samsunlu arkadaşlar dr 'nuz kım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb arkadaslar bende bebiş dusunuyorum. ama dr um yok hala. bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden tesekkurlera.s.

canım bende samsunluyum benım yengelerın gıtdıgı doktoru tavsıye ederım fatma devran dogumun doktoru birde fakultenın doktorları ıyı ısmını unutdum ırfan bırseydı sanrıım canım ama orda arastırabılrısın onuda

cnm oncelıkle tesekkur ederıma.s. bende bı ara mukerrem erol a gıttım. anaklınıkte. ama dogumu anaklınıkte dusunmedıgım ıcın dogum hastanesının veya fakultenin dr larına gıtmek ıstıyorum. ersan sener ı bı deneyeyım

:Kesinlikle dene..
Çok başarılı bir doktor bir de çok ilgileniyor..
Ben kolay kolay memnun olmam huysuzumdur günde 5 defa aradığımı biliyorum.
Adam bana tek tek yardımcı oldu..
Hastanede yattığımda da aynı şekilde hergün geldi akşamları giderken aradı..
Memnun kalacağını düşünüyorum şahsen.

slm bende samsunda tüb bebek yaptırdım samsun ilk adım üreme sağlığı ve tüb bebek merkezi doktorumun adı ender telli ben çok memnun kaldım hemşirelerden ordaki çalışanlardan gerçekten çok iyi bi yer herkesede tavsiye ederimm

Slm bende samsund a oturuyorum hatta dedigin tup bebek merkezzinin tam karsisinda suan orasi sessiz sedasiz kapandi çok merak ediyorum niye boyle apar topar kapandi bilgisi olan varmi
evet ender beyle ben de bir kac kez gorusmustum çok kibar bir dr insanin anlayacagi tarzda konusuyodu ama hiç tedavi olmdaim

Arkadaslar 3-4 yil bebegim olmai anlarada iki basarisiz tup bebegin ardinda melegim kimsenin yardimini almadan supriz yapti bize allahin izniyle ama bu zor yolculukta cevremdeki butun herkesden daha çok hatta eşimden bile daha cok dr hakki var bende manivi olarak ama maddi olarakkda hakkini odeyemem
kim mi doktorummm dogumun doktorlarin dan bulent sürücü ben onu doktor olarak gormuyorumki arkadaş kardeş kizimin dayisi kizimin amcasi yani bizim aileden birisi gibi halada gorusuyorum ve umarim samsundan gitez o giderse benim dr kim olur bilemiyorummm(bir kac kez anadolu hastanesindeki huseyin akdenize gittim oda fena gelmedi bana)ama bülent sürücünün üztune doktor tanimiyorumm

derin sahracım benim doktorumda bülent sürücü ve gerçekten çokiyi bir insan. motivasyon çok iyi. her defasında stresli gidiyorum ama yaptığı ufak esprilerle çok iyi motive ediyor. bende doktorumdan çok memnunum. doğumda en çok tercih edilen doktorların başında geliyor. işini gerçekten çok iyi biliyor. eğer samsunda dr arayan arkadaşlar varsa önerebileceğim bir isim.

merhaba kızlar benim dr um anaklinikte nur öztürk ama sanırım doğumevine bakmıyo artık ordan emekli oldu.nasıl diye sorarsanız ben yumurtlama takibi yaptırdım 2 ay çok ilgili ama biraz pat diye söylüyo bazı seyleri neyse...bu ay ara verdim gitmiyom.önümğzdeki ay tekrar başlıcam..anaklinikte aynur hanım var sanırım o doğum evinde de çalışıyo orda da doğurtuyo hastalarını arkadaşımın dr u ve o doğuttu...çok memnun kalmışşşşş

canel hanım duydum bende.annemden.karsı komsumuzun 7 düşüğü oldu daha sonra canel hanımın tedavisiyle şimdi 2 oğlu oğlu.doğumevinin doktoru.

bülent sürücüye karar verdim inşallah doğru karardır kızlar varmı hamilelik mücizesini yaşatan arkadaşlar bülent sürücü tarafından

Ben de çok araştırdım.. hele ilk bebek düşük olunca riskli gebelikler üzerine doktor aramaya başladım en sonunda Mehmet Ahmet CANBAZ' a karar verdim. Ve tedaviye başlamasının ayında hamile kaldım...Açıkçası erkek doktor olunca daha iyi yaklaşımları..

Ben de çok araştırdım.. hele ilk bebek düşük olunca riskli gebelikler üzerine doktor aramaya başladım en sonunda Mehmet Ahmet CANBAZ' a karar verdim. Ve tedaviye başlamasının ayında hamile kaldım...Açıkçası erkek doktor olunca daha iyi yaklaşımları..
canım o doktor kadın doğum hastanesindemi
hemen hamile kaldın he
bende ona mı gitsem dk arıyorumm da hamile kalmak için

Back
X