Çamaşır ve Kurutma Makineleri SAMSUNG WF0700NCS kullanan var mı? Darty'de ucuzluyormuş almayı düşünüyorum

Arkadaşım benim samsung marka çamaşır makinem ve buzdolabım var. Buzdolabımdan bi şikayetim yok ama çamaşır makinem banyomun içinde dolaşıyo ve gürültüsüyle apartmanı ayağa kaldıeıyodu bir de çamaşırlarımda çıkmayan gri lekeler sebeb oldu. en sonunda dün akşam bozuldu. bi an çamaşırları sıkarken patlacak dedim eşime söyleyip duruyodum önemsemiyodu bende pazar günü yıkayayımda kendi görsün dedim ama artık çalışmazz ..
Dün akşamdan beri harıl harıl çamaşır makinesi araştırıyorum. LG nin tam kurutmalı modellerinden beğendim ama eşim LG ler iyi değil diyo. Arçelik ve Bekolarda eski kalitenin olmadığını duydum. Bosh, Siemens, General Electric, Miele gibi markarınkine baktım. Yerim olsa kurutma makinesini ayrı almak istiyodum ama koyacak yerim yok.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Makinesinden kullanıpta memnun olan var mı??

samsung alıpta lg'de çok iyi diyen görmedim zaten.. :) bende lg bulaşık makinesi arkadaşımdada lg çamaşır makinesi var. çok da memnunuz..

arkadaşım teknoloji sitelerinde bangır bangır samsung'un çamaşır makineleri iyi değil diye yazılıyor.. buzdolapları için mükemmel deniliyor..
makineni ne zaman aldın?

Makine 5 yıllık.. geçen gün samsung un mağazasına gittik tv bakmak için adam hala bize çamaşır makinelerini övüyodu :)

6 kg'lik var bende.Suya bastırma ve perde yıkama programlarının olmaması eksiklik.Ve de tamburun içine elinizi uzatınca hemen arka sırt tarafına değiveriyorsunuz.Dar sanki.

Ama lg de on yıl boyunca motor garantisi var.. bunu hafife almamak lazım.

bende buzdolabı var henüz sorunsuz kullanıyoruz umarım arıza çıkarmaz çok üzülürüm çok zor ödedik onu çünkiiiii
eşim çamaşır makinasınıda alalım deyip durdu bir ara ama ben şikayet çok diye istememiştim genelde nette çamaşır ve bulaşık makinaları pek övülmüyor
şimdiki çamaşır makinam arçelik 8.yılı ilk defa bu yıl arıza çıkardı e oda normal artık dedik değiştirmeye kalkarsam porfülo düşünüyorum

ben samsung un buzdolabını aldım 2 ay sonra ses gelmeye başlayınca servis çağıralım dedik ya ne gelmez servismiş müşteri ilişkileri sıfır hatta sıfırın altı, asla daha da samsungu eve sokmam şimdi bu buzdolabını kullancaz artık, bi az sesle çalışıyo diye aldık ama gayet sesli çalışıyo... bi süre sonra hayrına birilerine vermeyi düşünüyorum
arçelik-beko düşün hem o kadar da pahalı da değil hem de yerli sermaye, servisleri çok ii, elektronik üründe servis hizmeti çok önemli parayı bi kere veriyosun sonra kafan rahat...
samsung markanın genel olarak servis hizmetlerinde sıkıntı var zaten, hatta face te için samsung servisinden şikayet edenlerin grubu bile var

Bunu bende duymaya başladım, samsung'un teknik servisleri tırtmış malesef ki :S o kadar güçlü büyük firma olan markanın yaptığına bakarmısınız... yazık içler acısı. paramla rezil olmak diye ben buna derim.

Ben de tum israrlara ragmen kimseyi dinlemedim ve samsung camasir ve bulasik m. aldim. Tavsiye etmiyorum. Ozellikle bulasik m tabak bardaklari cizio. Kisa programda iyi yikamiyor. Camasir m lekeleri cikarmiyor. Bildik, yaygin markalari alin.
Not: bir de ben makinayi onceden almistim.kurulumunu bir sure sonra yaptirsim. Garanti alindigi gun basliyormus. Bu olay tum markalarda var ama dikkat edin. Saticilar sorun olmaz diyor ama ayni donem bir arkadas, boschta da garanti sorunu yasamisti.

Perde yıkamak için sentetik programı uygun mu?Hassas ya da perde yıkama programı yok da o yüzden soruyorum.Sentetik sayılır tüller değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…