Sana hayatında başarılar dedi:(

acemiprensess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
9
1
1
Selam arkadaslar, bir flörtüm vardi biz uzakta da olsa iyi anlasiyorduk her gun konusuyorduk sonra bana kotü bir yanlis yapti ben de dogal olarak kizgin oldugum icin iletisimi kestim sonra sinirim biraz gecince geri yazdim bu sefer bu bana yüz cevirdi hem suclu hem guclu olarak ve son olarak dediki " ben ilk gorev yerime gidiyorum kendime yepyeni bir hayat kuruyorum, sana aynı hayatinda başarilar." Bunu dedi. Ben senelerdir atanamiyorum, işsizlk sıkıntisi cekiyorum bunu bildigi halde bana bunu dedi ve benim bogazim dügüm dügüm oldu. Unutamiyorum o dedigini. Ne yapayim soyleyin Allah askina, sabah aksam hep aklima geliyor o yazdigi cümle...

Son düzenleme:
Adamın atamasını iptal edemeyeceğinize göre, ders çalışmaktan başka çareniz yok gibi. Adam dedim ama lafın gelişi.

Oturun ders çalışın olmuyorsa da olmuyordur, adamın atamasını mı iptal edelim? çocuk gibi bir konu anlatımı

Amann ne takiyosun Allah aşkına . İt ürür kervan yürür. Yoluna bakican bunada kafa yoruyosaniz eğer.

sizin tribinizi çekmek istememiş demek ki öylesiniz demiyorum ama kızıp sinirlenip sonra tekrar yazmamanız lazımdı özellikle hata ondaysa. böyle yaparak ona söz hakkını siz verdiniz. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben de şuan işsizim atama dediğin şey yüksek puan almaya bakar 90+ alıp atanmayan insan pek yoktur. Olmuyorsa da artık atama beklemek saçma özel sektöre bakın. Bir yerden başlamak lazım kpssye de daha çok var zaten. olmadı kurum sınavlarını bankayı vs deneyin

Gereksiz bır sohbet olmus, bosver gercekten bak, sana bunu dıyebılıyorsa onun gozunde degerin yok demektir, sende umursama, olumlu ol olumlu düşün ki hayatında guzellıkler seni bulsun

Canını nasıl yakacağını bilen biri, bunu zevkle yapmış.
Şimdi hırs dolusundur, en güzel intikam ondan daha iyi bir yerde olmak olurdu.
O enerjiyi daha çok çalışmak için kullan, o tarafı yönlendir.
O da alt tarafı polis, değersiz bir meslek abartilacak bir şey değil.
Ben bir polise bakmam bile, üzüldüğüne değmez.

yalnız konu sahibinin mesleği hiç yok ve ilgi alanı sanırım polis ve askerler.

Tesekkurler yorumunuz icin kisiye degil de ettigi lafa üzüldüm ama herkes kendine yakisani yapar haklisiniz

Sende yolun açık olsun de düşünmemeye çalış adam sıkılmış demekki sevgisi yok . Bitirmiş kendi içinde sende unut

bak bosuna iletisiminizi kesmemissin üzülme seninde yüzünü güldürsün Rabbim en yakin zamanda cok iyi yerlerde atanmani nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…