Sana aldiklarimin parasini gönder!

Benim arkadasimin da sevgilisi ayrilinca bir kagit gond3rmis.tek tek oturduklaro yerlerde ne yeyip ictilerse yazmis.ne kadar tuttugunu da altina yazmis.a.parasini istemisti.arkadas da fazlasini yollayip ustu kalsin harcligin olsun diye yazip gondermisti.boyle manyaklar var.bence hic umursama ama aldiklarini gonder mutlaka

aferin kiz:)

Walla ben de olsam param varsa hemen yatırır al şu parayı bundan sonra da etrafımda dolaşma hödük deyip akabinde her yerden engellerdim. G.rizekalı beş para etmez dengesiz

Zorla almadi ama ben kendi adima her alinan veya alinmak istenen seyi kabul etmedim boyle durumlarda kalmamak adina. Kabul ettigim seyler de aynini alabilecegim veta hediye olarak karsilik verebilecegim hediyeler olurdu.

Zaten kendi istemeden vermeyi teklif ederdim yerinizde olsam. Cicek bocek cikolata neysede altin kolye gibi seyler geri istendiginde sattim yedim demek, vermemezlik yapmak cok rezillik geliyor bana. O'nun yaptigi da ayri rezil ama yerinizde olsam kolyeyi ve varsa benzeri seyleri aninda verirdim.

Git bir yere bağış yap onun dekontunu gönder bence sana bir hayrim olsun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…