samsungu sadece tv de öenerebilriim ama onda bile artık sıktılar
Darty TR - SAMSUNG WF0700NCS - Çamaşır Makinesi buradaki çamaşır makinesi yarın 699 tl olacakmış :) kullanan var mı? ya da samsung çamaşır makinesi kullanan var mı? ona göre alacağım ben de.
bulaşık makinesi ve ufak ev aletleri de var ilginizi çekiyorsa https://www.facebook.com/darty.com.tr?sk=app_103916789708481
Samsung sadece tv de iyi arkadaslar,beyaz eşyada 5-6-7 kg. makineleri çin üretim,8 ve 9 kg. lar kore,kore olanlar daha iyi ama yinede tavsiye etmem,uzak durun,dolaplarına gelince,dikkat ettiniz mi bilmiyorum,samsung firması artık yeni modeller getirmeye başladı,bu yeni modeller nedense bosch un dolaplarıyla benzer,fakat çin üretim olduğu cok bariz,dolabı açınca bile içindeki koku tiksindiriyo insanı,kalkiteden uzak,görsellik olarak cok ön planda samsung ama kalite için aynı şeyi söylemem mümkün değil,benim bulunduğum mağazaya gelen şikayetleri buraya yazsam roman olur inanınki....
ben beyaz eşya işindeyim, 3-5 aydır yapmıyorm bu işi cnm,sen samsung için mi çalışıyorsun,neden zoruna gitti anlamadım
9 kg lik samsung çamaşır makinesi kullanıyorum 1 senedir ve çok memnunum şu ana kadar hiçbir arızası olmadı ve çok güzel yıkıyor
tabiki ürünleri kullanmadan kullanmaya fark var, her zaman iyi kullananlar olmaz
Mesela benim bir arkadasim birkac ay once samsung'tan camasir makinesi almisti... suan kafayi yemek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?