Çamaşır ve Kurutma Makineleri SAMSUNG WF0700NCS kullanan var mı? Darty'de ucuzluyormuş almayı düşünüyorum

arkadaşım tüm itirazlarıma rağmen hem bulaşık hem de çamaşır makinesini samsungtan aldı yaklaşık 1,5 ay önce ve şu an hiç memnun değil. adı var adı var deyip durdu. şimdi de teknik serviste bu makinenin nesi var diyor sık sık :) bence alma

samsungu sadece tv de öenerebilriim ama onda bile artık sıktılar

ben açıkçası TV'lerde de pek güvenemiyorum. çok fazla olumlu yazı göremedim teknoloji forumlarında.. bir tek son çıkarttığı bir iki model telefonları güzel... her şeyden önce uçuk fiyatlarla çıkartıyor ürünlerini

lg ve samsung aynı zamanda çıktılar hemen hemen ilk çıkdtığında samsungda uygun fiyatlı çıkardı
lgde uçurur fiyatları yakındır bende buzdolabı var bir senedir kullanıyoruz henüz bir sorun yaşamadık
tabi beyaz eşya biraz şans işi

makineni aldın mı bilmiyorum ama samsung'un beyaz eşya ürünlerinde buzdolabından başkasının pek verimli çalışmadığı söyleniyor..
buzdolaplarında çok iyilermiş...

Samsung sadece tv de iyi arkadaslar,beyaz eşyada 5-6-7 kg. makineleri çin üretim,8 ve 9 kg. lar kore,kore olanlar daha iyi ama yinede tavsiye etmem,uzak durun,dolaplarına gelince,dikkat ettiniz mi bilmiyorum,samsung firması artık yeni modeller getirmeye başladı,bu yeni modeller nedense bosch un dolaplarıyla benzer,fakat çin üretim olduğu cok bariz,dolabı açınca bile içindeki koku tiksindiriyo insanı,kalkiteden uzak,görsellik olarak cok ön planda samsung ama kalite için aynı şeyi söylemem mümkün değil,benim bulunduğum mağazaya gelen şikayetleri buraya yazsam roman olur inanınki....

Arkadaşım samsungu öyle bir vurmuşsun ki yere anlatamam, kaliteden yoksunmuş.. Sen iyimisin ? Kaliteden yoksun diye birşey nasıl dersin samsung ürünleri için ?

ben beyaz eşya işindeyim, 3-5 aydır yapmıyorm bu işi cnm,sen samsung için mi çalışıyorsun,neden zoruna gitti anlamadım

ben beyaz eşya işindeyim, 3-5 aydır yapmıyorm bu işi cnm,sen samsung için mi çalışıyorsun,neden zoruna gitti anlamadım

zoruma falan giden birşey yok.. samsung markasının ne kadar iyi olduğunu dünya biliyor. asıl sizin özellikle kore markalarına olan tavrınız çok ilginç.
çok övdüğünüz hoover markası 104 yıldır var olan bir marka. samsung beyaz eşya konusunda daha çok yeni...
ileri yıllarda nelerle karşılarımıza çıkarlar tahmin bile edemiyorum..lg'de ABD'de bir numara beyaz eşyada. ABD'de bir numara olmuş bir marka iyi bir markadır bence.

Son düzenleme:
Salı sipariş verdim,bugün geldi az sonra servis gelip kurulumunu yapıcak:

Yıkama kapasite : 6.0 (kg)
Devir sayısı : 1000
Enerji sınıfı : A+
Yıkama performansı : A+
Su tüketimi: 48 litre (en önemli özelliklerden biri benim için)
Yıkama zamanlayıcı : Elektronik
Yıkama zamanlayıcı : Evet
Kalan süre gösterme : Evet
Gecikmeli bitirme : Evet (gecikmeli bitirme zamanı 19 saate kadar ayarlanabilir.)
Gösterge : Led
Hızlı yıkama : 15dk
Elmas kazan : Var

Elmas kazan nedir? Küçük elma tüp çamaşırın yıpranmasını engeller.Magic filter,tüylerin etkin bir şekilde toplanmasına yardımcı olur ve böylelikle tüylenme
konusunda endişelenmenize gerek kalmaz

Samsungun geliştirdiği seramik rezistans normal ısıtıcılardan 3 katı daha dayanıklıdır
Kireçe karşı dayanıklıdır

Diamond Drum™ ile giysileri ilk günkü gibi koruyun

Mükemmel bir temizlik elde etmek için en sevdiğiniz kıyafetlere zarar vermek zorunda kalmamalısınız. Samsung’un elmas şeklinde kabartmalı yüzeyi ile Elmas Kazan, çamaşırın dokusuna zarar vermeden etkili temizliğe imkan tanır. Bu özel tasarımlı kazan, çamaşırların tam olarak temizlenmesi için washboard etkisini kullanırken, giysilerinizin yıkama esnasında kazan deliklerine sıkışma riskini ortadan kaldırır. Böylece en iyi yıkama sonucu alınırken, giysileriniz her zaman yeni kalır .

İyi bir makine olduğuna inanarak aldım ve kullandıkça da yorum yazacağım....

Makine geldi kuruldu.Her tür programı denedim.Sonuçlar iyi,memnunum.

9 kg lik samsung çamaşır makinesi kullanıyorum 1 senedir ve çok memnunum şu ana kadar hiçbir arızası olmadı ve çok güzel yıkıyor

tabiki ürünleri kullanmadan kullanmaya fark var, her zaman iyi kullananlar olmaz
Mesela benim bir arkadasim birkac ay once samsung'tan camasir makinesi almisti... suan kafayi yemek uzere

tabiki ürünleri kullanmadan kullanmaya fark var, her zaman iyi kullananlar olmaz
Mesela benim bir arkadasim birkac ay once samsung'tan camasir makinesi almisti... suan kafayi yemek uzere

şimdi neden diyeceğim... sessiz olduğundan dolayı aldı fakat çok sesli yada iyi temizlemiyormuş dersiniz... genellikle böyle şikayetler geliyor da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…