdi hep aynı benim de tablet dün durduk yere çöktü birşey yüklü de değil. Servise yolllayın.

Kizlar merhabalar. Telefonumu daha yeni aldim yaklaşık 7 ay falan oldu. Modeli samsung s4mini ama iki gündür hoparlörunden ses boyle cizirtili cikio sanki radyo gibi. Kizlar daha yeni aldim korkuyorum tamir olur mu muzik aciyorum cazur cuzur ya nolduda böyle oldu bilmiyorum :KK43:
garanti servısıne götur tamır etsınler

Back
X