Sana aldiklarimin parasini gönder!

Canm aklinda kalan miktar.kadar parayi yatir bu ina ömrü boyunca vicdan azabi olarak ici icine yiyen bir kurt gibi eritir. Cok sevdiyse seni gerci seven aldatmazda neyse bu yaptigin ona cok agir gelcek.dicekki nekadar onur gurur varmis sen hibisinide hic bulamicak.aldatrken hic akla gelinmyor aldattikten sonra sevgileri akyo vicdanmi sevgi mi ne bu ya yeter

Ne tarafa kusuyoruz?

Ne para yatırması sen de ya iban numaranı at sana harcadığım zamanın bedelini yatır varsa de

Aklınızda olsun resmi bir durum olmadık a kimseden altın vs Cook yalvara bile kabul etmeyin. Çiğ süt emmiş insan oğlu sonra böyle çirkinleşip sizi incitir..

Beni aldatan bi insanın hediyesini niye evimde tutayım?
Hediyelerini ona geri iade etmen gerekirdi. Hata sende kusura bakma.

iste bu yüzden kendisi ne hediye aldıysa daha pahalı ya da aynı değerde birşey alırım bu sözleri duymamak için. hesapçılık ya da karşılık beklemek değil, insan dengesiz bir varlık.

Sizi aldatan ve ayrıldığıniz kişinin kolyesini göndermeniz gerekirdi

engelle gitsin dengesizi, maddi değeri olanları tutmayın elinizde bozdurun. havalar çok soğuk, sokakta bir dolu aç kedi köpek var, karınları açken daha çok üşüyorlar. ben olsam diğer aldıklarını da ihtiyacı olana veririm, evimde istemem.
onun akıl edip yapmadığına, siz vesile olun, sevaptır.

Son düzenleme:
Sizde her neyi varsan altın gümüş kazak çorap vs bir koliye doldurup gönderin. Bende de vardı bundan bir tane evlilik görüşmesi için benim olduğum şehire gelmişti (ben istemiyorum dememe rağmen). Gelmesi bir şey değiştirmedi kararım kesindi. Hayır deyince uçak ve gecelediği otelin parasını istedi benden. İnsanlar çok tuhaf.

Ne hafıza varmış adam da pes

Karşı ödemeli olarak hediyeleri gönderebilirsiniz. Aklında tekrar barışma düşüncesi olduğu için özür diledi bence.

Sacmalama yaa ne gondermesi kafayi mi yedin.
Adlysa aldi verdiyse verdi. Ayni sekilde sen ona hediyeler almis olsaydin isticekmydin. Ne kdr terbiyesiz yaa. Bu adama sakin donmeee . kendine biraz olsun saygin vrda bunlari unutma. Gerizekali adam ..

Ona de ki;

Senle geçirdiğim zamanlar bir kayıpmış şimdi bunu anladım.Sen bana o zamanları geri gönder,bende sana söz paranı yatırıcam.

Altın kolye vs. bunları geri ver bence diğer hediyeler için de yolla 3 kurus utansın terbiyesiz

Ben olsam ne aldıysa kargoya verir yollardım kullanılanlara kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…