samsunlu arkadaşlar dr 'nuz kım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o doktor kadın doğum hastanesindemi
hemen hamile kaldın he
bende ona mı gitsem dk arıyorumm da hamile kalmak için

Açıkçası benim yaş 43 ben tüp bebek için gittim Ahmet CANBAZ'a ama dur dedi aşılaması var şuyu var buyu var önce tedaviye bakalım dedi.. sonra adetin 3. günü gel muayene edeyim dedi..Hiç adet olmadım :))) verdiği taktikler tedavi sayesinde 1 ay sonunda hamileydim... Kendisi Atakum Medical Park da..İnşallah sana da yardımcı olabilir. bir git muayene ol derim...

Açıkçası benim yaş 43 ben tüp bebek için gittim Ahmet CANBAZ'a ama dur dedi aşılaması var şuyu var buyu var önce tedaviye bakalım dedi.. sonra adetin 3. günü gel muayene edeyim dedi..Hiç adet olmadım :))) verdiği taktikler tedavi sayesinde 1 ay sonunda hamileydim... Kendisi Atakum Medical Park da..İnşallah sana da yardımcı olabilir. bir git muayene ol derim...
verdiği taktikler nasıl canım banada anlatırmısın atakum bana uzak canım

verdiği taktikler nasıl canım banada anlatırmısın atakum bana uzak canım

Bana da uzak ben göğüs hastalıklarının orada oturuyorum ....Bana rahim içi fitil verdi bitene kadar kullandım.. son adet tarihine göre bir takvim oluşturdu ve o takvime göre ilişki dönemi oluşturdu 2 günde bir diye ... Uymaya çalıştık eşimle ..Tabi ki muayenede yumurtalık durumuma baktı tahlillere baktı..hayatım bence 1 kere de olsa git derim. ben de 1 kere gittim sonra hamileydim :))) Allahım sana da nasip etsin..

Back
X